Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bauxit

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit eltűntünk a mezőnyben, magunkra húztuk az ellenfelet, de a következő napokban saját magunknak adunk zseniális gólpasszt, amit kegyetlenül be is verünk. A szóvirág mögött ezúttal komoly tartalom is van, durván nagy cuccra készülünk, hogy ne fogalmazzak rögtön úgy:…..
Két válogatott meccs is volt tegnap – utólag is köszönet az illetékeseknek a zseniális szervezésért – és végül némi hiányérzetet leszámítva tulajdonképpen elégedetten gyűrtem bele tegnap éjfélkor a szemetesbe az utolsó sörösdobozt. Az U21 odaért, hogy már csak…..
Bauxit 2010.08.13 09:09:35
@sporttárs: igazabol mar azon meglepodtem, hogy a Presingert az MTK nem nagyon marasztalta az atigazolasanal. ( a vidit egyebkent is mar a Lencset is padoztatja, ket tobbre erdemes jatekos )

Altalanos jelenseg, hogy harom jol sikerult meccs utan mindenkit kikialtunk a magyar labdarugas megmentojenek. Aztan aki ezt komolyan is veszi, abbol sose lesz komoly labdarugo.

(idevonatkozo interju www.origo.hu/sport/magyarfoci/20100721-borzaszto-ami-otthon-folyik-interju-a-sturmban-duplazo-szabics.html

Es itt latom a nagy problemat, hogy sok tehetseg elkallodik, ez valoszinu neveles es menedzseles kerdese. Talan a Dardai mondta, hogy o nem
volt egy nagy tehetseg, de azt sok munkaval
helyettesitette.
Mindig az az érzésünk a magyar válogatottal kapcsolatban, hogy újra és újra van valamiféle nekibuzdulás, de valahogyan inkább tartunk a következő megmérettetésektől, mintsem, hogy egészséges drukkal, esetleg önbizalommal vágjunk neki szurkolóként a következő…..
Bauxit 2010.08.11 10:32:49
@sporttárs: jogos a Szabo kerdese,

viszont altalanossagban a menni vagy maradni kerdeshez:

1. fiatalon gyorsabban elsajatitja a nyelvet
2. megtanulja a profi szemleletet

es szerintem nekunk ez kell, be kell hozni a
know-how-t
A török liga éllovasa  SK Fenerbachcé megkezdte erősítései beszerzését a következő szezonra. Először Dzsudzsák Balázs után érdeklődött a török klub, és a magyar középpályás is pozitívan nyilatkozott a lehetséges átigazolásról. Most pedig a törökök honlapja…..
Abban a szerencsében és megtiszteltetésben részesültünk, hogy egy rövidke interjút készíthetünk Magyarország talán legjobb focistájával, a holland PSV-ben légióskodó Dzsudzsák Balázzsal. No de mit kérdezzünk tőle?Arra gondoltunk, hogy Ti, azaz a kedves olvasók lesztek a mi…..
Sándor Gyuri ötven misiért a Videotoné! Esküszöm, ha beledöglünk sem találtunk volna erősebb kezdést egy cikknek. Nekem eddig Sándor György neve egyenlő volt a legjobb kortárs humoristáéval, akihez olyan felejthetetlen poénok fűződnek, mint a "Beethoven fiam, süket…..
Az indexen elérhető egy cikk, ahol a szerző azt feszegeti, milyen csapattal jut(hat)unk ki a 2012-es EB-re. A cikk alján, egy sematikus pályaképen lehetőség van összerakni a Te álomcsapatodat. Do it! Ha kész vagy, akkor klikk a Mehet gombra, majd a vágólapod tartalmát pészteld be ide,…..
labdabiztos Jog, vagy jóérzés? 2009.11.09 11:15:00
A hétvégi Haladás-Nyíregyháza mérkőzés egy érdekes, és precedensértékű esettel szolgált. Történt pedig, hogy a 70. percben Simon Attila összeesett a pályán, nem mozdult, ápolni kellett. A kötelezően jelen lévő mentőautó beviharzott, és a mentőorvos tette, amit ilyenkor…..
Annyira egyszerű lenne felfűzni ezt a posztot a hétvégén esedékes november hetedikére. Lehetne benne vándorzászló, sör-virsli verseny, jutalomosztás, meg némi kádári romantika. Nem lesz. Könnyű lenne akár a Fradi pályabezárását is alapul venni, és megnézni, hol, miként élik…..
Bauxit 2009.11.06 10:54:49
@Kifli007: a Juhasz meg csatar volt, amikor ezek kerettagok voltak ha jol emlekszem.
Hamarosan indul az Indavideó új szolgáltatása, ahol valódi filmeket nézhetünk majd a neten, legálisan, jó minőségben, ingyen. A felület már készen áll, az első filmeket is feltöltöttük - a hivatalos indulástól már csak egy rövid (zártkörű) tesztidőszak…..
labdabiztos Merre forró a kispad? 2009.10.26 11:53:00
Lement tizenkét forduló a Bohócligából, és máris túl vagyunk egy edzőváltáson, valamint folyamatban van másik kettő. Vezet a Videoton, szokásosan második az Újpest, és harmadik az idei év meglepetés-Haladása a Pápa. A Debrecen egy halom elmaradt meccsel ötödik, vesztett…..
Bauxit 2009.10.28 17:25:50
@f_miki:

sandorkaroly.hu/page/nevsor/jatekos/66/thomas_kemon

www.youtube.com/watch?v=q-I9l7dT1ug&feature=related

2003/2004 szezonban volt igazolva

focizni is tudott, nem akarok tippelni,
h miert hagyta abba, ha valakinek van infoja irja meg!
Végére érünk ma a nagy kalandnak. Indiana Jonesnak már megvan a kishölgy, és a relikvia; Luke Skywalker boldogan száll tova a felrobbanó Halálcsillag közeléből; és John McClane is kinyírta az összes gonoszt keletnémetet a Nakatomi toronyház szellőzőrendszerében. Számunkra az…..
Világbajnoki elődöntő következik - magyar részvétellel. 1954 óta ilyen mondatot magyar sportújságíró nem írt le. Blogger meg pláne. Fiataljaink ugyan két éve nagykorúak, és az Egyesült Államok kivételével bárhol vásárolhatnak, valamint fogyaszthatnak alkoholt, futballban…..
Bauxit 2009.10.14 00:04:07
@Stefan Derrick: @Maczó Miklós Fan Club:

hát ez igen fontos felvetés, majd a "szakma" eldönti,

szívesen látnám a Debreceni, Koman, Németh tengelyt a nagycsapatban,

ugyanakkor , 2012 ben, egy komplett garniturat kicserelnek, akkor bekovetkezne egy mentalis valtas a csapatban
Tegnap este tovább erősödött bennem az a feltételezés, hogy Dr. Emmett Brown ezúttal 1995-re programozhatta be a DeLoreant. Ismét van csapatunk a Bajnokok Ligájában, egy ország szorít egy ígéretes utánpótlás-gárdának (akkor olimpiai válogatott volt, most…..
Két oka van annak, hogy hajlandóak vagyunk élőben írni a meccskről. Az egyfelől így később emlékszünk a kulcsjelenetekre, a másik, hogy így van egy hely, ahol menet közben is elmondhatjátok a véleményeteket. Este portugál-magyar (21:45, Duna TV), nagyjából mi is akkor…..
Hétvégén belevágnak nemzeti reprezentatívjaink az utolsó körbe, és meglátogatják Portugáliát, valamint Dánországot. Sorozatban ezek lesznek eKoeman 15., és 16 meccsei válogatottunk élén. Boszorkánykonyhánkban (törzskávéházunk melegében) összedobtunk egy kis statisztikai…..
labdabiztos The Warrior 2009.10.02 22:15:00
Ritkán ugyan, de előfordul, hogy egy-egy fénykép kapcsán rám tör az ihlet és ha sokáig nézem a fotót, akkor képes vagyok hozzá egy történetet kerekíteni. Nem vall ép elmére a dolog, de hát aki képes a focimenekült körképben a Feröer-szigeteket monitoringozni, arról ugye…..
A képi műalkotások elemzésének világába tett röpke kalandozásunk után visszatérünk az alexandriai valóságba. Első szavunk a gratulációé, a csapat és a szakvezetőség a finoman fogalmazva elizélt nyitómeccs után összekapta magát és a hétközi győzelem…..
Egy UEFA kellett hozzá, hogy valaki ki merje mondani: nem vagyunk elégedettek Szöllősi György munkájával. Bravó! Ha Platini csak annyit ért el, hogy újra van sansza kelet-európai kiscsapatnak BL-főtáblára jutni, és Szöllősi György arca visszaszorul, akkor sebtiben tisztikeresztet…..
Erwin, én nem ilyen lovat akartam! Igazából nem is a lóval van bajom, mert az olyan, amilyen. Nem egy táltos paripa, de tegnap futhatott volna sokkal jobban is, ha a zsoké nem pakol rá mázsás súlyokat. Egy szar portugál csapat verte le tegnap a magyar válogatottat, ami már önmagában…..
Bauxit 2009.09.10 19:11:01
@mbemba: a Gyepes nem tud hiba nelkul lehozni egy meccset! a kreativok forman kivul vannak, meg ok egy jol mukodo gepezetben kreativkodnak a sajat csapatukban, el kene felejteni h a Huszti/Dzsudzsak egyszerre van a palyan, a Gerat meg nem a szelre kene tenni, amikor a szelre van eleg jelentkezo!
Hajnal meg egyszeruen kovalyog a palyan, lehet h nem dobja mar fel csekely 40e szurkolo :D
Bauxit 2009.09.11 12:25:02
@mbemba:
A logikáddal élve, te játszatnál labdatartásra épülő taktikát egy olyan válogatott ellen, akik ár/minőség arányban jobbak labdatartásban? A Kommented építőnek találtam, és ne vedd személyesen.

Szóval lehet, hogy rosszul fogalmaztam, de ha nem nevesítek, az a bajom, hogy a csapatösszeállításnál nincs meg a Feng-Shui, nincs meg a megfelelő arány Játékrészek közt (és azon belül)

Karaktereket akarok látni, piszkos tizenkettőt.

Azt akarom látni, ahogy a Dárdai csúszik mászik, anyázza a Némethet az interjukban, majd a Németh megnyeri neki a meccset, Bodnár kidönti a kapufát 30ról, Dzsudzsák elküldi egy doboz cigiért a védőket, Juhász irányítja a védelmet, a kapusunk lekaszál minden támadót az ötösön belül.

ki kéne találni valami stílust, amit játszhatunk, mert a Szakma mindig a magyaros stílusról beszél, de azt már csak a Filmmúzeumon látni, nem a pályákon.
Neill Blomkamp rendezte volna a Halo mozit, a producer pedig Peter Jackson lett volna, ám a produkciót jegelték egy időre, így inkább ők ketten  egy új filmbe vágtak bele. A District 9 sikeres lett, annak ellenére, hogy a földönkívüliek nem Amerikában tevékenykednek és a…..
Bauxit 2009.08.27 01:20:59
Igen, azt írtam, végre, mert ami itt vásárlókért folytatott harc néven ment, az több volt, mint szánalmas. Amikor először hallottam arról, hogy a Microsoft piacra dob egy mp3-lejátszót, komolyan mondom, örültem. Azt hittem, valami ütőképes termékkel lép piacra a cég, ahogy…..
Bauxit 2009.01.12 22:36:26
@pikula: meg mindig marad ket ervem, a standard arazas viszont a microsoft javara billent.

mondjuk nem is celom meggyozni senkit semmirol.

szerintem a microsoft hulye lesz beszuntetni a zune-t, sok penzt invesztaltak bele, es mar a masodik hellyel profitalhatnak az uzleten,
mas kerdes h mik lesznek a trendek 3 even belul,
a ballmer meg ahelyett h pofazik adja vissza a tojasdobalo penzet..
szegeny
A Nintendo konzoljára inkább a jópofa, családi játékok a jellemzőek. Igazán durva, erőszakos játékot még nem nagyon jelentettek meg Wii-re. Most azonban csak a hadonászós konzolra fejlesztik a Madworld című, erősen Sin City-szerű, fekete-fehér akciójátékot, amely a különleges…..