Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Randal Graves

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbánék következetesen bevándorlóknak hazudják a közpénzmilliárdokba került nemzeti konzultáció óta a menekülteket. A fideszes kormányzati propaganda ma ott tart, hogy fideszék mentenék meg az iszlámtól és a terrorimustól azt az Európát, aki - érthető módon - megveti a…..
Randal Graves 2015.09.27 18:42:22
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Amikor nyeregben voltak, akkor is náciztak. Nekik a nácizás olyan, mint másnak a levegővétel.
A válasz természetesen nem, mégis ez maradt meg sokakban a múltkori bejegyzésem felületes elolvasása után, amelyben idéztem Szigetvári Viktor gondolatait arról, hogy miképp lehetne visszatérni a valódi demokráciához. Pedig számomra már az alapján is egyértelmű volt, hogy…..
Randal Graves 2015.03.03 07:40:40
@toportyánzsóti: Ez komoly? Simicska a ballibek várva várt messiása? :D
És akkor mindig jön műelemző Bayer Zsolt és szájba rágja, hogy Orbán Viktor szerző hogy gondolta. Természetesen mindig megfogadom magamnak, hogy nem, Bayer Zsoltról többet nem, nem, semmit. Viszont úgy alakult, hogy megtudtam ettől az elkötelezett tollforgatótól: én is azon…..
Randal Graves 2014.07.30 21:23:02
A várhatóan ősszel elinduló Celeb vagyok, ments ki innen! című RTL-es celebtúlélőműsor harmadik évados szereposztását találgatja a Bors, és menten egy olyan névvel nyitott, akire várhatóan a nézők is szívesen odakapcsolnak majd a tévére, legalábbis a lap okfejtése szerint.…..
Randal Graves 2014.05.15 11:16:55
Már a dalt kiválasztó műsor is elég nehézkes volt furcsa zsűritagokkal, akikben - mint cseppben a tenger - mutatkozott meg a magyar valóság. A négy zsűritagból kettő énekesként szerzett magának hírnevet. Kovács Katit tehetsége és életműve hitelesíti, az ő szerepeltetése…..
Randal Graves 2014.05.07 17:48:40
@zizi77: Magát védi azzal a dumával, hogy védekezett. Valójában ő volt a támadó.
Volt egy olyan hír pénteken, hogy Beyoncé a semmiből kiadott egy nagylemezt Beyoncé címmel. Mindez kizárólag az Itunesra korlátozódik, és csak albumként lehetett megvásárolni 15.98 dollárért, igaz, videó is jár az összes dalhoz, van amihez nem is egy. A Billboard tegnap…..
Olvasónk történelmi időutazásra invitál minket, végigkalauzolva az elmúlt negyed évszázad posztkádári posványain, egy magát "demokratának" valló átlag állampolgár szemüvegén keresztül. Megállapításai helyenként finoman szólva is sarkosak, ettől eltekintve (vagy ezzel…..
Randal Graves 2013.12.08 20:08:39
Abszolút félreérthető a BKK FUTÁR rendszerével felszerelt autóbuszokon a hangos utastájékoztatás. Az utasok sokszor rossz helyen szállnak le a félreértés miatt, de a központot ez nem érdekli, eszük ágában sincs változtatni a rossz rendszeren. Hogy mikor fog rendesen működni…..
Randal Graves 2013.12.05 13:24:10
Budapesten tart előadást december 9-én, hétfőn John Fonte, a Hudson Institute programigazgatója. Fonte professzor ellentmondásos író és tudós. 2011-es könyve, melynek címe Szuverenitás vagy behódolás? Vajon magukat fogják kormányozni az amerikaiak, vagy mások fogják őket?…..
Randal Graves 2013.12.05 13:06:30
Annyira ott lettem volna, mikor megszületett ez a nagyszerű gondolat az új házszabályról: Kezdésként az ülést vezető elnök elnöki emelvényre érkezésekor az ülés résztvevői felállva köszöntik a választópolgárok közösségét. Nem tudni, hogy ezt maga a házelnök…..
„Családvédő mozgalom” buzdít kirekesztésre a horvátoknál – a MOL-botrány után újabb kísérteties hasonlóság országaink között: most éppen a melegek jogait csorbítják, a következő lépés a kisebbségek lehetnek. Nem ezt vártuk egy frissen csatlakozott Európai Uniós…..
Randal Graves 2013.12.04 14:53:37
Bár a 2010-es választás, mint az előző írásból kiderült, megítélésem szerint a főhatalom tekintetében eldőlt, mindez nem jelenti azt, hogy a voksolás kapcsán ne beszélhetnénk jelentős tétről. Ha abban biztosak is lehetünk, hogy a legtöbb mandátumot (ami józan számítás…..