Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_-Gman-_

28 bejegyzést írt és 136 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiszivárgott némi információ a következő hivatalos Google-phone-ról. A Nexus 4G processzora kétmagos és 1,2 vagy 1,5 GHZ-es lesz, 720p-s kiejlezővel. Gombok nem lesznek a telefonon, mindent az oprendszerrel navigálhatunk majd. Lesz benne 1GB RAM, 1080p-s videókat tud majd felvenni 5…..
Oh My God! Tesztelhettük a Galaxy S2 mobilt és levett a lábunkról. Szupergyors, szupervékony és nagy. Ez utóbbi az egyetlen rossz tulajdonsága, így gyorsan letudjuk, hogy aztán zavartalanul lelkendezhessünk. Persze embere válogatja, valakinek bejön a péklapát méret.…..
_-Gman-_ 2011.05.04 23:58:23
A Toshiba bejelentette, hogy egyszer írható sd-kártyákat dob piacra. Formára ugyanolyanok lesznek, mint a hagyományos sd-kártyák, de csak egyszer lehet rájuk adatot írni. Mint az egyszer írható cd-re, dvd-re. Még arra is figyelnek, hogy véletlenül ne lehessen ráírni, lesz egy…..
Új doboz régi íz. sajnos...
Monumentális háttérkép (kellemesen sötét tónusban), nem túlzó infórészleg az első képen, nagy rakás játék egyedi ikonokkal a második képen. Emlékeim szerint ilyen dokk már szerepelt valamelyik asztalon, talán pont ugyanattól a beküldőtől. ..
Sok kihagyàs utàn most jöjjön egy ùjabb videò: ..
_-Gman-_ 2011.03.14 22:57:11
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Ez lesz az Etalon.. ..és, hogy miért? Kellően édes, szénsavas és olcsó. Nem feltétlen kell több száz forintot kiadni egy jó italért, ami érezhetően hatásos. Mert az energia italok hatásosak (az a kérdés, hogy egészségesek-e, már más téma). Ki így - ki úgy, de mindenki érzi.…..
eXtreme Runners első bejegyzés 2010.12.30 03:17:00
A blog hivatalosan is elindult.....
WattÚj örömhírem van! Végre kapható a Buszesz zrt-s nénik és bácsik és az eDrink Blog közreműködésével megalkotott Új Watt íz, ami annyire fergeteges hog csak na! Sajnos a design az én dolgom volt és lehagytam a J betűt a felritaról ezért mindenkitúl elnézét…..
_-Gman-_ 2010.12.12 19:55:28
@Borote: A Monsternek egyre csak nő az ára, először 300 volt, aztán 320, most meg már 350 az ára... Tuti hogy akciós amit láttál... A gyümis Burn beszerzése pedig folyamatban van ;)
_-Gman-_ 2010.12.14 15:12:16
@Borote: Most a Tesco-ra általánosítottam, amikor bejött 299 volt, most meg 349 :/
_-Gman-_ 2010.12.15 19:14:54
@Borote: Őróla sem hallottam már egy ideje :D
Ezt a gyors bejegyzést most nem tesztenk szántam, ugyanis nem vagyok benne biztos, hogy csak az itallal volt-e valami, vagy ténlyeg ilyen szar íze van. Igen jól olvastad, hihetetlenül szar íze van, annyira, hogy az már ihatatlan, az Első korty után köptem is kifelé és most elhihetitek…..
_-Gman-_ 2010.12.09 15:53:47
@Borote: Romániából kérem alázattal babinéni
napkelteLegújabb tesztünkben a Watt nemrég megjelent Sunrise névre hallgató energiaitalát fogom górcső alá venni, és mikor is lenne alkalmasabb idő a teszt írására, mint negyed ötkor, hogy megcsodálhassam a napfelkeltét eme remek energiaital társaságában.Remek-et mondtam?…..
_-Gman-_ 2010.07.19 23:56:59
@brëndon: ha belegondolsz hogy nagyon finom, esztétikus a doboz, és már egy százasért hozzá lehet jutni akkor megérdemel hetet minimum, de ha már ennyire ügyesen jön fel a buszesz :)

és szerintem egy picit azért ver a hell-re :P
_-Gman-_ 2010.12.04 15:22:06
@Borote: kösz :D
Ahogy tavaly is, decemberre szeretnék egy nyereményjátékot megszervezni, ahol ha minden igaz, lesznek majd jó kis nyeremények is, úgyhogy remélem megéri majd pályázni.Egy baj van azonban, nem vagyok teljesen megelégedett a feladataimmal. Én két pályázatra gondoltam, ahol az egyik…..
Na mit találtam ma?Lényegében sima Adrenalin csak pezsgős üvegben, bár nemtudom hogy ez miért jó, ráadásul 450Ft-ért nagyon nem éri meg. Talán ez lenne az Adrenalin válasza a nemrég megjelent félliteres Hell-re? ..
_-Gman-_ 2010.11.28 21:40:13
@energetikuska: 0.75 L
elemKisebb szünet után újra itt a blog, és örömmel mutatom be legújabb tesztalanyomat ami nem más mint a Battery Energy Drink. Ezt az eitalt Csabesztől kaptam, a termék magyarországi forgalmazójától, egy másik Batteryvel és egy angol termékleírással, és örömmel vállaltam a…..
_-Gman-_ 2010.11.14 22:51:37
Pénteken lesz a Bigyóblog és az IDDQD nagy közös születésnapi bulija. Mint ígértem, játszani is lehet, ajándékokat is osztunk. Pendrive-okat, vicces bigyókat és főnyereményként egy külső merevlemezt lehet nyerni.Ahhoz, hogy nyerjetek, csak annyit kell tenni, hogy kommentben…..
Az előző hetek eseményeit figyelembe véve, remélem értitek a paródiát  ..
_-Gman-_ 2010.10.03 00:17:43
hardcore bomba koppintásRöhej, hogy mennyire nem tudnak saját megjelenést biztosítani egy-egy terméknek! Miért kell majmolni a Bombát!? Egyértelmű, hogy arra megy ki a játék, hogy messziről a fekete/sárga csábítja a szemet. Középen meg a nagy J-ános betű felkiáltó jellel, mint…..
rockst*ahh the one and onlyMegérkezett a várva várt teszt, a blog legújabb energiaitala a Rockstar nem okozott csalódást. Gondolom senki sem most hall először erről az energiaitalról, bár idehaza nem kapható, valahol mégis a Monster ismerettségével van egy szinten, sőt igazi…..
  Ezúttal nagy fába vágtam a fejszémet, ugyanis egy itthon alig hallott, külföldön viszont annál híresebb energiaital három változatát fogom letesztelni amiről egyébként már volt szó a blogon. Ugyan melyik energiaitalról lehet szó?  Első tesztig hátralévő…..
Lil' Monstah Monsrer eXportFejlődik a Monster, hiszen piacra dobta, a 250ml -es változatát is, sajnos csak egy ízben, 200Ft os áron. Ha engem kérdeztek, én maradok a fél literesnél...Klikk a képekre nagyobb méretben megtekintéshez!..
Az Adrenalin is levedlette régi bőrét! Nekem tetszik de sokkal jobban csalogatja a kiskorúakat(akiknek ugye tilos a koffein tartalmú italok fogyasztása). Lehet hogy nem volt túl jó ötlet a rajzfigura melett dönteni?..
".. nyolc óra munka.."Vége a nyaralásnak, lejöttem a partról. Ittam egy shottot, erős lettem, bátor. A Beatrice megénekelte, én egy kicsit átköltöttem. A löketek ideje még nem járt le - sőt, most indulnak csak be igazán. Jönnek az újabbnál újabb típusok, más…..
_-Gman-_ 2010.09.03 06:28:47
@Sztbeni: a hivatalos weboldala szerint nincs
Az új külső ellenére a Get up! íze semmit sem változott...
_-Gman-_ 2010.08.30 23:31:00
enyhe narkóJajjajjajj... Amit a Cocain összeállítói a piros (Spicy Hot) színű energiaitalban eltaláltak, az a mild-ben nagyon elrontották. "Tudósok rettentő sok munkát fektettek bele.." említik a termék weboldalán, de ezek szerint ez is kevés volt. Jobbat vártam az…..
_-Gman-_ 2010.08.27 01:13:12
@Diamond_Hammer: éppen ma ittam egyet és nem tapasztaltam semmi furcsát, volt már dolgom lejárt energiaitallal, olyan mintha por tapadna a nyelvedhez tőle plusz nagyon savanyú x)