Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fandris

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mibe is kerül egy határozat elleni fellebbezés? Milyen költségekkel jár? Mik jöhetnek közbe? A. nagyon röviden összeszedte, hogy Vele mi történt, és tételesen leírta a költségeket.Talán mások okulására: 2009. januárban történt közlekedési szabályszegés végett…..
A vörösiszap-tároló északi fala valószínűleg le fog dőlni, de nem kell pánikba esni, mondta Orbán Viktor miniszterelnök (Aztán kiderült, máma már nem reped tovább) Nagyon jól jött ez a gátszakadás Orbánéknak. A sok hazafias lózunggal körített dumálást, lázas…..
Úgy látszik, a kánikula többekből is kihozza az állatot. Az biztosan valami fatális véletlen, hogy Károly levelének negatív főszereplője egy BMW X6-ost hajt, de itt a bizonyíték, hogy nem kell feltétlenül sok ész ahhoz, hogy valaki mocskosul gazdag legyen. Persze az is lehet, hogy…..
Gábort a jelek szerint egyáltalán nem hozta lázba, hogy a UPC Directtel a műholdváltás óta akár 5 csatornán nézhet természetfilmeket hádében, amikor egy csomó másik csatorna meg eltűnt: Amikor megindult Magyarországon a műholdas televíziózás, lelkesen szereltettük fel az…..
A válság előtt eladósodott ügyfél nagyot nézett, amikor a 20 milliós jelzáloghitelét akarta rendezni, mivel az ügyintéző arról tájékoztatta, hogy a fennálló tartozása nem kevesebb, mint 37 millió forint.  Bombaként robbant a hír, amikor a svájci frank alapú hitelek…..
Jó látni, hogy az összes létező csatornán terjed a kisfilm (80.000 felett a nézők száma, a videó feltöltése utáni második(!) napon), és a lelkes önkéntes terjesztők minden lehetőséget megragadnak arra, hogy a kormányhoz is eljuttassák azt. A kapcsolat.hu-ról ugyan negyed…..
Tipikusan olyan ügyet ismertet az alábbi levélíró, amely során a hivatalok töketlenkedése miatt szívatnak egy jogszerűen eljárt felet. Sajnos csak a bírósági eljárás során lehet már a helyzetet tisztázni.Tisztelt Zugügyvéd!Az alábbi ügyben szeretném segítségét…..