Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Budlofsky

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyébként sem azokról a sztárokról szólt a vébé, akiktől vártuk, talán nem felesleges beszélni egy poszt erejéig azokról, akik helyettük vitték a show-t. Azokról, akiket valamiért megjegyeztünk. Van a hajtás után található válogatottban olyan, akiről már hallottunk, csak el…..
Budlofsky 2010.07.14 19:44:15
A rendkívül megterhelő gyászmunkát szakítsuk meg egy kis baromsággal: a Daily Mail újságírója komoly oknyomozó munkával arra jutott, hogy Wayne Rooney, a bibliai Sámsonhoz hasonlóan, a szőrzetében hordozza az erejét, nem csoda tehát, hogy legyantázott mellkassal nem ment neki a…..
Spanyolország - Honduras  2 - 0 Az alpesi banda elleni cumival eldőlt az is, hogy ennél kedvezőbb nehezen lehetne a csoportmeccsek kronológiai sorrendje: joggal várhatta a tisztelt publikum, hogy Xaviék az önbecsülésük újjáépítése és a szurkolók kiszolgálása érdekében…..
Sokan elsütötték már, de csak azért is elsütöm én is, szóval most már tényleg elkezdődik a világbajnokság. Legalábbis ha most nem, akkor tényleg soha, több csoport nincs ugyanis, este máris jönnek az A-jelűek újra a futballgyilkos Urugay-jal meg az érzékgyilkos vuvuzelákat…..
Budlofsky 2010.06.18 15:55:58
@rizla: Ilyen sokáig tart megírnod, hogy mindennek Busquets az oka, és Iniestát akkor sem cserélted volna le Pedróra, ha a hátralevő időben Andrés csak fél lábon ugrálva tudott volna közlekedni? :D
Budlofsky 2010.06.18 15:58:32
A futballban minden a taktikáról és a mágnestábláról szól, a többi csak duma és részletkérdés (A. Sacchi). Domenech katasztrofális verést kapott tegnap, ha ez véletlenül egy 24 órás foci keretében lezajlott meccs lett volna, akkor 0-50-nel zárnak. Ez a csapat napestig sem…..
 [ Matula ]A negyedik játéknapon a címvédő is bemutatkozott, és rögtön saját magával találta szemben magát. A Hollandok jól megtippelhető kimenetelű mérkőzést játszottak a dánokkal, míg a japán-kameruni csoportrangadóba helyenként belealudtunk. Egyelőre az a tendencia…..
Beckenbauer akkora játékos volt, hogy még a Monty Python-féle Filozófusok meccsén is befért a kezdőbe. Ha ilyen babér nem is jutott – az egyébként kiváló – Michael Owennek, de a studs-up karikatúráin keresztül őt is meglegyintette a repülő cirkusz szele. Tovább után…..
Nou San Trafford Mocskos Inter! 2010.05.20 10:30:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nem nyerhetik meg a mérkőzést.) Alapvetés: az Inter mindennek a legalja. Ez már a kezdetek óta így van, és ezt a klub maga is…..
A ma esti Európa Liga-döntőt, amiben végre egy magyar futballistát is láthatunk rangos nemzetközi torna döntőjében (jó, korábban volt rá példa, de arra én már nem nagyon emlékszem) a Story4Tv mellett a küzdelemsorozat meccseit év közben is közvetítő másik adó, a DigiSport is…..
Inkább az utolsó fordulóban orrantunk izgalmat a leglényegesebb kérdést illetően, a borzasztó gusztustalan kupadöntő két résztvevője a 37. fordulóban behúzza hazai meccsét, hogy a lehető legtovább húzzák a szurkolók idegeit. Az utolsó BL-hely viszont valószínűleg eldől,…..
Az NST-n belül is megoszlanak a vélemények a dologról, de annyit talán senki nem vitat, hogy Anglia a világbajnokság egyik esélyese. A C csoport megnyerése kötelező feladatnak ígérkezik, az ilyeneket pedig Capello alatt megoldják az angolok, pedig a történelmi hagyományok miatt…..
Az is előfordulhat, hogy minden kérdés eldől a hétvégén, de mi inkább a jövő heti horrorra esküszünk. Lesznek teljesen érdektelen meccsek, köztük olyan is, ahol egy magyar focistát fognak ünnepelni, lesznek félig érdektelen meccsek, és lesz két óriási téttel bíró…..
Ezt a párharcot valahogy mindenki elintézi azzal, hogy "innen lesz majd ellenfele az Internek - vagy a Barcelonának". Az mindegy, hogy melyik. Hát, kérem szépen, nem mindegy. A 2001 után döntőbe vágyó Bayern Münchennek sem, még kevésbé a története első jelentős európai…..
Budlofsky 2010.04.28 10:21:49
@danesdzsu2: Szerintem benito alig várja, hogy szeptember-október környékén kitehesse az "Átmentek a zebrán" c. posztot. :)
Budlofsky 2010.04.28 11:06:38
@Budlofsky: Most jut eszembe, abból max egy EL siker lehetne.
Nehéz dolga lesz a ma pályára lépő csapatoknak, ha felül akarják múlni a milánói történések intenzitását, de reméljük, valami hasonlóra készül a Bayern München és a Lyon. Mindkét csapat túl van egy komoly bravúron (a MU illetve a Real ellen), és olyan párharcon, amikor…..
Budlofsky 2010.04.21 21:58:25
Volt tegnap egy győztes is a pályán, és ha van meccs, amikor nem arról kell beszélni, hogy ki veszítette el, az Inter-Barcelona biztosan az. Nem tudok nem örülni az Inter győzelmének, mert jelenleg az Inter jelenti az olasz futball csúcsát. Ezt a mondatot igen furcsa kimondani, és nem…..
Gera Zoli megint gólpasszt adott, élete legjobb szezonját futja, ez ám a muníció, ismét el lehet ereszteni pár jobbost, azt sem baj, ha néha övön alul csúszik. A kialakult helyzet a józan gondolkodás követelményeinek meg nem felelő,  avagy illogikus, ez pedig sosem volt a…..
Itt a vég, Lucas Leiva betalált. Erre kell leülnöm a gép elé így csütörtök este (ugyanitt 1:05-ért adom Walmer felbukkanását, kezében „Lepippantott Benfica – LOL” táblát lobogtatva). Hogy mindezt megtehesse, így született meg ezt a mentesítő poszt. Mer' itten…..
A franciák lenyomták egymást, végül árcédula került az angol bajnokságra is, a Bayern még nem találkozott komoly ellenféllel, és valószínűleg nem is fog. A VB árnyékában egy olyan Inter-Lyon döntőt vízionálunk, amire már szeptemberben sem fogunk emlékezni. Ferguson alkonya,…..
Hét forduló maradt, huszonegy megszerezhető pont, két egységen belül az első három. Tömegesen rohamozzák meg a népek a feltárásra váró negyedik pozíciót, Rambo visszatér a pokolba, a strandlabda visszavág. Egyébként meg az tegye fel a kezét, aki nem szkrollol le naponta minimum…..
Budlofsky 2010.03.28 21:20:42
@imici77: Ezt a Fabianski dolgot én is támogatnám, már jövő hét szerdától be kéne vetni. ;)
A 20. forduló után kezdjük Real Madrid-számba venni a Real Madridot, meghagyva a fanyalgóknak, hogy keseregjenek a spanyol bajnokság színvonalán, az ellenfelek gyengeségén és megengedve a spanyol foci szerelmeseinek, hogy a fenti címen emlegessék azt a bajnokságot, ahol egy fordulóban…..
Budlofsky 2010.02.02 00:25:25
@Keelhaul: Tehát szerinted három csatár bőven elég egy ilyen eseményre, és a negyedik helyett te inkább egy nyolcadik középpályást vittél volna ki. Gratulálok.
Budlofsky 2010.02.02 00:44:21
@Keelhaul: "Szerintem három csatár bőven elég egy ilyen eseményre."

Ezek után próbáljam neked elmagyarázni, miért nem cseréltem volna le de la Redet Gutira? Inkább hagyjuk, így is eléggé lefárasztottál.

Mindenesetre két sztereotípiámat is megerősítetted a Real Madrid szurkolóival kapcsolatban.
Budlofsky 2010.02.02 00:55:01
@Keelhaul: Én a segghülyékre gondoltam, de közel jártál.
Tudta az ember, persze, nem lepődhetett meg, de azért valahol sokkoló volt látni a Serie A 21. fordulójának hentelős horrofilmre emlékeztető végkifejletét, és még ennél is nagyobbat üt a következtetést, amit levonhat. Egy csapat van az országban, meg néhány dublőr, akikre…..
Budlofsky 2010.01.25 20:06:59
@Iustizmord: Te vagy az olasz rizla. :)
Budlofsky 2010.01.25 20:21:16
@Iustizmord: "nem 1db gigakommentet nyomok hanem 10 rövidet. "
Egyetlen nyomorúságos meglepetésre sem futotta az utolsó forduló szerdai játéknapján pályára lépő csapatoktól, talán a Liverpool második hazai vereségét tehetjük egyedül ebbe a rubrikába. Mivel nagy dolgokról nem tudunk beszámolni, így rámegyünk a bulvárra: Bölöniék…..
Budlofsky 2009.12.10 23:05:34
@Csöncsön: "mígnem végül szerelembe esel"

Ennél buzisabb kommentet nem mostanában láttam ezen a blogon.
Jó estét, jó szurkolást! Péntek este kiderült, hogy Rio nyerte el a 2016-os Nyári Olimpia Játékok rendezési jogát, a budapesti olimpia bűvöletében élők a "Csak ne Madrid nyerjen" jeligével szurkoltak. Egy madridi győzelem esetén csak 2028-ban jöhetett volna újra…..
Szeptember huszonhatodik napja van, szombat. Remek nyári idő, enyhe másnaposság, minden a megszokott rend szerint zajlik. A hétvége felfűzhető a foci-szórakozás-meccsnézés-szórakozás-pihenés fonalra, és mivel egyenként mindegyik egy gyöngyszem, igazán csinos láncot alkotnak. Azok…..
Ilyen jót már rég nevettem, nemhiába legszebb öröm a káröröm... Eörsi Mátyás akkor írta be magát a tudatomba kitörölhetetlenül, mikor a dunaszerdahelyi magyarverés ügyében eleresztette azt a kedves kis nyilatkozatot, hogy "Rettenetes volt látni a rengeteg provokatív,…..
Budlofsky 2009.09.18 16:36:13