Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m6beütő

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az unortodoxia korát éljük (...), mármint itt a blogon, természetesen. Ennek jegyében ma is egy új típusú poszt jön. A szerzője Stacey, aki ugyan éppen határátkelés előtt áll, ám egy amerikai barátja felkérésére megpróbálja összeszedni, mi az, ami szerethető, ajánlható…..
m6beütő 2013.02.28 15:16:52
@felcsutisuttyo:
Fentebb írtam:minden harmadik emberrel lehet normálisan beszélni.....

í
Varánusz Mit üzen a választó? 2013.02.28 04:39:12
"most, hogy őszinte ember voltammára már a múlt igazmondó tükrénekfoncsorán fakult"merengve a múltak ütemén"-én ki nem okult-úgy sajnálom, rámnézve,hogy így alakult!" (via) Jóóóóóóó reggelt valóság! Ebben a hónapban is itt vannak a rettegett, a nem nézett, a…..
A kormány „mestertervének” részeként felsorolta: az ország pénzügyi- és energiafüggésének megszüntetését, a devizaadósok megmentését, valamint azt, hogy mindenki találjon munkát itthon. Tízezer exportáló, tizenöt magyar multi lesz, ötven százalékra csökken az…..
m6beütő 2013.02.24 20:15:56
@reszeg tengeresz:
Nagyon be lehetsz baszva.
A hvg.hu röpítetette világgá a hírt a minap, miszerint ennek a mostani magyarországnak szeretve tisztelt miniszterelnöke fenséges jóvoltából volt szíves annyira hülyének lenni, hogy összekeverte Márait Ottlikkal. Elmondjuk mostan, miért is baj ez. Most abba ne menjünk bele, miért…..
Ha meg kellene mondani, hogy melyik az az ügy, amellyel kapcsolatban Magyarországnak a legtöbbet kellett kardoskodni a derék unióval, akkor vajon mi lenne a válasz? (Most úgy az elmúlt sok évre gondolok, nem az ámokfutásra.) Államadósság? Kit érdekel, máshol is van. Áht hiány?…..
A Magyarországi Pornósok Országos Egyesülete (MPOE) szerint ezzel lehetne elejét venni a minőség romlásának. "Éppen elkezdtük volna a remek kis kutyás akciót, amikor a rendező leállított minket és mindenkit templomba küldött" – panaszkodott a szakmában egyre gyakoribb…..
m6beütő 2013.02.23 08:31:52
@KolompárRómeó:
hircsarda.blog.hu/2013/02/20/dobbenet_a_hok_a_kormanyt_is_listazta
Írd be, hogy a kihagyott elemeket is megnéznéd.
Többé-kevésbé tűrhető kompromisszumot kötött Rónai Egon, az ATV Húzós című műsorának vezetője Selmeczi Gabriellával, a Fidesz szóvivőjével. Az egykori(?) fodrászmodell kétszer is elmondhatta, hogy Ron Werber honosította meg Magyarországon a gyűlöletbeszédet, és…..
Talán ma még nem is tudjuk, milyen sokat jelenthet a tegnapi Gyurcsány-beszéd az Orbán-rezsim leváltásában. A korábbi miniszterelnöknek az volt a célja, hogy új szeleket fújjon az ellenzék hajójának petyhüdt vitorlájába. Értésére adja kollégáinak a demokratikus oldalon: ha…..
A poligráfos vizsgálatok köztudottan nem túl megbízhatóak, de ha lett volna hazugságvizsgáló gép pénteken a Kossuth stúdiójában, alighanem csúnya véget ér szegény. Elképzelem, ahogy Orbán Viktor szavai nyomán először kileng a mutató, aztán kiszakad, pár pillanat múlva az…..
m6beütő 2013.02.17 18:50:52
@ehes:
A zemberek a Győzike sót nézik meg a hírtv-t és a metro újságot óvasák, mer az ingyé van.
Normális, gondolkodó ember életébe a fenti dolgok nem férnek bele.
Komolyan. Ezek az emberek üvegbúra alatt élnek? Fogalmuk sincs, hogy mi történik az országban. Távolról sem. Navracsics Tibor:...a közigazgatás mindig eszköz "a legfőbb politikai és közösségi cél", a közjó gyarapítása és szolgálata érdekében, ezért a közigazgatás…..
Rövid bejegyzés a mai, viszont a szokásosnál jóval több képpel, ami nem is csoda, hiszen szerzője, János szavak helyett inkább képekkel dokumentálja svédországi életét és a nagyvilágban tett útjait. Így aki svédországi konkrétumokat vár, az csalódni fog, akit azonban…..
De csak azért, mert mi is szeretünk titeket. ..
m6beütő 2013.02.14 03:43:51
Bizonyára igen sok emberben tolul fel néha az ötlet, hogy de szívesen üzenne politikusainknak, csak a hangja nem ér el valahogy hozzájuk. Hosszú keresgélés után megleltük a bűvös szót: flashmob.Mint bizonyára nagyjából mindenki hallott róla, hétfőn érkezett az ország háza…..
m6beütő 2013.02.13 19:49:27
Amióta láttam a fenti képet Török András Budapest könyvében, azóta keresem. Bass Tibor 1947-es fotóján lábon hajtják föl a marhákat Budapestre a vagonhiány miatt és épp a Blahán korzóznak át (a háttérben az akkor még álló Nemzeti Színház). A lábon hajtás csak a ma…..
A szakadó hó ellenére is ezerrel közeledik a tavasz, ezért mi is megpróbálkozunk egy kis megújulással. Na meg azért is, mert unalmas már a második Orbán-kormánynak "köszönhetően" gombamód elszaporodott politikai blogok között századikként, ezredszerre is elmondani, hogy "ejj,…..
Blogosz Szóval akkor... 2013.02.12 17:01:15
Megkaptam persze én is Orbán Viktor miniszterelnök levelét. Akárcsak többszázezer anyaországon kívül élő magyar. Azt írja: „Tisztelt Honfitársam! (...) Tudnunk kell egymásról, és rendelkeznünk kell minden fontos, aktuális információval Magyarországról. Ezért a magyar…..
Bevallom nálam nem verné ki a biztosítékot, de közszolgálatilag továbbítom Tamás levelét a Margit híd oszlopainak fura réseiről.Tisztelt Urbanista! Hátha ti ki tudtok deríteni valamit egy dologgal kapcsolatban, ami remélem nem probléma, de egy kicsit mégis gyanús.A Margit…..
Ma délután a Kossuth térbe torkolló Alkotmány utcában volt az Éhségmenet végcélja, ahol tiltakozást tartottak. A Közmunkás Szakszervezet által szervezett és az MSZP által támogatott menetet egy fideszes molinó várta. A mindkét oldalán feliratozott transzparens közölte:…..
Gréczyblog Kedves Bőhm András! 2013.02.11 07:52:57
Olvastam a hvg.hu portálon megjelent írásodat http://hvg.hu/velemeny/20130208_Aki_nem_birja_abbahagyni , amely a a változatosság kedvéért megint gyurcsányozik egyet. Több ismerősöm is mondta, hogy nem érdemes rá válaszolnom, elvégre, már nem vagy a politikai palettán, és…..
m6beütő 2013.02.11 19:12:19
@camilló:
Volt olyan kormánytag, aki-akik a fizetésüket nem vették fel.Bocs
„...nincs gazdasági válság, hiszen az OECD prognózisa szerint jövőre már meghaladja a 3 százalékot a növekedés, az államháztartás közeledik egy egyensúlyi helyzethez és a forint erős árfolyama sem azt mutatja, hogy bizalomvesztés tapasztalható a magyar gazdaság…..
m6beütő 2013.02.11 19:05:07
Blogunk birtokába került egy szigorúan titkos körlevél, melyet Matolcsy miniszter küldött a Nemzetgazdasági Minisztérium felső és középvezetőinek. Változtatás és kommentár nélkül közöljük, hitelességét ítélje meg az olvasó. Kedves Kollégák! Mint bizonyára…..
m6beütő 2013.02.10 18:25:08
Bárhova nézek, ott vannak. Rengetegen - de csak első látszatra. Valójában csupán borzasztóan hangosak és aktívak. Nem csodálom: hatalmas, felgyülemlett, tehetetlen dühüket máshol már nem nagyon tudják levezetni, és Opera előtti  csoportos bóvli-skandálás se lehet minden…..
Nyomja ezerrel a bóvlikormány feje, hogy mekkora pénzt szakított le Magyarországnak az uniós pénzügyi tárgyaláson. Pedig amit "elért", az bizony kudarc. Hiába az összes vonatos hasonlat, hogy mekkora sterelvényen fér el az összeg. Az az igazság: Gyurcsány Ferenc megint lenyomta…..
m6beütő 2013.02.09 19:59:39
@Az igazi sztrovacsek:
Nem ennyit értettekmeg belőle, hanem ennyit tudtak megjegyezni.Érteni ennyit sem.Figyeljétek orbán kezét, lop.
Megkezdődött a vagyonnyilatkozat szezon, a képviselőknek tegnapelőtt éjfélig kellett leadniuk a vallomásaikat, és a hírek szerint ezt meg is tették. Egy darabig csámcsoghatunk azon, hogy ki milyen autót, hány hektár legelőt illetve egyéb ingatlant halmozott fel. Sokkal több…..
Kedves Miniszterelnök Urunknak szeretnék hálatelt szívvel köszönetet rebegni azért, amiért ilyen végtelenül jóságos, emberséges, tisztességes, de leginkább békességes embert választott ki a saját kegyességes két kacsójával  fölénk, mint amilyen ez a Varga István…..
m6beütő 2012.09.23 06:40:07
@Kara kán:
Nagyon hülye vagy.