Regisztráció Blogot indítok
Adatok
testlife

0 bejegyzést írt és 152 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Avagy figyeljünk oda ezekre a jelekre is. Lehet, hogy nem is jutna eszünkbe, hogy ebből a nézőpontból is megvizsgáljuk ezt a kérdést.  Szülőként büszkék vagyunk arra, hogy a gyermekünk JÓ gyerek, nincs vele gond, nem kell fegyelmezni, nem mond róla rosszat a tanár, nem kell vele tanulni. De mi…..
testlife 2019.06.02 10:01:50
@Ad Dio: Minden alap nélküli szimpla baromság, amit írsz. Ugye te is tudod azért?
Megkezdődött Kína Yulin nevű városában az éves kutya és macskahús fesztivál, így ezrével viszik a nyerészkedők a ketrecekbe zsúfolt élő kutyákat és macskákat a húspiacra.   Brutális tradíció az, ami minden nyáron júniusban ismétlődik Délkelet–Kína Guangxi nevű tartományában Yulin városában,…..
testlife 2015.06.22 13:29:47
@Éhes ló: Föl sem fogtad, hogy itt nem Európáról meg Kínáról van szó. Az állatokról van szó, nem az emberekről. Az állatoknak akkor is élete van, ha nem vitatkozunk róla, hogy megehetjük-e őket. Nem rólunk van szó, hanem róluk. Érted? Ki a faszom picsája nem szarja le a kínaiak vagy a magyarok ízlését?
A Kocsis Máté vezette önkormányzat idén elhatározta, hogy összevonja a kerület óvodáit. A terv alapján egy csúcsvezetőt és három helyettest tesznek az intézményvezetők fölé, a mostani intézményvezetőket sokkal több órában visszaküldik a csoportokba dolgozni, míg a mostani…..
testlife 2015.05.24 10:59:41
@Shlomo a halott zsidó terrorista: Valószínűleg nem is fogod.
A 6. évfolyam matematika tankönyvének borítója igazi ínyencség a "hogyan rontsunk el egy tankönyvborítót" kategóriában.  Egyrészt egyértelműen sugallja a matematika vélt nemtudásának női sztereotípiáját, másrészt nehezen lehet elképzelni azt is, hogy bárkit motiválna. …..
testlife 2014.09.03 17:42:00
Levélírónk az Andersenben csapatva próbálta maga mögött hagyni a múlt hetet pénteken. Az nem derül ki, hogy a "nehéz munkahét" keretében bányában vagy a tőzsdén építette a nemzetgazdaságot, de mindegy is, hisz senki nem érdemli, hogy lokális atyaúristenek "kis…..
Ha megnézted a videót és elolvastad ezt a cikket, soha nem fogsz angóra pulóvert vásárolni... A videó csak erős idegzetűeknek! Az angóra nyúlszőr termelésének kegyetlen igazságáról készültek ezek a durva felvételek nemrég egy kínai műhelyben. A nyulakat megkötözik és…..
testlife 2013.11.22 08:33:07
@HgGina: Elnézve a többi kommentedet úgy döntöttem, hogy inkább nem szólok hozzád.
Csak egy teljesen hétköznapi túlfoglalás történt a **** Apartmanban, ahol kuponos naiv ügyfél csapata úgy érezte, hogy annyira le vannak szarva, hogy még a fűtést sem kapcsolják be miattuk, nemhogy a recepció kinyisson. A létesítmény vezetőjével történt konfrontáció után a…..
testlife 2013.05.30 13:11:35
@atpijkamo: Felnőtteknek is.
Egy fiatal amerikai szerző végigfényképezte az Egyesült Államokat és az Egyesült Királyságot is, hogy dokumentálja, mi maradt az elhagyatott, pusztulóban lévő intézményekből. A képeket elnézve egyáltalán nem tűnik túlzásnak Eric Vernon következtetése, mely szerint szó…..
testlife 2013.02.07 13:29:27
@hot-spot: Azt hiszem, ezt a kérdést inkább nem értem.
Tudjuk, ki voltál. Tudjuk, ki vagy. Tudjuk, hogy ki nem leszel. Ne beszélj méltóságról...
testlife 2012.12.22 21:15:38
@ipartelep: Csatlakozom! És egyben örülök, hogy még nem mindenki vesztette el a józan eszét.
Szakított az eddigi hagyománnyal az Országház (vagy a kormány), és nem állított karácsonyfát a Parlament előtt a Kossuth téren. Tavaly egy 18 méter magas lucfenyő érkezett Erdőhorvátiból, 2010-ben Felsőcsatáron vágtak ki egy mintegy 16 méter magas fenyőfát, hogy az ország…..
testlife 2012.12.19 10:10:31
@reszeg tengeresz: Igazából lenne, aki szeret téged, de nem hagyod. Pszichiáter, mielőbb!
Aki csak egy kicsit is dolgozott a reklámszakmában, az tudja, milyen elképesztő visszajelzések tudnak érkezni a kreatív anyagokra az ügyfelektől. Ezeknek a legtöbbször nem tulajdonít sok jelentőséget az ember, csak igyekszik őket valahogy orvosloni. Néha azonban olyan kommentek…..
Testimese Andibaba 2019.10.10 09:46:00
Vidéki a csaj, de mi az a pár száz kilóméter egy jó dugásért? Valami hülye társkeresőn futottunk egymásba, megadta  a számát, felhívtam. Tornázott, alig 50 kiló, alacsony, a képen csinos arcú, jó alakú. Ritkán van olyan, hogy érzem a nőn, hogy ki van éhezve, és tulajdonképpen nyitott kaput…..
Fél méter magasan csaptak fel a hullámok a Szent Gellért téren, Budán a csőtörésnél, durva videó. ..
testlife 2012.07.02 13:42:27
@untermensch: Kis gyűlöletcsomagocskát játszol. Jó ez neked igazán? Használ?
Az alábbi sztorikat minden valószínűség szerint már többen is ismerik a Lángoló Gitárok olvasói közül, de "az újszülöttnek minden vicc új" alapon talán érdemes időről időre elővenni ezeket. Merthogy biztos akad olyan is, aki eddig nem tudott…..
Subba Braveheart 2012.04.25 16:33:00
Rohadt kismókust nem kis lélekjelenléttel szabadítja ki ez a bátor ember a csipszes acskóból. De megúszta egy karcolás nélkül! ..
testlife 2012.04.26 08:44:49
@Geballte Ladung: Te mi a büdös kurva anyádról beszélsz? :)
A Vice magazin összegyűjtött tíz olyan pózt, amelyeket használva garantáltan rosszfejek leszünk bármelyik partifotón. És ha már party, akkor ajánljuk a The Room magazin április 27-i lapbemutató buliját a Merlinben. Itt az első öt, lássuk sorjában! 1. BurokbanA titkozatosság és…..
Elmebeteg vírusfilmekre bukkantam a neten, amikben egy Stockholmi filmes klub rendezvényét népszerűsítik a szervezők. A horrorfilmekre specializálódott Elmsta 3000 Horror Fest egy egész napos filmmaratonnal várta az érdeklődőket, akik még egy ember sorsáról is dönthettek. A…..
testlife 2011.10.02 16:50:20
Te@proton1701: Szerintem keveset láttál te még abból a netből, amit emlegetsz. De háborodj fel nyugodtan, ezen a netes paradigmákon belül kifejezetten udvariasan vicces videócskán, meg hogy ilyenekkel van tele a net, és ne is törődj a neten tobzódó többszázezer mocskos gyűlölködővel, a neten nyilvánosan megalázott százezrekkel, a puruttyával, a napiszarral, az indexszel, a bulvárral, a nácikkal, rasszistákkal, a hétköznapi fasisztákkal, a bolti lopásért kibelezést kiáltó átlagmagyarok laza tömegeivel estébé.
Gyakorlatilag erre szólította fel írásos utasítás formájában a blog egyik olvasóját az egyház.Most kapta kézhez a mellékelt "etikai utasítást". Feketével van kisatírozva a feleség, pirossal a férj neve.Annyit lehet tudni a házaspárról, hogy mindketten…..
Egy Bródy Sándor utcai kisbolt kirakatánál láttuk meg az idei év egyik legviccesebb és egyben legmegdöbbentőbb reklámját: az Adidas boltokban látható életnagyságú Fluor-figura kávét és pékárut hirdetve szól a Palotanegyed közönségéhez. Gyönyörű a kompozíció: magyar…..
testlife 2011.09.03 13:24:59
 Ez van kérem. Hajós András sem maradhat ki a Mizu című gigasláger okozta feldolgozás dömpingből. A szolnoki strand árnyas fái alatt készült a felvétel. András és Tamás kedvelik egymást. Nem kommentáljuk, hanem közzétesszük...
testlife 2011.06.22 16:38:58
Subba Gyerekverés szakszerűen! 2011.02.03 17:15:00
Ha nem fake (a kamu nevek, a nem létező Clean Hands Europe anyavállalat és a szintén nem létező James Drill Award alapján egyértelműen az), akkor mekkora szolgáltatás lenne a gyerekverés? Ha nem akarod magad verni a saját kölyködet, csak kihívnád a Tiszta Kezek…..
testlife 2011.02.03 20:25:34
@corsair: Hát akkor ne hagyd annyiban azt a gondolkodást... Neveletlenek? Az utóbbi száz évben jól nevelt és megnevelt, készre civilizált fiatalok irtották egymást milliószámra.
Rövid leírás a mai videónkról: gitáros borzasztóan szólózik, és ezért megrovást kap az énekestől egy pofon formájában. A basszusgitáros csak próbálkozik...
Kettős Mérce Blackout for Hungary 2011.01.05 00:53:18
testlife 2011.01.05 16:33:55
@Vidéki: Te a crackerekre gondolsz. Infó: www.moonshadow.hu/index.php?module=cikk&show=1242