Regisztráció Blogot indítok
Adatok
darthyoda

0 bejegyzést írt és 132 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó ideje szerettem volna okos otthont kiépíteni. Bár iPhone-t (is) használok az Apple HomeKit rendszerében nem gondolkodtam megnézve és összehasonlítva az árakat más gyártók (főleg kínai) termékeivel. Például egy Philips Hue okos izzó kezdőcsomag 25.000 Ft (2 izzó és a Hue híd) A Xiaominál 7 ezer…..
darthyoda 2017.12.24 11:49:32
@fossilhunter: stabil net es stabil wifi kell mindenkeppen. Az itead sonoff pl. amazon szervert hasznal es eleg ritka h elvesziti a kapcsolatot (1 ev alatt 1x fordult elo)
+1: ha valaki kedveli ezeket a cuccokat, akkor erdemes raneznie az ifttt appra. Droidon es szifonon is elerheto, elegge jopofa prog. Alap, h egy csomo eszkozt ossze lehet vele kotni egymassal es google home-mal is.
Alimento Almacukor 2017.12.11 06:28:00
Folyamatosan terjed a hír a magyar világsikerről, mely meghódítja a boltokat és a cukorbetegek számára is valami szuper egészséges élményt nyújt. Sajnos a 2017 őszén piacra dobott almacukor szirup termékről az ismétlődő tartalommal fellelhető marketing anyagokon túl semmilyen kézzel fogható szakmai…..
darthyoda 2017.12.22 17:44:29
A Városi levegő blog sorozatában tesztelheted, hogy mennyit ismersz fel Budapest legszebb épületeiből, apró szépségeiből. Az eddigi részekben a legszebb tetők, tornyok, homlokzatok, szecessziós házak, illetve Budapest eltűnt tornyai kerültek bemutatásra. A legszebb brazil modern épületeket pedig itt…..
#524 A Star Wars birodalom atyjáról - későbbi megerőszakolójáról - most olyan nagyon nem fogunk megemlékezni. Ennek több oka van: egyrészt az, hogy a klasszikus trilógia óriási sikere legalább annyira múlt az - egyébként Lucas által - ügyesen összerakott stábon és róluk a hardcore fanokon kívül nem…..
Q3 végi értékelésen hallottad már, hogy readresszálni kell a balanszot? Volt már olyan kollégád, aki egy meetingről kifelé tartva vigyorogva megjegyezte, hogy notifikálták a celebration dinnerre? A multinacionális cégek szókészlete szerves részévé vált mára a nyelvnek, pedig a…..
darthyoda 2015.11.17 20:00:47
Történnek ma Magyarországon nagyobb horderejű és tragikusabb események is, mint az alant elmesélt. Ám mielőtt hozzászokunk a véres polgárháborúk és az elképzelhetetlen erőszak elől menekülő családokat érő embertelenség és jogtiprás mindennaposságához, érdemes tudatosítani a krízishelyzetektől…..
#516: 12 hülye állat sorozat! Valójában ezek közül egyik állat sem hülye, mert nem elvárás velük szemben, hogy a városi önálló életre való alkalmasságban, és problémamegoldó skillekben felvegyék a versenyt velünk. Mi viszont nagyon hülyének érezzük magunkat, ha rájuk…..
darthyoda 2015.08.24 09:05:07
@Horváth_Kálmán: szerintem ez még rendben is van, mert abban a környezetben életképes. Ami inkább érdekes, hogy az evolúció során a hozzá hasonlók hova tűntek? Tehát azok, akik az általa prezentált anomáliák csak egy részével rendelkeznek? És ha már így begyűjtötte magát, akkor kérdezem én, miért nincs erszénye? Nem feltétlenül funkcionáló darab, bár tarthatná benne a tejet pl., de simán elférne rajta.
Egyébként erről az életbenmaradásos dologról jutott eszembe, annak nem akartok utána járni, hogy a panda hogy a rákba' nem halt ki már kurvarégen?
Magyarországon egyre divatosabbá válik az a felháborító nézet, hogy a nők nem szülőgépek és konyharobotok, hanem emberek, akiknek joguk van karriert építeni, ugyanolyan munkabért kapni ugyanazért a munkáért, sőt, még nadrágot is hordani. Ezt a bullshitet úgy hívják, hogy…..
darthyoda 2015.08.24 08:51:02
Nem értem egyeseknek mi a gondja ezzel az írással.
Süt belőle a gúny, burleszk kategória. És pontosan ennek is van szánva. Túltolta? Persze! Hiszen ez a műfaj sajátja.
@Lord_Valdez: A sok nő így gondolja állításodra közbevetném, hogy egyrészt: nem vagy statisztikus, valójában csak te gondolod azt, hogy sok nő így gondolja. Ezen felül képzeld, a muzulmán nők többsége is úgy gondolja, hogy burkában járni kötelező, autót vezetni meg tilos. Pusztán azért, mert így lett nevelve. Ha egy nő magáról úgy gondolja, hogy ő igenis alsóbbrendű lény, mint egy férfi, ott komoly nevelési problémák vannak a kedves szülők, vagy a környezet részéről.
Összeszedtem ismeretségi körből, olvasóktól és persze saját tapasztalatokból, hogy mi idegesíti a legjobban a vendégeket egy étteremben. A valósággal való bármilyen egyezés NEM csupán a véletlen műve! Soha nem fogom elfelejteni az ősrégi bisztrós trükköt, amikor az…..
darthyoda 2015.06.28 15:34:37
@medali: van ilyen. Ugy hivjak hogy menza.
Ha a három legismertebb fejhallgató márkát kellene felsorolni, nyilván az első a Sennheiser lenne, a második az AKG, a harmadik meg a Beyerdinamic. Vagy az Audio Technica. A megbízható japán márka hasonló úton jár, mint a Grado, aki a hangszedőivel és a füleseivel lett híres.…..
#504 Felmentünk, megnéztük. Nem látszik. Lejöttünk. Jay Apt űrsiklórepülős majdnem láthatatlannak nevezte 290km magasságból, az Apollo űrhajósai pedig a Holdról semmilyen ember-alkotta tárgyat nem tudtak megnevezni, pedig amúgy majd kibökte a szemüket, lásd a bejegyzés…..
Régóta gondolkodom, hogyan lehetne ezt az egész blogolósdit úgy csinálni, hogy mondjuk én magam is elégedett legyek vele, és ne azon kelljen derpegnem, hogy mennyire unom, vagy azon, hogy már megint hétvége van, megint kell írni egy új posztot.   Ha már idáig eljutottam Mert…..
Ha fiatal fiúként egy lányba szeretek bele, akkor azt megbeszélhetem a barátaimmal, a szüleimmel, esetleg még a tanáraimmal is, mindannyian érteni fogják, min megyek keresztül. Ha viszont kamasz fiúként arra ébredek, hogy egy fiú iránt érzek szexuális vágyat, akkor első…..
#484 Meleg a kutyám? Vagy csak jó neki? Miért áll a faszuk szarás közben, kérdezik megannyi nyelven, fórumon értetlenül. A rosszabbja tényleg attól fél, hogy "homoszexuális" (így mondja) a kutyája. Jó, az tényleg szörnyű lenne, ha egyik nap arra mész haza, hogy tollboában…..
darthyoda 2015.04.28 20:43:56
@nevetőharmadik: mikor a kutyám még kölyök volt, akkor sikerült neki hasonlót alkotnia. ugye eleinte a fiúkutya is guggolva pisil, aztán hogy honnan jön nekik ez a lábemelés... szóval éppen ott tartott, hogy már párszor összejött neki a felemelt lábbal pisilés, és kimondottan élvezte. gyakorlatilag a megemelt lába teljesen az égnek állt. aztán pár alkalom után érkezett a gondolat: lehet, hogy szarni is lehet így? ás megoldotta! egy frissen és alacsonyra nyírt sövényke villás ágai közé sikerült behelyeznie a produktumot. mivel ez utcán történt és váratlanul, így szégyenszemre ott hagytam. mármint a kulát. 4 nap múlva mosta el az eső. gondolom abban az évben nem volt tápanyaghiánya a sövénykének. a kutyám azóta megöregedett, úgyhogy ilyen trükköket már nem tud, kénytelen szegény a pálmaliliomba könnyíteni.
okovolgy.hu/wp-content/uploads/yucca_gloriosa.jpg
#474 Sigmund Freud iszonyú király csávó volt: eleve ő volt az első az emberiség története során, aki a súlyosan neurotikus arcoknak nem akart kötőtűt implementálni a két agyféltekéjük közé, hanem inkább megkérdezte tőlük: „Na és ma hogy érzik magukat?” (Amúgy a…..
darthyoda 2015.04.09 08:27:54
A kevés igazi nyári napok egyikén egy balatoni kisváros kisboltjába ugrottam be néhány apróságért. Már a bolt első részében megcsapott a savanyú emberszag, amely a tejes pult hidegében alábbhagyott, de amint rákanyarodtam a pénztárhoz vezető gondolasorra, egyre intenzívebb…..
darthyoda 2014.11.15 22:08:16
@zila5: természetesen hetente fürdik és minden tavasszal lekopasztjuk és pulcsit csinálunk a bundájából :)
Belsőség Oldtimert a piacról 2014.09.02 17:16:32
Igen, már ez is oldtimer Nem is tudom, mit fog szólni Csikós, ha meglátja a képeket. Örülni fog, hogy az asszony szolgálati 190-ese is szinte oldtimer, vagy elkeseredik, hogy már plasztiklökhárítós autókra is lehet OT-rendszámot akasztani? Pedig hát ez a realitás, az első…..
Az RTL Klub új főzős reality-vetélkedője már a promókampány alatt idegesített egy kicsit, Itt az Iz-faktor vagy mi is volt a szlogen ugye, amikor pedig elővezették a zsűrit, akkor nagyon vakargattam a fejem, mert értem én, hogy nem kellenek az elhasznált arcok, és Gianni már eleve…..
darthyoda 2014.09.02 16:55:20
@Bambano: én inkább valami laza neglizsében :D
btw főzni nem tud, csak ugatja a témát.
Az úgy volt, kezdeném a Tanár úr kérem diákjának stílusában – és igazából így is érzem magam –, hogy most lebőgtem. De nemcsak én, hanem, ha lenne türelmem, illetve kedvem, hogy atomokra csesszem szét az idegeimet, akkor név szerint rá tudnék mutatni, hogy mások is, szép…..
Úgy gondolom, hogy jobb ha én írok erről először és nem más. Konok Péter a nagyonbaloldal, szerintem igen jótollú fenegyereke lekurvázta Bálint Antóniát.  Bálint Antónia (egyelőre) semmit sem követett el. Képviselőjelölt lesz egy olyan körzetben, ahol mindenki a baloldal…..
Nagyon szeretem ezt a műfajt, igaz csak hébe-hóba bukkan fel az ingatlanpiacon ilyen gangos bérházak udvarán álló pici házikók. Ez a mesebeli házikó volt a kedvencem (a házban most is árulnak egy lakást, a 12. képen látszik a mézeskalács kulipintyó). Aztán volt ugyanez…..
darthyoda 2014.07.23 12:19:50
@szépjuhászné: 10 év után ki kell adni a fennmaradási engedélyt. inkább a terület tulajdonjoga lehet kérdéses, mert ha nem vették ki külön albetétbe, akkor elméletileg bármelyik lakó-tulajdonos bemászkálhat a házba.
  Az eredeti kép forrása: szupercella.tumblr.com Érpatak polgármestere, Orosz Mihály Zoltán a TASZ-ra hivatkozva szeretett volna bejutni a hétvégi Budapest Pride felvonulás gyülekező helyszínére. A rendezők ezt nem engedték neki, amire válaszul ő egy olyan ítéletet lobogtatott, ami a TASZ keresete…..
darthyoda 2014.07.07 18:07:20
@Trackers: nézzük az örökbefogadás gyakorlati részét. tegyük fel, hogy te 35 éves férfi vagy, és van egy veled egykorú feleséged meg egy 5 éves kislányod, valamint egy 30 éves, egzisztenciálisan rendben lévő, intelligens, jólkereső húgod. aki egy másik nővel él együtt, mert leszbikus az istenadta.
namost: ha te autóbalesetet szenvedsz hazafelé és meghalsz a feleségeddel együtt, a gyereked meg a hátsó ülésen megússza, minek örülnél jobban (fentről lenézve persze:D), annak, hogy a gyereked a húgodhoz kerül és két nő neveli, vagy annak, ha állami gondozásba? ugyanis erre az esetre pontosan ugyanazok a törvények vonatkoznak, azaz egyneműek nem fogadhatnak ma Mo-n örökbe senkit.
Manapság nagy divat lett szapulni a gonosz gyógyszergyárakat, akik a profit érdekében lefizetik az orvosokat és képesek olyan gyógyszereket forgalmazni amitől nem lehet meggyógyulni, hogy még több gyógyszert egyen az ember és még több haszna legyen. Bizony, bizony. Azért költenek…..
darthyoda 2014.06.24 21:10:20