Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T5H

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A színes fotók elterjedése előtti világ alighanem a legtöbbünknek fekete-fehérben van csak meg, elképzelni is nehéz másként. Nos, most egy egészen érdekes projekt keretében mutatják meg, hogyan nézhettek ki azok a boldogulást kereső bevándorlók, akik 100 éve érkeztek Amerikába...
A paradicsom valódi íze az utóbbi 50 évben csaknem teljesen eltűnt. És mivel a jelenség nemcsak egyes országokat érint, hanem globális, a kutatók szerint ideje orvosolni a bajt – írja a La Repubblica. A nemzetközi csapatban kínai, amerikai, spanyol, izraeli kutatók vettek részt.…..
Mellékes, hogy jogos-e egy nagyhatalom álláspontja, ha el tudja hitetni a világgal, hogy ő képviseli az igazságot. Más kérdés, hogy Tálas értékelése Oroszország és a Nyugat viszonyáról inkább szól a múltról, mint a jövőről. A Magyar Nemzet újságírójáé, Stier Gáboré az érdem, hogy a kettős mérce…..
T5H 2017.01.30 18:33:04
@Ballib cenzúrázók réme 22: Amikor is, le lettek putyinpincsizve Orbán Viktor által. Most akkor hogy is van?
Hogy a házasság intézménye kiüresedőben van a nyugati civilizációban közhely. De mi van az esküvővel? Miért van az, hogy bár sok esküvőn és lakodalmon voltam, egyiken sem tudtam jól érezni magam? Az esküvői szertartás egyidős a házasság intézményével és bár eltérő kultúrák eltérő rítusokat írnak…..
Lehet egy baleset szép? Hülye kérdésnek tűnhet. Valahogy úgy vagyok vele, mint amikor boldogult nagyanyám a hetvenes-nyolcvanas években hazatérve egy-egy temetésről nyilatkozott úgy, könnyes szemmel, hogy "De szép volt...". Azonban Arnold Odermatt egykori műszaki szakértő fotóit elnézve fel tudom…..
Az ötödik íz Buhera barbecue 2015.05.11 21:05:01
Apám nyugodt, józan, gyakorlatias figura. Időnként viszont kitör belőle az impulzív vásárló, vagy valami ilyesmi. Inkább csak ilyesmi, mert pl. hónapok óta keres használt cukrászati keverőgépet kenyér dagasztásához, hogy ne legyen nagyanyámra utalva (az pékeknek való ipari…..
Nem mulasztotta el az országos média nagyra duzzasztani a szokatlan esetet, mely keretében egy párnak az esküvő napján utasította vissza a pap a házasságkötést. A pécsi lagzi helyett Budapestre utaztak, ahol állítólag bíborosi engedéllyel összeházasodtak. De mi ez az egész?…..
T5H 2015.01.04 18:02:26
@beszélő majom: Kevélység. Főbűn.
Érdekes, bár nem különösebben meglepő eredményt hozott egy nemrég publikált felmérés, amelyben 500 családi ház tulajdonosát kérdezték meg arról, hogy eddig milyen energiahatékonysági beruházásokat végeztek el ingatlanjaikon. Kiderült, hogy a válaszadók 11 százaléka…..
Régen jelentkezett az Urbanista ingatlansaláta-különkiadással, és még régebben minden magazin, újság és blog kedvenc témájával: a legdrágább eladó házakkal! Úgyhogy akkor jöjjenek most ezek. Végigpörgettem pár hirdetési oldalt a javáért, aztán kirostáltam az egyértelmű…..
T5H 2014.03.21 07:16:39
A tizedes és a többi Mint ismeretes, a Szocsi Olimpia biztonságáért fegyvertelen, de így is félelmetes kozákokat is bevetnek. Az alábbi néhány kép a kozák járőröket mutatja be. A kozákok színes történelmét (aminek egy részét sajnos mi is megszenvedtük) nem áll módunkban…..
117   1988. január 23. szombat Ma tettek csak éjszakás szolgálatba. Ferihegy 2-re kerültem.Kegyetlen hideg van nappal is, Láng Józsi összetöppedve várja, hogy leváltsam, mondja, hogy járt erre a sárga SAAB, a sofőr mondta, hogy nappal mínusz 14 fok van, készüljek fel, mert…..
Jópár kutyabaráttól hallottam, hogy azért nem venne pulit, mert nem szeretne sok időt a kutya bundájának ápolására fordítani. Az érv helytálló, de nem biztos, hogy a látszólag könnyebben kezelhető kutyák kevesebb munkát adnak, feltéve, hogy a lakás takarítása is a mi…..
KatPol Blog Middle East Hate Quiz 2013.12.27 12:22:19
5.g & Rammjaeger83 & SchA "Hálát adunk Istennek, hogy az ellenségeink idióták." /Mahmud Ahmadinezsád, 2006/ Blogunk játékos vetélkedővel kedveskedik a karácsonyi ünnepkör mézes-mázas külsőségeitől megcsömörlött mindazon olvasóink számára, akik a szeretet ünnepén…..
T5H 2013.12.29 17:30:46
A napokban chemtrail ellenes felvonulást hirdettek meg a Facebookon. Ebből az apropóból érdemes áttekinteni, hogy ténylegesen mennyi igazság van abban, miszerint repülőgépekről mérgekkel permeteznek minket szándékosan, vagy annak mellékhatásaként, hogy állítólag (!) globálisan próbálják valakik az…..
A barátaim sem értették soha, de egyik kedvenc magyar zenekarom a Persona Non Grata. A szigetvári bandát már az első, 1997-es Tibicsoki albumok óta bírom. Empirikus magyarázatom nincs, de hát az ízlésen nincs mit magyarázni, az adott. Miért kedves ez a nóta? NDK kismotorom sosem…..
393         Április 22. Szerda 56 hét. Ma Basa ment lőni. Az, hogy nincs a laktanyában felbátorította Robit. Igazából már nem is figyelünk konkrétan egymásra, bármit teszek, ugrik rá, bármit mond, ellenzem. Apró szarságokon feszülünk egymásnak, a…..
409       Április 6. Hétfő Bosszantott, hogy nem tudom, mikor megyek szolgálatba, így nem lehet pihenni.Tegyük fel, most még mindig fáj a torkom. Délelőtt le is mentem a dokihoz megint. Gyanakvó arccal szemlél, míg az asztalához érek. Mi van már megint? A…..
518       December 18. Csütörtök   Egy héten csak egyszer volt fehérnemű csere. Nagyon vártuk. Múlt héten ez valamiért teljesen elmaradt, ráadásul a tegnapelőtt elázott holmijaink sárosak, vizesek voltak még. Hatalmas kupacba, a földre hajigáltuk a zoknit,…..
464 Február 10. Kedd Ma felkerestem a főhadnagyot, aki a sportszázad felállításán ügyködött. Ki akartam deríteni, hogy a jelentkezésem az mennyire jelenti a tényleges áthelyezést, de olyan Ippont kaptam, csak úgy repültem.   A konyhán szinte alázatosan hajbókoló…..
T5H 2013.02.12 18:30:25
@Dvorszky határőr: A FEP-en nagyon pörög az élet. Nem volt idő unatkozni. Gyorsabban telik a kötelező katonáskodás, mintha unatkoznál. Az ország belsejébe' unatkoztak a vitézek, oszt' egymást basztatták unalmukban. Mi csak hírből ismertük a különféle gyerekes szívatásokat.
469       Február 5.  Csütörtök A Kónya csak nem nyugszik, ma kést nyomott a kezembe és lerángatott a zöldségraktárba. Bálákban álltak a krumplis zsákok. – 15 zsák krumplit kell megpucolnod, kettőre kész legyen, mert letépem a tököd! Sunyi arcán…..
477       Január 28. Szerda Holnap lövészet. Ma a kopasz szakácsok a hűtőkamrákat takarították, majd lefagyott a kezük a pléhfalakon, s mikádót nem vehettek fel. Mindnek lila volt a szája tíz perc után. Már kaptam részükről néhány gyűlölködő…..