Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vidéki s

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mintegy 400 ezer fővárosi lakos vett részt 1957. május elsején a Hősök terén rendezett nagygyűlésen, ahol Marosán György megnyitó szavai után Kádár János mondott beszédet. A fenti képen Marx, Engels, Lenin képe alatt áll a díszemelvényen Kállai Gyula (b1), az MSZMP…..
vidéki s 2019.10.21 11:27:22
@Bubuci:
Nagyon ráérhetsz, 5 évvel ezelőtti hozzászólásra válaszolsz. :-)
A BUPAP urbánus sétáján bennfentes infókat tudtunk meg a legendás aligai pártüdülőről, korábbi cikkünkben a komplexum történetéről és főleg az Aliga I. mindennapi életéről írtunk. A második részben arról lesz szó, hogyan és mivel töltötték az idejüket a pártvezetők és külföldi vendégeik, Csonka…..
vidéki s 2016.09.13 11:50:17
@bmedve:
Jobb nekem. Kádár alatt a többdiplomás szüleim alig bírtak eltartani bennünket a testvéremmel. Pedig volt másodállásuk, plusz a kertet is kapirgáltuk, stb. De a rendszer ellenségeinek számítottunk, csak a társadalom perifériáján tűrt meg a 6alom minket.
comment:com Fábry celebeket aláz 2009.09.18 11:00:00
Fábry Sándor celebeket aláz, mi? Egy óra tömény szívatás, kacagás, porba tiport Rubint Réka, vetélkedőbe oltott Fábry Show, amiben a szabadjára engedett mókamester szétszívatja a tahó magyar celebvilágot, ugye? Nagy francot, Fábry nem szívatott senkit, maximum a nézőket.…..
vidéki s 2009.09.18 15:37:18
@T3raYon: Másról nem nagyon érdemes írni, csak Fábry ekézéséről, mert különben kicenzúrázzák a zembert.

A celebműsorokból meg nekem is elegem van, nem is nézem őket. Vannnak még a különböző helyszínelős műsorok, azokból is elegem van. A Maunikasókból is, egyedül a 24-et nézem, meg híreket, oszt kész. Ja meg Fábryt, de ezzel el is ástam magam itt. :-)