Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krilla

281 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap bejött a péntek 13,pedig nem vagyok rá babonás.-nem13:gyerek ahogy keltettem 1 perc alatt felkelt,10 perc alatt kész voltam vele.-13:ment a hasam,késett az indulásunk emiatt is.-13:reggelre az első gumim töklapos lett.Elindultunk vele abroncson,csak elérjük a buszt.Talán nem…..
Mindenmentes akármi,készülhet szeletnek,szaloncukornak(majd),bonbonnak is.Most csokibevonat nélküli bonbon lett.Előrebocsátom,ki lehet venni a szilikonformából és úgy szárítani még a sütőben,a lágyabb szilikon jégkockatartó nincs tekintettel szándékainkra és elég hamar…..
Vagy mi a szösz...Volt brokkolim(szétfőztem ma)meg romlani kezdő karfiolom és 2 csirkefelsőcombom sütve.Gondoltam,ebből hárman belakunk,külön-külön nem lett volna olyan fíling,hogy jóllakunk ezekkel,mert apa a zöldségeket kerülné ki,gyerkőc a húst,a maradékát meg már…..
Ittendette mostanában annyi baj van,hogy inkább nem is írok.Csak a szépre emlékezem,például a vadkacsaetetésre a Vajason,mikor énmarhaságom bokáig lógatja a csülkét a vízbe,majd akár térdig,ha "meleg" a víz,úgy majd'1 hete combig bekívánkozott volna a visszeresebb…..
Véleményem van,érdekes.Rég kaptam kérdőív felkérést,hát gyorsan nekiugrottam a beérkezőnek,kár volt.Egy pontotn,úgy 75%-os kitöltöttség körül nem működött a választási lehetőség,sem a továbblépés.De addig is csodálkoztam itt-ott.Jól kifogtam,gazdasági kérdések,meg…..
Nos én ma (is)jól megszívattam magam.Mindig a holnapi nap lesz az,mikor végre a rakodáshoz,takarításhoz jutok.Már magamnak sem ígérek.Mindenesetre több hét gondolkozás után belevágtam az uborkalekvárba,úgy is,mint relish,bár ezt biztosra nem állíthatom,elvégre sosem kóstoltam…..
Nemmondom??!Debizony.Szabi.Össznépi,mert leállt a Suzuki,így a beszállító cégei is,legalábbis mi.Kéééét hééét,el se hiszem.Múlt hét előtt volt kiírva 2 nap szabim,már alá is írtam,de akkor megbetegedett a kolléganőm és 2 hétig lehetőleg 2 helyett kellett dolgozni.Ha…..
Na ez az,ami nem jött be,aki hülye fizessen többet.Történt ugyanis,hogy a gyerek végre megint rákapott a "rizsire",úgyis,mint rizslap,puffasztott rizsszelet vagy Hungarocell.Gyerek szavajárásával meg puffasztórizs. Na szóval a Reál boltokban le van árazva,ma jár le az…..
Ez az,amiről azt gondoltam,nem fogok én olyat elrakni.De olyan az idei termés(de ez legalább még terem),hogy aszalni való nem volt eddig.Vannak szinte gerezdesen növő cirka félkilós felül is barázdált,alul is cikornyásan hibamintás egyedek,vannak lyukasak,napszúrásosak,rohadók,a…..
Néha nagyon nem értem azokat a  szülőket,itt épp egy-két konkrét példát hozok-az én szemszögemből nézve-akik agyonszabályozzák a gyerekeket.Nem csak arról van szó,hogy úgy általában véve fogadjanak szót,hanem pl.2-4 éves korban nem nyúlhatnak a szobanövényhez…..
Mikor először ettem hagymalevest,nem ízlett különösebben,el is tartott 1 cirka évig,hogy itthon kipróbáljam.Több receptet átnéztem,míg leszűrtem hogy édesmindegy hogy csinálom.Nem csak hogy finom lett,de hidegen még finomabb.Fiamat először zöldborsóra emlékeztette. Így…..
Képletesen is,meg igaziból is.Szegény gyerek múltkor kapott az oviban 1 szem kicsi kekszet és kiverte,sőt viselkedészavara is lett megint.Ennek fényében bárhogy tagadja,múltkor is tuti evett,mikor engem kínált.Baromira aranyos volt,kezembe nyomott 2 kis mákos-szezámos kekszet az…..
Tudom én,hogy elég rosszul vagyok összerakva,na de hogy ennyire???Viszont így már nem kérdéses,hogy mégis-mégis ne nézzek-e be az edzésre.Ne.Pedig este még nem volt bajom,illetve lehet,hogy mégis,mert kívántam a kád forró vizet,de megelőzési célból,lazítólag gondoltam rá…..
...a patkányok.Persze,hogy nem csak egy-kettő.Arra rájöttem már,hogy ott laknak a tyúkól sarkában lévő füstölőben,a behajigált akármilyen háló alatt(csirkeháló vagy mi a szösz,fel van tekerve fára,fogalmam nincs mire használta az előző lakó),mert múltkor láttam…..
Tetűinvázió van,nem kicsit.Zapa Decissel permetezte a fákat,meg talán a tökféléket is.Pedig mndtam,hogy akkor már mindent lenyomhat,elvégre hol van még a betakarítás,na meg innen...?Szóval úgy áll a helyzet,hogy minden tetves,a büdöske,a pillangóvirág és néhány muskátli…..
Szerencsére tegnap 9 után nem sokkal eszembe jutott,hogy uhhúúú,Gryllus Vilmos lesz a Kék Madár Fesztiválon,de fél 10-kor,vagy fél 11-kor vajon?Naná,hogy nem találtam meg a honlapon az idei programot,pedig ott van valahol,néztem már.Azért meglett, fél 11 és épp odaértünk,meg…..
Állítólag van Old Girls verseny vagy bemutató is,de nem hinném,hogy azt nekem találták ki.Főleg a férfi szertornát tanulgatom.Mindenesetre ha már a gyerek követelte hogy én is álljak be mindig a sorba dobbantóról a szivacsfürdőbe ugrani,akkor már én is tornásztanuló lettem,a…..
Először volt az óvodai,az nem annyira jól indult lelkileg,konkrétan meg tudtam volna tépni az óvónőt,mikor azzal jött,hogy hetekkel előbb szóltak és a gyerek érdekeit is kéne néznem,több időt kéne vele tölteni.Hát mi a facomat csináljak,ha nem kapok szabit?Mondjak fel a…..
Esküszöm a piti tolvajoknak a legjobb.Ellopják az óvodákban a gyerekek használt ruháit(innentől jó a használt ruhásoknak is),meg bármit,pl.a terményedet és semmit nem tehetsz.Röhej.Konkrétan most késtek a tolvajok egy napot,ha a kedden lopnak-sorozat érvényes ránk.Merthogy múlt…..
Az úgy volt,hogy elmegyek a 100 Ft-os boltba virágalátétet venni a virághoz,amit beviszünk a dédinek(nekem nagymamám csak)az idősotthonba.(Mindezt még vasárnap kezdtem írnicsak nem sikerült befejezni) Aztán gyógyszertár(Calcimusc) és a bringásboltban elpihegem,hogy nem,nem…..
Újabb szívások a napokban 2 biciklivel,egérsütés,nem kulinárisan.Vegyük úgy,hogy nagyon szerencsés vagyok.Több helyre nem jutottam el,főleg nem időben.A héten 7.56 és 7.59 közt értem be dolgozni.Kedden nem,akkor 8.14-kor blokkoltam.  Na de nem kiabáltam a gyerekkel…..
Rövidebben:reggel kúl módon elkéstem,de legalább nem idegeskedtem.Úgyis van lecsúsztatnivalóm.A szép új féket este állítani kellett.Délután ismét,mert folyton befogott az egyik oldala,menet közben "elmászott" az egész hóbelevanc. Hogy maradjak a…..
Nem,bazsarózsát nem,de most megint eszembe jutott egy régi vágyam,a babarózsa.Tudok is vagy 2 bokrot,amiről talán lehetne vesszőt vágni,hátha kihajt.Bodzát is szeretnék,nagyon,de ahhoz tán nincs elég hely.Merthogy virágot is gáz szerezni, több helyről kellene…..
Nem,nem főnév,meg szerelem meg szépség,Krilla szív továbbra is.Azt már ha jól emlékszem írtam,hogy hétfőn beázott a mobilom,meg túráztam a városban ezügyben.Kedden eltűnt a gyerek viszonylag új melegítőnadrágja az óvodából,azóta sem került elő.Délután szülői,onnan…..
Csak úgy röviden a nagyobbak.Múltkorjában eltört a bringán a sztender-nem érdekelt,nem lesz másik mostanában,ilyesmire most nem költök.Pénteken letört a fékkar,szinte nulla fékkel közlekedtem.Délután nagyon szépen kértem a szerelőt,bármennyire nem ér rá,legalább kicsit…..