Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Je m'appelle Théo

930 bejegyzést írt és 1709 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves mindenki! A hosszadalmas Nosgoth videók után elkészült egy újabb bemutatóm, ami ezúttal rövidebb formában igyekszik megismerkedtetni titeket az Outland c. platformer játékkal. Megosztás meg a "kedvelés" természetesen nagyon jól esik és köszönöm, de aki esetleg véleményt…..
Je m'appelle Théo 2015.03.19 20:47:15
@BennszülöttbálnaOfficial: Szórakoztató és minőségi :) a játékválasztás tökéletes; a szerkesztés és bemutatás hibátlan...egy pici dolog, nekem nagyon halk volt a játék "alapzaja". Amikor elhallgattál, hogy bemutasd a játék feelingjét, éreztem, hogy szól valami a hangfalból, de elég halk volt.
A többibe nem tudok belekötni...egyre több a poén, ami nekem nagyon átjön...aztán, majd a közös projektben.... :)

kopipésztelve, a Youtube felületről...de itt is olvassák a népek a szavaim :D
Az itt látható remek videóanyag a Playhouse-os srácok muve, lessetek rá a csatornára, mert ok már rendesen aprítják a bemutatózást. Jó srácok, jó stílussal. Hatalmas pacsi nekik a Hotline Miami 2 bemutatóért, amit minden kihívásra vágyó gémernek ajánlunk mi is! Jó…..
Disznó uraság ismét színre tör! Ezúttal az Electronic Arts egyik - joggal - ismeretlen gyermekével, a Marble Madness-szel kel birokra és nem kis gyötrelmek árán, de győzedelmeskedik! Aki bírja a random agybeteg dolgokat, illetve a kissé unott (de jól álló!), Schimán-féle…..
A LaLee's Minigames sorozat 7. része, amelyben a Blip & Blop: Balls Of Steel nevű játék kerül bemutatásra. A sorozat célja, hogy a LaLee's Games sorozatba nem bekerülő, de bemutatásra érdemes kisebb freeware- vagy akár Flashjátékokat ismertessek meg veletek. A játék…..
Back 2 Basics Fontos update! 2015.02.16 21:34:52
Minden Back 2 Basics blogolvasó figyelmébe! Történt pár komolyabb változás a Back 2 Basics Blogon! Arra kérném minden kedves olvasónkat, hogy olvassa el őket. Szerencsére szép számban érkeznek videók a virtuális postaládánkba, aminek mi nagyon örülünk, köszönjük…..
Kedves mindenki! Ismerkedjetek meg OXWOX-al, aki egy nagyon egyedi es kreatív YouTubber számos vicces videóval a csatornáján. Amit úgy gondolom, hogy a Back 2 Basics is igyekszik keresni és hirdetni, az a kreatív, szórakoztató és érdekes játékbemutatók, amik elütnek a mai…..
Kedves mindenki! Kíváncsisággal vegyes izgatottsággal jelenthetem be nektek, hogy elkészült a Back2Basics blog újonnan induló sorozatának első része. Amint azt korábban tudni lehetett, a műsor a régi, legendás magyar videósokkal fog foglalkozni, akiknek munkássága előtt…..
Je m'appelle Théo 2015.02.01 11:41:02
@BennszülöttbálnaOfficial: Első lépésnek szerintem jó volt, de én még egy kis tartalmat beleinnék a videóst illetően. Pl. olyan adatokat, egy infóblokkot, ami azoknak érdekes lehet akik korábban nem hallottak róla. Persze, pl FreddyD-ről valószinű, hogy hallott a videósok nagy része, de az új generációnak ő már talán nem akkora etalon és nem tudnak annyit róla :)

@ARSENAL4EVER: jó téged is viszont látni a kommentelők közt :)
Je m'appelle Théo 2015.02.05 18:25:23
@PJ (GCS): készithetnél te is bemutatót! vigyen csak el a lendülete :D
A blog első hetét nagyon sikeresnek értékeltük. Minden nap volt megosztva videó, amit ezúton is nagyon köszönünk Nektek és persze annak is, aki megnézte őket. Megérkezett azonban Théo legújabb videója, ismét egy Indie játékról, amivel ezt a hetet nyitjuk. A bemutatóban a "The…..
Je m'appelle Théo 2015.02.04 10:55:01
@abel2000sok: Én nem történetbeli spoilerre, hanem jáékmenetire gondoltam ebben az esetben. Mivel alapvetően nem történik sokminden a játékban és azt a képen látható gameplay részletekkel le is lövöm. Ezért is hivtam fel a figyelmet arra, hogy aki nézi, annak valószinűleg ellövöm majd a feladatok megoldásait.

@ARSENAL4EVER: Nos, igen a játékválasztás tényleg az én saram és talán többet is lehetett volna beszélni még erről a játékról is. A következővel már nem lesz ilyen gond :)

@Terrordrone: Ránézek :D
Szeretném, ha mindenki úgy örülne Théo művének mint én, mert nagyon rég lehetett már látni ilyen gondolkodós- filozofálgatós játékbemutatót, amiben szerintem ő remekül helyt állt. A program egy még ki nem adott cím, de amit a videó alatt megtudunk, az felkeltheti az…..
Je m'appelle Théo 2015.01.29 10:20:35
Nem a Steam miatt kellett noszogatni, hanem a Team Fortress 2 miatt...csak, mivel a Steam sem volt a gépemen, igy az is kellett, h TF2-őzhessek :D

@abel2000sok: igen, belátom ez nem a legjobb ötlet volt. Ezeket a PRO/KONTRA/ÖSSZEGZÉS felugró animációkat arra szánom, hogy kiegészitsék majd a végső konklúziót és nem arra, hogy helyettesitsék. Most igy sikerült, de mentségemre legyen mondva, hogy még dolgozom a végső formáján a videóknak :)
A mai bemutatót Jackツ küldte be, amiben a Virtua Cop 2 -t elemzi nekünk. A bemutató második része külön posztban fog kikerülni az oldalra. Kérem, hogy osszátok meg észrevételeiteket, komment formájában!..
A e-mail fiókunkban hála istennek minden nap találok új beküldött videót. Itt a korábban már visszavonult Vetitől kapunk egy bemutatót egy régi, de annál viccesebb játékról! Kérem fogadjátok szeretettel!..
Nos, az első poszt gyanánt gondoltam, ismerjétek meg szerkesztőtársam munkásságát, hogy meggyőződjetek arról, hogy jó kezekbe került a blog. Sziasztok, először is szeretném megköszönni nektek, hogy hisztek az oldalban és támogattok minket ”munkánk” népszerűsítésében…..
Back 2 Basics Elindultunk! 2015.01.16 12:01:36
Megnyitotta kapuit a Back 2 Basics Blog! Kérlek olvasd el a Szabályzatot és a GYakran Ismételt Kérdések menüpontot! E-mail címünk: hu.back2basicsblog@gmail.com Szeretettel várjuk a videókat! Nagy tisztelettel,a Back 2 Basics Blog csapata..
A szerelem tényleg mindent legyőz? Még a halált is? Vannak orvosi csodák, amelyre nincs magyarázat. Korunk Einsteinje,  Stephen Hawking az egyik legjobb példa rá. A 20-as évei elején, miután diagnosztizálták nála az ASL-t (ez egy borzalmas idegbetegség, lassan, de biztosan bénul le…..
A szavazás lezárult.Az eredményről és a konklúzióról hamarosan "nyilatkozom"...
Je m'appelle Théo 2014.11.08 14:06:35
@darktom98: basszus, ránéztem a nevedre és rögtön kapcsoltam...nosztalgia faktor ezerrel....Juniorokat vissza! :)
Smoking Barrels Argo (2004) 2014.10.24 12:00:00
Árpa Attila az évek során profi filmes lett, így nagyon jól adagolja a marketinget is a legfrissebb hírek szerint jövő márciusban moziba kerülő Argo 2 - vel kapcsolatban. Olyannyira, hogy még én is kíváncsi lettem a kultstátuszban leledző első részre, amelyet eddig a rendező…..
Családról, családi kapcsolatokról nehéz jó filmet csinálni. Először is el kell érni, hogy a karakterek egytől egyig a kívánt hatást váltsák ki a nézőből, jó színészi alakításokra is szükség van, na meg a hitelesség sem egy elhanyagolható szempont. Luc Besson 1994-es…..
Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy meghódítottuk a világűrt, arról azonban sokkal kevesebb szó esik, hogy milyen keveset tudunk a tenger mélyéről. Vonz és taszít bennünket az örök csend világa, amely annyira különbözik rohanó, stresszes életünktől, megnyugtat, békét ad,…..
Theo's Blog Költözés! 2014.03.23 12:25:17
Sziasztok! Ezen a felületen véget ér a ténykedésem. Hosszas döntögetés (főleg pohár), után az lett a végeredmény, hogy Theo lép egyet. Na nem sokat. Szeretnék tiszta lapot, tiszta felületen, ahol nem csak Théo, hanem Szikra Balázs is lehetek. Hamarosan elkészül egy új domain,…..
Je m'appelle Théo 2014.04.26 21:30:14
@ARSENAL4EVER: hamarosan lesz erre válasz az új oldalon :)
Je m'appelle Théo 2014.05.04 22:32:36
@ARSENAL4EVER: már publikáltam azt a cikket MoyesOut cimen :)
Alig ismertem meg Mickey Rourke-ot az Angyalszívben. Hihetetlen, hogy egykor angyalarca volt a ma már felismerhetetlenné plasztikázott színésznek. Ritka Hollywoodban olyan látványos visszatérés, mint az övé, hiszen a műtétek miatt szétszabott arca miatt nem is hasonlít egykori…..
Sosem tudom eldönteni, magától az alapítástól, vagy az első filmkritikától datáljuk a blog születését, mindenesetre valamikor mostanában lenne aktuális ez. Ebből kifolyólag pedig valamilyen összeállítással meg kell emlékeznünk róla. Miután mindent megteszünk a pénz és az…..
Je m'appelle Théo 2014.05.01 12:12:02
A blog egy újabb különleges vendéggel ismertet meg titeket. A címben is szereplő Haraszti Ádám a DigiSport csapatának oszlopos tagja, aki a csatorna születése óta az egyik legjobb kommentátorrá nőtte ki magát. Vele is sikerült, Monoki Lehelhez hasonlóan, egy kisebb interjút…..
Je m'appelle Théo 2014.01.29 18:40:21
@ARSENAL4EVER: a videóim továbbra is megvannak :) csak, a YouTube csatornámon...viszont, a blog lassan újraéled :)
Szomorúan olvastam a hírekben, hogy az isteni Jack valószínűleg visszavonul a filmezéstől, mert már kezd romlani a memóriája. Nos, valójában már 2010 óta nem forgatott, tehát már egy ideje élvezi a nyugdíjas életet. Na persze, amúgy Jack-esen: kosárlabdameccsek, bulik, nők. Mit…..