Regisztráció Blogot indítok
Adatok
korihoki

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HSC–Vasas másodszor – és Magyar Kupa 2011.01.04. 17:13 kerusz..
Immár a harmadik szezonban van szerencsénk elkészíteni a Mol Liga csapatainak játékosportréit. Ahogyan a 2008/09-es és a 2009/10-es bajnokságban, úgy idén is csapatonkénti bontásban mutatjuk meg a képeket, ezúttal minden indulóról ismét készült csapatkép is. A játékszabályok…..
korihoki 2010.11.01 15:15:03
Két óriási különbségű győzelem és egy meglepetés született a Mol Liga második fordulójában, amely sajnos hiányosra sikerült. Az elmaradt Steaua-Ferencváros mérkőzésnek biztosan hosszú lesz még az utóélete, és az előzmények ismeretében bízvást állíthatjuk, hogy megint…..
korihoki 2010.09.11 21:58:14
@kerusz: Igazad van,lesznek nagy csaták is.Az lenne a normális ,az elfogadható ha évről évre erősödne a mol liga.Erősen bízom abban ,hogy a kisvolán felveszi a ritmust és nem gyengíti a ligát.De az ute mérkőzésekre az idén nem fogok kijárni.Pedig tavaly pl. rendszeres fizetővendég voltam újpesten.
Galanisz Nikandrosz szezonkezdete intenzívre sikerült, az első és a második fordulóban is az események fősodrában találta magát. Az elsőt feledné, a második dicséretes. Válogatott csatárunk pénteken hét pontot szerzett, három gólt lőtt, négy gólpasszt adott a Fehérvár-farm…..
Kemény meccsen verte Lengyelország Nagy-Britanniát, a mi dolgunkat is megnehezítő királyságiak az első harmad után vezettek, a másodikban és a harmadikban egy-egy gól esett, azt azonban már ellenfél lőtte, 2-1. A lengyelek visszavágtak a tavaly, hazai környezetben elszenvedett…..
korihoki 2010.04.23 22:27:39
@sziszi_15: Ez igaz! Egyszerüen jobbak voltak,és nem csak az eredmény után futottunk egész idő alatt hanem a korong után is,mert mindig náluk volt.
Nagyon tisztességesen küzdve kapott ki három góllal a Ferencváros a Sapa Fehérvár AV19-től az OB I. elődöntőjének első mérkőzésén. Az első 10-12 percet nagyon megnyomta az EBEL-ben edződő gárda, és két gyors góllal megnyugtató előnyt is szerzett. Ezután enyhült a…..
Tényleg minden idők legizgalmasabb bajnoksága zajlik éppen az OB I. középszakaszában, bár amikor többször is azt írtuk, bárki legyőzhet bárkit, arra azért magunk sem gondoltunk, hogy a Miskolc két nap alatt kétszer is elkaphatja a Mol Liga-győztes Vasas Bp. Starst. A…..
Átok ül az Újpesten hazai pályán az OB I. középszakaszában. Harmadszor játszottak a Megyeri úton, harmadszor szenvedtek vereséget, ezúttal az FTC-től. Az első két emberelőnyét könnyedén kihasználta a zöld-fehér csapat, így megnyugtató előnnyel mentek pihenőre. A…..
Baróti Zsolt arról beszélt előzetesünkben, hogy fiai nagyon szeretnének visszavágni a Mol Liga döntőjében elszenvedett vereségért. Tartotta is szavát a lila-fehér csapat, és a szezon hagyományainak megfelelően idegenben legyőzte a Vasas Budapest Starst. Sokáig nem esett gól a…..
A legtöbbek által előzetesen várt párosításokban játszanak ma a csapatok a Mol Liga érmeiért, de nem a megtippelt időrendben. Az alapszakasz győztese és másodikja a bronzért küzd délután három órától, a döntőt negyed nyolctól a harmadik és negyedik vívja. Vannak…..
A magyar kupát is beszámítva 26 mérkőzésen keresztül nem talált a rendes játékidőben legyőzőre a Dab.Docler, A Mol Liga elődöntőjében azonban ismét a rendes játékidőben szenvedett vereséget, ezzel meglepetésre a Vasas Budapest Stars lesz a fináléban az Újpest ellenfele. Nem…..
korihoki 2010.01.23 22:01:47
Háromszor vezetett az erdélyi csapat, a végén mégis a budapesti lila-fehérek jutottak be elsőként a Mol Liga vasárnapi döntőjébe. Az elején egy gyors Hozó–Sikorcin, majd egy még gyorsabb Hozó–Kiricsenko gólpárbaj után harmadjára már több mint három percig…..
Befejeződött a második Mol Liga-szezon alapszakasza, már csak a négyes döntő van hátra. Megkértük az edzőket, értékeljék játékosaikat és a liga többi csapatát is. Hét részben tálaljuk mindezt. Arra is fény derül, kedves olvasóink szerint kik voltak a legjobbak. A helyezés…..
A Mol Liga-alapszakasz második helyére pályázó SC Csíkszereda alaposan elverte az Újpestet. Az első harmad után egy, a másodikat követően három góllal vezettek a hazaiak, a vége 6-2 lett. Ezzel a bajnokság utolsó három összecsapásának eredményétől függetlenül kialakult a…..
Ráfázott a kényelmeskedésre az Újpest, az utolsó pillanatig küzdő zöld-fehérek két ponttal távozhattak a Kisstadionból. Négyezer néző előtt az újpestiek hamar átvették a kezdeményezést, Kiss Gábor előnyből az 5. percben meg is szerezte a vezetést. Feltűnő volt, a zöldek…..
Jégkorong Fehérvár–Graz 4-2 2009.12.13 21:04:00
Sofron István napja volt a mai, a Sapa Fehérvár AV19 negyedik sorának lendületes hokisa két góllal vette ki a részét az EBEL-első legyőzéséből. További érdekesség, hogy a Graz elleni első hazai meccsen, amelyet 6-1-re elveszítettünk még az első fordulóban, ugyancsak…..
korihoki 2009.12.13 21:12:48
Egy pontot sikerült elhoznia Bécsből a Sapa Fehérvár AV19-nek. A magyar bajnok 1-0-ra és 3-2-re vezetett, az utolsó harmadban 1 perc 1 másodperc alatt ütöttünk két gólt. Az előnyt sajnos nem sikerült megtartani, a ráadás utolsó pillanataiban pedig a hazaiak szerezték meg a…..
Két jelentős meglepetés született a Mol Liga-játéknapon, a táblázat 5. és 6. helyezettje is nyerni tudott. A Miskolci Jegesmedvék pénteken még kikaptak Csíkszeredában az SC-től, a visszavágon azonban nagyon belehúztak már az elejétől. Az első harmad 1-4-e után hiába…..
Meghökkenve látjuk, mennyi ellenérzést ébresztett kommentezőinkben, hogy Ted Sator kapitány négy olyan játékost is szeretne megnézni a válogatottban, akiknek magyar állampolgárságuk még nincs, de szívesen szerepelnének legjobbjaink közt a későbbiekben. Már Mihály Árpád…..
Jégkorong Dab.Docler–Miskolc 6-1 2009.10.24 21:26:00
A Dunaújváros alaposan visszavágott a Miskolcnak legutóbbi Mol Liga-vereségéért. Már az első harmadban kiderült, semmit sem bíznak a véletlenre a hazaiak, alig több, mint 13 perc alatt hármat rámoltak be. A Jegesmedvék a második felvonás közepén szépítettek, utána azonban…..
A Mol Liga mai első mérkőzésén a Vasas Budapest Stars az örökmozgó Holéczy révén 226 perc 24 másodpercig tartó gólcsendet tört meg egy emberhátrányban ütött góllal. Az előnyt Kangyal duplázta meg a súlyos sérülése után most visszatért Majoross gólpasszából. A hazaiak…..