Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csöpp és potty

33 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 8 órás híreket követően került adásba a beszélgetés, amelyben Csöpp és Potty volt a főszereplő. A téma az volt, hogy vajon két ilyen plüss valóban segít-e a kicsiknek a szobatisztaság elérésében, illetve jó játékok-e ezek.  Pintácsi Viki 3 csemetéje egészen jól…..
Csöpp és Potty története nemcsak a bilizési problémákról szól a szülőknek, de fontos szereplő a webshop is, vagyis az üzleti vállalkozás. Nem titok, hogy akadnak, akik ilyen vagy olyan módon hangot adnak véleményüknek a neten, és ez nem mindig pozitív. Fontos azonban, hogy…..
Kisebb gyerekeknek is megfelelő alkalmatosság utazás idejére:    www.pottytrainingconcepts.com/Travel-Potty-Chair-CG.html ..
Ebben a készletben minden benne van a bilitől a DVD-n át, a pisilés folyamatát bemutató babáig:   www.pottytrainingconcepts.com/Potty-Training-System-Patty.html ..
 www.pottytrainingconcepts.com/Potty-Training-Aid-PP.html ..
A kis hercegnőknek már ilyen is kapható:  www.pottytrainingconcepts.com/Merchant2/merchant.mvc ..
 A dal a fantasztikus olasz gyerekdal verseny, a Zecchino D'Oro egyik versenydala volt...
Abba az időszakba léptünk, amikor a gyermek már mindent eszik, és sokszor egyedül próbálkozik, így lecsöppennek a levesek, és a pörköltes kezével megfogja nemcsak a saját nadrágját, de az én pulóveremet is.  Mindent kipróbáltunk már. Külön csodálatos folttisztítónk…..
A helyzet az, hogy a szobatisztaságra nevelés első lehetőségét - miszerint a gyereket ültessük rá a bilire minden tisztába tevéskor - mi kényszerűségből kihagytuk. Ennek az az oka, hogy kislányunk, aki már 10 és fél hónaposan elindult, egy percig nem volt hajlandó a bilin ülve…..
 Egészen döbbenetes, hogy a kisded 15 hónaposan felmászik a háztartási létrára, szerencsére nem teljesen a tetejére, mert onnan igen nehéz lenne leszedni. Kapaszkodik, mászik felfelé, majd szépen elindul lefelé. Nem lehet elöl hagyni a létrát, el kell rejteni, mert azt persze…..
Először is üdvözlök mindenkit, mint új segédszerkesztő. Kérek minden kedves Olvasót, hogy nézze el nekem a rutintalanságomat, ugyanis ez életem első blogos írása:) Pisike, és Kakika. A két új játékszeretek.Egy elsőre hihetetlen weboldalra leltem a minap. Nem akartam hinni a…..
csöpp és potty 2010.01.12 19:19:53
@Tom Keller: igaz, igaz, a poénajándék és a designer játék gyűjtők még nincsenek fent a honlapon, mert ez az indulás után derült ki, és még nem volt időm átalakítani a honlapot, mert hát egy egyévesnek rengetegszer kell ám elmesélni, hogy "igen, kész lett a vakond nadrágja, nézegeti magát a tükörben, ott mellette az meg a pipacs":))))
Elvileg ezek a plüssök annyiban oktatási segédanyagok, hogy a különböző becsípődésekkel bíró szülőknek egyszerűbbé teszik, hogy beszéljenek a kakiról és a pisiről. Lehet, hogy nem is a gyereknek szólnak...

Marketing szempontból szerintem ez egy gyönyörű történet, feltéve persze, ha az ember meglátja, hogy itt bizony egészen kicsi vállalkozások kavarnak nagy kakát a biliben (stílszerűen), és végre nem valami lapos infotermékes okossággal bombázzák a webet.

@Mainstream: csak egy jótanács, neked, a kezdő marketinges bloggernek, tőlem, az öreg rókától:))) (mert 2007. augusztus óta írom a
marketingizek.blog.hu -t). Mindig úgy írj, hogy ne felejtsd el, ki az, akit kritizálsz. Egész más tollhegyre tűzni a multi céget, akik milliós marketing büdzséből gazdálkodnak, és megint más egy kisvállalkozást.:)) A multi észre se veszi, ha rosszat írsz róla, a kisvállalkozó viszont az esetek többségében az arcát adja a vállalkozásához, és meg akar élni belőle. És neki csak egy arca van ebben a kicsi országban.:)))

Még egyszer köszi a posztot, remélem, jól megpörgette a weboldal látogatottságát is.:)))
A bilire szoktatás nem modern probléma. Az ókori görögök nem zenélő műanyag csodákkal, hanem agyagból készült trükkös szerkezettel próbálták megoldani a bilire szoktatást.Íme az angol nyelvű cikkecske, ami ezt mutatja be:theinput.net/2007/11/ancient-greek-potty-training.html..
Kedves vevőnket faggattuk, aki egy Potty kulcstartót vásárolt nálunk: kinek veszi? Kiderült, hogy Csöpp és Potty (vagyis Pee & Poo) már régóta a látókörében van, gyakorlatilag azóta, hogy megalkották őket, és most végre tudott vásárolni is, méghozzá a barátjának,…..
A kisded imádja a mesekönyveket. Egyrészt vásároltunk is neki, másrészt elővettük a mi saját könyveinket (még az özönvíz előtti időkből). Ahogy nézegettük a könyveket, a képek mind beugrottak, hogy melyiket szerettük nézegetni, és olyan mélyen voltak beleivódva a…..
Bilire szoktatáshoz ajánlják a motivációs matricákat. Lehet venni már olyan speciális fajtát, amelynek felirata például: "Megcsináltam!". Íme: www.tracytrends.com/potty-training-stickers.html..
Pár napja a 3-as tápszert kezdtük adni a kisdednek. Döbbenettel tapasztaltuk, hogy a méregdrága bifiduszos tápszertől ha nem is lett neki tankönyvszerű hasmenése, de mégis csak többször látogatott meg bennünket Kaka Mátyás, mint annakelőtte. Konzultáltam egy másik kismamával,…..
Alig telt el pár hét, és újra csomagolunk, utazunk. Edónak születésnapjára szerveztünk egy kis meglepetést, elvittük őt Egerszalókra – ő úgy tudta, Győrbe mennek Ákossal, mi „vittük ki az állomásra”, aztán egyszer csak az M3-on utaztunk Eger felé. Ez sem volt…..
csöpp és potty 2009.11.12 16:33:48
Nem is értem, hogy hogy tud egy tökmag egyszerre mindent elkezdeni. 10 és fél hónaposan kapaszkodás nélkül elindult, ment pár lépést, és ezt azóta is gyakorolja. Aztán másnap elkezdett (volna) egyedül enni, szóval elkezdett próbálkozni a kanállal. (Ma megmutattam neki, hogy az…..
Mai mese a falusi életről Csoda? 2009.11.03 21:16:00
Vagy a sors? Esetleg csak véletlen? Nem tudom, viszont az utóbbi tíz nap történései miatt valahogy helyére kerültek a mozaikok, az elmúlt pár hónap csalódásai. De menjünk csak sorjában. Azért nem írtam eddig, mert nem akartam elkiabálni. Ma viszont aláírtuk a…..
Ez itt a nagy kérdés! Bevallom, én inkább budi párti vagyok, természetesen szűkítővel, mert valahogy nem tartom túl higiénikusnak a bilit. Lehet, hogy hülyeség és lehet, hogy a babáknak jobb, mikor a leszoktatásra kerül a sor, nem tudom.Persze a bilinek vannak előnyei is: Kicsi,…..
csöpp és potty 2009.11.09 09:17:16
Kedves Lusthie!

Köszönöm a megtisztelő felismerést, hogy gerillák vagyunk, igen, valóban, a nagy cégek árnyékában próbálunk tenni valamit, ami eléri az emberek ingerküszöbét. Csöpp és Potty elérte, még akkor is, ha akadnak olyanok, akiknek nem tetszik, és feláll a hátukon a szőr. De írnak róla.

Ami nálam kiverte a biztosítékot, az nem az, hogy nem tetszik a cucc - ez mindenkinek szíve joga, hogy venne-e ilyet vagy sem, mert én speciel más játékokat nem vennék meg, amiket más megvesz - hanem az, hogy mindenféle ismeret nélkül eldöntöttétek, hogy ez mekkora baromság, hogy a gyerek megijed a kakitól, azért, mert gondolom reprezentatív mintán 95%-os szignifikanciszinten megállapítottátok a saját gyereketek alapján, hogy ilyen pedig nincs is. DE VAN! És aki nem annyira szerencsés, mint ti (te és Matazeqi), az bizony mindent kipróbál - adott esetben minden bilitréning tippünket (
www.csoppespotty.hu/bilitrening_tippek.php) - hogy megoldja a gyerek problémáját. Szóval terméket lehet szutykolni, bizonyos gyerekek lelki problémáit NEM!

Következő megjegyzésed, miszerint TA és CT. Nos, a GA szerint a CT a blogra egy hónap alatt mindösszesen 3 volt, 66%-os bounce rate-tel, de egyébként 7:43 volt az ATP. A honlapra nem volt CT, mivel nem linkelted, így csak directből lehetne kitalálni, hogy mennyi volt. De ha linkelted volna, akkor se sokat ért volna, mert a teljes blogod PR-je mindössze 2-es, és az bizony elég harmatos linkbuilding szempontból. De hajrá, lesz ez még jobb is!
Ja, és nem a TA miatt kommenteltem, hanem mert online RM-et csinálunk, és annak része ez is.

Most, hogy látszik, én is tudok marketinges rövidítésekkel dobálózni, gondolom eláshatjuk a csatabárdot, persze csak ha te is úgy gondolod. NEM kell Csöpp és Pottyot rendelned hozzá! Ha nem moderálod ki a kommentemet, és bent marad a bilitréning link, egy hónap múlva visszajövök és tájékoztatlak a CT-ről.:))
És végül a harmadik eset:A szobatisztaság legriasztóbb kérdése az volt a számomra, hogyan fogunk tudni ezentúl egész nap csatangolni a városban? Hiszen a nyilvános illemhelyek rémisztően mocskosak. Elképzelni sem tudtam, hogyan ültethetném rá az ülőkére. De hogy két kézzel…..
Hogy jön ez ide, meg pláne a válsághoz? Ahogy pszichológus barátnőm mondja: innen szép a győzelem :)Ha az ember lánya nőként nő fel az ezredfordulón vagy utána, inkább előbb, mint utóbb kénytelen szembesülni azzal, hogy mindig ki kell néznie valahogy (ez azt jelenti, hogy nem…..
Az előző poszt folytatása, ezúttal egy másik eset:A fiam képtelen volt türelmesen ülni a bilin. Ha megérezte, hogy kakilnia kell, körbe-körbe járkált a szobában, hogy így tarthassa vissza az ingert. Az eredmény szörnyű székrekedés lett. Meséltünk, könyvet nézegettünk,…..
Egy babamagazinban, a Kismama 2008. júniusi számában olvastam a következőket:Sokáig tartott, ameddig a nagylányom elfogadta, hogy muszáj kakilnia. Egyszerűen undorodott attól, hogy ez a büdös, barna dolog belőle jön ki. Megvettük az összes bilizős és kakilós könyvet. Értette…..
Gyerekszoba Ezt a szart! 2009.05.06 09:59:00
A címet kéretik szó szerint érteni! Mert a svédek 2004-ben megalkották ezt a fantasztikus terméket, melynek neve Pee& Poo, azaz Pisi&Kaki – ahogy arra nyilván már rájöttetek. Emma Megitt egyébként eredetileg diplomamunkájához alkotta meg ezeket a figurákat, grafikus…..
csöpp és potty 2009.10.26 09:09:01