Regisztráció Blogot indítok
Adatok
p0wer

0 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyurcsány Ferenc plágiumgyanús szakdolgozatával kapcsolatban épeszű és éplelkű embernek nem nagyon lehet más véleménye, mint Schmitt Pál másolt doktori értekezésével kapcsolatban volt. Ha a feltételezést nem tudja hitelt érdemlően megcáfolni a volt miniszterelnök, pontosan…..
p0wer 2012.04.30 19:08:12
@komment1: Tanulj többet..
Nos, örömmel jelenthetem, hogy megvan a mi generációnk Isaurája, illetve pót-Bud Spencere is. Tényleg ez hiányzott nekünk, ennek a sokat nélkülözött, elveszett korosztálynak! Amikor olyan formációk, mint a Prodigy, egy töküres Béest képesek csak összecsődíteni hétvégén is,…..
p0wer 2012.04.30 19:04:13
@Kurtz ezredes: Nagyon helyes :D Kinek fognak szerinted hiányozni a zsidók ?:D
A legtöbb bűvészdoboz bevezetője úgy kezdődik, hogy "Soha még a legjobb barátodnak se áruld el trükkjeid titkát". Ez a tilalom olyan mélyen benne él minden bűvészben, hogy szerintem legtöbbünknek eszébe sem jut megkérdőjelezni. De valaki meg tudja magyarázni, hogy…..
Mi lehetne kellemetlenebb szombat délben annál, hogy az ember egyetért Selmeczi Gabriellával? Olyasvalamire gondolok, ami nem involvál szögbelövőt, vagy egy viagrás dobozban turkáló hímgorillát.A Demokratikus Koalíció felszólította Orbán Viktort, hogy azonnal mutassa be a…..
Tisztelt Cím! Olvastam hirdetésüket, hogy írjunk, ha valami nagyon jó vagy valami nagyon rossz történik velünk az egészségügy területén.Édesanyám történetét szeretném elmesélni. Daganatos volt, majd negatív leletekkel adták haza a 3 hónapos kemoterápia után. Csak 3 havonta…..
p0wer 2012.04.29 13:47:08
@Borgnine: Ami történt azért nem hibás. Ez faszság. Abban viszont igazad van, hogy igenis, álljon ki akkor. Ott a média, fókusz, aktív.. ezek mind ugranak erre a sztorira.
  A fővárosi közterületek használatáról és rendjéről szóló rendelet módosítását kezdeményezte öt fővárosi kormánypárti képviselő, Bagdy Gábor, Németh Zoltán, Németh Szilárd, Pokorni Zoltán és Tarlós István. A helyszínen kiosztott előterjesztés…..
p0wer 2012.04.29 12:10:59
@lyesmith: Ezt a joga van tüntetni dolgot nemigazán értem. Szerintem egyáltalán nem így van + lehet zavarna is ha az emberekben ekkora visszataszítást keltene az ami mellett ki akarok állni.

Szerintem a homoszexualitás deviáns viselkedés de része az életünknek. Heteróként nehéz megérteni, bár én annyira nem is szeretném. Egyszerüen nem érdekel a téma.. Láttam meleg párt sőt voltam meleg buliban is (neeem, nem látens vagy valódi meleg vagyok. Munkám miatt kellett ottlennem..). Nem éreztem semmit, sem gyűlöletet sem kifejezett undort. Szimplán fura volt látni DE az nálam is kibaszta anno a biztosítékot, hogy milyen magamutogató felvonulássá vált ez 4-5 évvel ezelött. Nemtudom hányan emlékeznek a rózsaszín bibliás esetre de nekem még tisztán megvan az, hogy még a 'mackós buzik' oldala is kifakadt ezen, hogy az ilyen felvonulás mennyire sokat árt a 'valódi' melegeknek. Ez az egész innéd fakad bár szerintem a Gyurcsány féle dolgok is rájátszottak erre anno.. Ezekből kiindulva, a kérdés jogos: A búzák poénkodhatnak az ország/többségi társadalom vallásával egymáson vonagolva de mi erre nem mondhatjuk, hogy urambocsáss ezt mégsem kéne?
p0wer 2012.04.29 12:26:33
@komplikato: Jogos
p0wer 2012.04.29 12:42:47
@suski: Nem vagy valami nagyon okos, ne erőlködj..
Tisztelt Blog olvasók! A napokban szerencsém volt egy érdekes elbeszélgetésen részt venni! A csömöri Teli Tál hirdet konyhalány ill. pultos állást. A tulajdonos mindenkit behív elbeszélgetésre és közli a munkafeltételeket:   -munkaidő reggel 7-től este 9-ig -2 nap munka…..
p0wer 2012.04.28 18:17:19
@Lacusru: Barátnőm dolgozott a balatononon egy étteremben mint tálaló + szakács. Agyon dolgoztatták (értsd 7nap/napi 12-14 óra a konyhában kánikulában) miközben 4 órára volt bejelentve. Ezzel semmi baj nincs, tudta mit vállal a leány, viszont mikor elakart jönni mondták neki, hogy vagy marad vagy nem fogják kifizetni.. Erre én felbasztam magam, írtam erre-arra (apeh, munkaügy..stb. Sajnos nem emlékszem már rá hova pontossan) levelet, hogy mi a helyzet. Barátnőm pár nappal rá mesélte, hogy voltak kint ellenőrizni és érdekes módon MINDENT RENDBEN TALÁLTAK. Mondta, hogy a konyhavezető bácsi kedélyessen elcsevegett velük majd mindent leokéztak és elmentek..

Na ameddig itt tartunk ebben az országban addig nincs miről beszélni. (Bár annyira nem lényeges de azért megjegyzem, hogy akik az éttermet csinálják a bajcsin Románok..)
Pénzkérdés Fico - Orbán 4:O 2012.04.26 11:55:00
A két ország közötti gazdaságpolitikai meccsben kétségtelenül nyerésre állnak szomszédaink. Szlovákiában 10 évvel ezelőtt felvállalták a radikális szerkezetátalakítást. Lássuk mire jutottak ők, s mire jutottunk mi ez alatt az egy évtized alatt. Hiába reménykedtek sokan…..
p0wer 2012.04.28 11:12:13
@magyar ember teli szájjal: Az elmúlt 23 évben minden hatalmon levő, vagy most hatalomba lépni akaró politikusnak/pártnak NEM a mi jólétünk (volt) a fontos. Másfelől, ha tényleg elkezdenék megnyirbálni a nyugdíjasokat, a mávot vagy épp az egészségügyet akkor pont TI lennétek azok akik egyből jajveszékelnétek, hogy ezt mégis hogyképzelik..
Az ember bedugta a bankkártyát az ATM-be, megadta a kódját, kiválasztotta az összeget, majd az automata kiköpte a pénzt. Matolcsy közben megkapta a tranzakciós adót. Rezgés, pittyegés, megjött az SMS pénzfelvételről. Matolcsy közben megkapta a telefonadót.Az ember kosarával…..
p0wer 2012.04.25 18:10:18
Bejelentette a kormány a Széll Kálmán csomag 2.0-át, ami újabb 600 milliárdos államháztartási kiigazítást tartalmaz. A legtöbb internetes fórum arról a parttalan vitáról szól jelenleg, hogy ez megszorításnak minősül-e, vagy sem? Átháríthatók-e ezek a terhek a lakosságra,…..
p0wer 2012.04.25 08:57:40
@don brada: Ja, de ez senkinek nem esik le.
Akár örülhetnénk is, hogy végre valaki nem a benzin jövedéki adóját akarja tovább emelni, mint az összes eddigi kormány, hanem sokkal kreatívabb lehúzásokat eszel ki. Az adópolitika még őszintébb is lett, hiszen az eddigi szlogent (Ne a Zemberek fizessék meg) cseréli le és…..
p0wer 2012.04.24 20:25:12
@ügyfélszolgálatos: Te azért szopsz mert buta vagy mint a faszom és basztál tanulni mikor lehetett volna.
Tegnap a Parlamentben egy jobbikos képviselő beszélt arról, hogy vannak a magyarok és vannak a "magyar állampolgárságú cigányok", akik Kanadában rontják Magyarország jó hírnevét. Ezt már megszoktuk, de a külügyminiszter helyett válaszoló Hende Csaba államtitkártól…..
Varánusz A mérték-adó Orbán 2012.04.24 05:20:00
 Egyszer volt, hol nem volt, éppen tegnap volt amikor egyszeri fideszesekkel is megesett az elképzelhetetlen: Szeretett Vezetőjük le se szarta őket. Képviselőik a hazai hírportálok videóstábjainak bizonygatták, az ágazati különadókat áthárító találgatás ellenzéki métely…..
p0wer 2012.04.24 08:45:43
A szerző közgazdász, az MTA kutatója  A magyar népesség jelentős hányada úgy érzi, rosszul él. A szegénység mérésével foglalkozó európai statisztikák alapján úgy tűnik, nem is nagyon téved ebben: az Eurostat idén februárban közzétett adatai szerint…..
A 264 oldalas pdf-t még nem tudtam átrágni, de a lényeg amúgy is az utolsó 5 oldalon van."Az államháztartás egyensúlyát a költségvetés bevételi oldalán alapvetően öt új adóintézkedés bevezetésebiztosítja. Az intézkedések kialakításakor a Kormány nagy hangsúlyt helyez…..
sorok között Az IMF alkonya 2012.04.22 12:58:00
Az IMF führer Christine Lagarde elégedetten nyugtázta, hogy összejött a nagy feltőkésítési akció, sikerült összetarhálni azt a 430 milliárd dollárt amit Európa megmentéséhez tartanak szükségesnek. Gyűlnek az ígéretek, és a felajánlások a páncélszekrényben. Európát nem…..
p0wer 2012.04.22 20:56:37
@Könnyen elkaptuk, uram!: Na takarodj a szaroddal
A kérdés már csak az, hogy fennállnak-e Magyarországon egy öngyilkos nemzeti konfliktus feltételei. A tragikus válasz pedig az, hogy igen, kétségtelenül igen. Ha nem is annyira kiforrott formában, mint egy ideáltipikus polgárháború küszöbén, de azért nagyon is határozottan és…..
Köszönhetően Török Gábor politológus blogjának, bárki könnyen hozzáférhet a legnagyobb hazai közvélemény kutatók (Medián, Ipsos, Tárki, Századvég) pártpreferencia eredményeihez egy helyről. Majdnem pontosan egy évvel ezelőtt 2011 áprilisban jelent meg egy cikk itt a…..
p0wer 2012.04.22 13:19:05
@sisszi: Buta vagy mint a faszom végén száradó gecicsepp
p0wer 2012.04.22 13:19:48
@bruhahahahihihi: Atya úúúr isten :D
 Blogunk tárgya és kutatási területe "az előre kitervelten, aljas indokból, több emberen, részben sok ember életét veszélyeztetve, részben tizennegyedik életévét be nem töltött személy ellen elkövetett emberölés büntette és más bűncselekmények miatt Kiss Árpád…..
p0wer 2012.04.20 18:05:37
@puffatag: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

te mégis mi a faszomról beszélsz? :D
  „Bemászok ablakon, kimászok kulcslyukon, Előttem tágul az akadály, Figaro remekül viszi az ügyeket, Figarót veheted, hívhatod, viheted, A munka szépen megy a kezében, Ő megcsinálja, te meg csak állj! Mert előtte tágul az akadály!” Gioacchino Rossini/Cesare…..
p0wer 2012.04.19 11:50:10
Az már egészen biztos, hogy az idei Coachella úgy fogja beírni magát a történelembe, mint a fesztivál, amin feltámadt minden idők legnépszerűbb rappere, Tupac Shakur. Mint azt már pár napja megírtuk, a múlt hétvégén a kaliforniai bulin a közönség tagjai egy még videón is…..
Ma van a Holokauszt emléknapja, szombaton volt a katyni mészárlásé. Jó időpont, hogy elgondolkodjunk. No de nem a nácizáson, és nem is a komcsizáson, hanem azon, hogy miként lehet feldolgozni ezeket az eseményeket, és magunk mit tehetünk, hogy szembenézzünk az elmúlt 100 év magyar…..
CN & Rammjaeger83 & SchA Népszerű műsoroknak számítanak manapság a kereskedelmi tévécsatornákon futó, úgynevezett "valóságshow-k". Habár a szerkesztőség úgy gondolja, hogy valóban hasznos időnként szembesíteni az egységsugarú átlagpolgárt a rögvalósággal, a fullextrás villában/trópusi…..
p0wer 2012.04.01 22:34:45
@a halál kamionja mindenkit elgázol: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nálam ez win