Regisztráció Blogot indítok
Adatok
annyi amennyi

1619 bejegyzést írt és 532 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Xiaomi Dreame Bot L10 Pro-ba olyan újdonságokat pakoltak, amik komoly változásokat hozhatnak...
annyi amennyi 2021.05.08 10:43:21
@zuhanorepulesss: Hát igen, szerencsémre szépen végig tudom követni a változásokat, elég sok robot jár nálam. Az első generáció után a roborock s50 mekkora király gép volt, alig három éve, és most, a mai robotok tudásához képest szinte semmit nem tudott. Ha megnézted a videót is láthatod, hogy még azt a vékony töltőkábelt is hogy kerülgeti.
annyi amennyi 2021.05.08 12:52:21
@Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta: Fogd meg a mángorlót és menj ki a patakhoz, ahol meg centrizni is kell csavard ki kézzel. Az emberi lustaság határtalan, az erőforrásaink meg végesek..ilyen értelmetlen emberbutító dolgokra pazarolni vétek.

Fogd meg a csigafúrót és ahol kell faragj fatiplit a lyukba. Az emberi lustaság határtalan, az erőforrásaink meg végesek..ilyen értelmetlen emberbutító dolgokra pazarolni vétek.

Fogd be a lovat az eke elé, ahol meg kell, ott boronálj kézzel. Az emberi lustaság határtalan, az erőforrásaink meg végesek..ilyen értelmetlen emberbutító dolgokra pazarolni vétek.

Kaszáld le a füvet, ha megnő, ahol meg kell, ott kapáld ki a tarackot. Az emberi lustaság határtalan, az erőforrásaink meg végesek..ilyen értelmetlen emberbutító dolgokra pazarolni vétek.
A Wanbo T2 Max közel sem hibátlan, de 46 ezer forintért, ha fele ilyen jó lenne is megérné...
Letisztult forma, mutatós külső, és RGB fények, ez kell a játékosoknak...
Ennyiért itthon még buta lámpát is nehéz találni, ez meg ezer dolgot tud...
A teljes cikk itt olvasható: XIAOMI JIMMY H8 PRO PORSZÍVÓ TESZT – MINDENT TUD ki a legjobbat, a legerősebbet, a legszebbet, a legelegánsabbat szeretné, annak mélyebben kell a zsebébe nyúlnia, de számíthat rá, hogy ezért cserébe jóval hosszabb időn keresztül használhatja majd a megvásárolt…..
Megérkezett a Xiaomi Jimmy porszívók új generációja, innen már nehéz lesz fejlődni...
Rengeteg kedvelt Xiaomi termék a légtisztítótól a porszívókon át a számtástechnikáig...
annyi amennyi 2021.04.21 20:21:50
@horrorpornó bábszínház: Írtam választ, de letöröltem. Inkább csak röviden, próbld már értelmezni ezt a mondatot önállóan: A monitor ára most a BGKD798 kuponkóddal 36 900 forint

Ha nem megy szólj, szívesen segítek!
A teljes cikk itt olvasható: BLITZWOLF BW-VP10 – ÚJ PROJEKTOR A KERTI MOZIZÁSHOZ A BLITZWOLF BW-VP10 PONT JÓ LESZ A MELEG NYÁRI ESTÉKRE, A FOCI EB-RE ÉS FILMNÉZÉSRE.   A Blitzwolfnak lassan annyi projektora van, hogy Dunát lehet velük rekeszteni. Ember legyen a talpán, aki nem kavarodik…..
A teljes cikk itt olvasható: ELINDULT A BLITZWOLF MÁRKAFESZTIVÁL – KEDVEZMÉNYEK HEGYEKBEN A BLITZWOLF EGYRE TÖBB TERMÉKET DOB PIACRA, ÉS EZEK TÖBBSÉGE EGYRE JOBB MINŐSÉGŰ IS.   Ha szereted a Blitzwolf cuccait, akkor ne hagyd ki a most futó Blitzwolf Brand Fest-tet sem!..
A teljes cikk itt olvasható: HÉTVÉGI KUPON PARÁDÉ – BANGGOOD, GEEKBUYING RENGETEG KUPON A MAI NAPRA A KÉT NAGY ÁRUHÁZTÓL!   Ne feledjétek, a Banggoodon a kínai raktárakból történő szállítás esetén, ha a számla végösszege meghaladja a 40 dollárt, válasszátok az EU Priority Line vámmentes…..
A teljes cikk itt olvasható: XIAOMI JIMMY H SOROZAT – ITT AZ ÚJ GENERÁCIÓ!   Az állóporszívók elég régóta velünk vannak, és évről évre fejlődnek. Persze, az igazsághoz hozzátartozik, hogy sok újdonságot már nem tudnak a kategóriából kisajtolni a gyártók. A Jimmynél azért sikerült a dolog,…..
A teljes cikk itt olvasható: XIAOMI ÁLLÓPORSZÍVÓ TESZT – A LEGESLEGKISEBB KIRÁLYFI A XIAOMI MIJIA MJXCQ01DY A 20 EZER FORINT ALATTI ÁRÁVAL IGAZI SLÁGER LEHET, HA NEM ZAVAR A VEZETÉK...
A teljes cikket itt olvashatod: MOST TÖRTÉNIK: 32 OKOSÓRA LEÁRAZÁSA   Xiaomi, Blitzwolf, Zeblaze, Haylou csak hogy az ismertebb márkákat mondjam. Minden órához kupon és elég szép árengedmény jár, válogassatok!..
A Xiaomi Mijia MJXCQ01DY a 20 ezer forint alatti árával igazi kedvenc lehet, ha nem zavar a vezeték...
Igazi karos kávéfőző 20 bar nyomással és tejhabosítóval olcsón, lengyel raktárból..
annyi amennyi 2021.03.24 08:14:05
@Sákif za morro?: De, bolti kávéval próbáltam ki, azóta is azzal használom. Mondjuk nem a legolcsóbb kategóriával. Nem említettem az örlőt, de a cikkből talán lejött, hogy nem véletlenül. Nem akarok ilyen mélységben foglalkozni a témával, egyszerűen csak szeretném, ha a bolti, drágább őrült kávéból élvezhető minőségű eszpresszó készüljön. Az meg meg van, legalábbis a régi főzőmhöz képest mindenképpen.

A 20 bar és a pogácsa kapcsolatában nem tudok mit mondani, én sem értem, a Facebook csoportunkban említette meg valaki, hogy szerinte a 20 bar túl sok, mert szétcsapja a pogácsát. Vagy szétnyomja, vagy a fene tudja mit tesz vele.
annyi amennyi 2021.04.15 00:11:36
@lordlacika: Szia, nem igazán értem honnan folyt ki belőle a víz.
Itt vannak újra az olcsó, de hasznos és használható kínai kütyük, a legjobbak áprilisban!..
A teljes cikk itt olvasható: BMAX MAXPAD I10 TABLET – AZ UTÓBBI IDŐK LEGJOBB VÉTELE! Tabletekkel (ahogy telefonokkal is) Dunát lehet rekeszteni, és tényleg valami szuper dolognak kell történni ahhoz, hogy felkapjam a fejem egy-egy új gépre. Nos, a BMAX MaxPad I10 esetén a rácsodálkozásra…..