Regisztráció Blogot indítok
Adatok
crea.net

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Július elsejével megszűnik a Google egyik legjobb szolgáltatása, a Reader. (A feedjeinket így tudjunk kimenekíteni a halálzónából.) Még mielőtt rátérnénk arra, hogy hova érdemes továbbállnia a Reader-felhasználóknak, pár szóban méltassuk a terméket.  A Reader nem…..
Kikelet_ arról kérdezett kommentjében, hogy milyen DVB-T tunert érdemes választania adott esetben.Üdv! Teljesen új vagyok a témában, ezért ha nem gond, lenne néhány általános dvb-t kérdésem. PC-re szeretnék tv-t varázsolni, érdekelne hogy pontosan milyen dvb tunert kellene…..
crea.net 2011.05.08 11:46:39
Helo!
Ezt kiegészíteném azzal, hogy létezik már USB-s konax kártyás eszköz is ára kb 18e Ft:
www.alcordigital.hu/termek/alcor_dtv_conax_digitalis_vevo
illetve hogy a DIGI kábel esetén a DVB-C adások nincsenek tovább kódolva, tehát nem kell hozzá külön T-Home-os, vagy UPC-s settopbox, elég egy tv-be épített DVB-C dekóder.
comment:com Hírek kávé mellé 2011.04.06 09:30:00
Richard Hatch, a Survivor első nyertese, és egyben egyik legfaszább játékosa 300 000 dollárt kér a nagyközönségtől, hogy lerendezhesse adósságait, és a CBS beperelésével foglalkozhasson a sitt helyett. Júliusban jön a Family Guy képregényváltozata. A Netfilx 750 000 -…..
crea.net 2011.04.06 20:24:30
19:56 Az esemény a Built to Spill - Traces című számának kezdő akkordjaival ért véget. Én meg szeretem ezt a számot, úgyhogy hallgassuk is meg. And though the parts of it that matter change. All traces disintegrate... :P 19:46 Jön az in-app vásárlás. Lehet majd venni virtuális…..