Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chris-d-_-b-

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak hogy érezzétek, hogy azért van valami haladás: Itt az új alany szenzációs intrója teljes terjedelemben  ..
Megy a teljes verzió. És atyaúristen, akkora baromságok vannak benne, hogy bűn lett volna csak a demóból bemutatni. Holnap rögzítés!..
Chris-d-_-b- 2010.05.01 18:26:13
  Ezek részemről csak feltételezések kis szatírával megfűszerezve, de tényleg érdekel engem a kérdés. Itt a blogon hány ilyennel találkoztunk már? Rengetegszer nem találok a szar játékról szinte semmit. Persze az is közrejátszik, hogy senki nem olyan hülye mint én, hogy…..
Chris-d-_-b- 2010.03.02 16:14:31
@dobi100: ugye most csak viccelsz? Vagy tényleg nem ismered a Paint-et?
Sajnos még mindig a második pályánál tartok, de ez nem tartott vissza, hogy egy idióta trailert összedobjak  ..
Chris-d-_-b- 2010.02.12 17:40:24
Amit még nem említettem. Tudom, hogy Visor is bemutatta már előttem a játékot. És? ..
A.C.A.B.S. (Stuntmen)Ismételten elmondanám, a GTA SA fantasztikus játék és hogy kiraktam nem véleménnyilvánítás, hanem egyszerűen csak azért mert vicces..
Sokat emlegettem videóimban a játéktesztelőket, tudom, hogy nem egy álommunka, de azért akkor sem tudom elképzelni, hogy hogyan lehetett tesztelés után egy Mesterlövész, Airborne Hero vagy a Big Rigs (bár ez egy külön kategória már) olyan amilyen. Vagy jobban belegondolva, milyen…..
Egy elrontott jelenet a sok közül. Nem volt jó az időzítésem, aztán  ez ígykicsit hülyén hatott volna egy pörgősnek szánt valaminél.  ..
Az egyik legtöbbet követelt játékot mutatnám be, ahol állandóak a furcsa történések és Hitlerből akaratlanul nagyobb bohócot csináltak, mint anno Chaplin a "Nagy Diktátor"-ban A mentségére azonban el kell mondani, hogy itt legalább próbálkoztak valamiféle egyedi…..
"ttony33" elkészített egyszer egy kiegészítő videót az én Heat Episode 1-es szösszenetemre. Elmagyaráz pár dolgot, amit akkor még nem tudtam, mint pl a Heat mint olyan nem is létezik, hanem a Cube nevű ingyenes játék árusított szégyene.  2. rész (3 perces)..
Kis maszek sorozatom elérte a harmadik epizódot. Elvileg nem itt kéne megjelennie, de sajnos a .hu oldalam nem üzemel. Valamint azt is tudom, hogy ez nem mindig volt ingyenes, de mára szabadon használható. Aki ki szeretné próbálni, annak 2 dolga van:  1. Letölteni magát a játékot…..
Ahogy említettem, több mint 200 beadvány érkezett, ezekből választottam ki 12 olyan jelöltet, amely szerintem a legjobb pólóminták. Előre leszögezném, hogy voltak még kifejezetten jó minták, amelyek talán még jobbak is, mint egyes póló, ami itt van. De sajnos azok mint pólók…..
A Mortyr első részénél volt, hogy a Fraps nem vett fel hangokat (mint azóta kiderült, elállítódott valami, tehát nem a játék hibája volt, bocsi Mortyrka) és kényszerből saját hangokat kellett kreálnom hozzá. Ezt megismételtem a második részénél, illetve az Alien…..
Chris-d-_-b- 2009.09.18 18:55:31