Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bad Attitude Baracus

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy újabb rendszerváltó pártnak lett vége, az MDF nem lesz parlamenti párt. Azért azt nem hittem volna, hogy még a választójogi törvényt sem ismerik. Ibolya, Károly, Lajos: ezt most komoly? Tényleg csak ennyik vagytok? Tényleg csak ennyit tudtok? A sokadik banánhéj végzetesnek…..
Bad Attitude Baracus 2010.03.08 16:46:14
@Taktikai Atompingvin: Éppen lent voltam a közértben sörért és mikor visszajöttem ez a post fogadott. Na mondom, lesz mire meginni. Erre látom, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek ez jutott eszébe :)
Egészségünkre...
Bad Attitude Baracus 2010.03.08 16:51:28
@PublicEnemy: Ha alzheimer kóros nyugger vagy, akkor az mszpre, ha meg ha csak szimplán idióta akkor a LáMPavasra. :) Ha meg egyik sem, akkor meg vagy találsz valamit a maradékban, vagy ráírod a szavazólapra, hogy a "Sok kretén között egyet sem találtam arra érdemesnek, hogy megtiszteljem a bizalmammal". Illetve a sok az már nem is sok...
Feri tényleg beváltja a rendszerváltás álmát, és megcsinálja a 10%-os MSZP-t ... Nem elég, hogy 4 éves miniszterelnöksége, pártelnöksége a 43%-os MSZP-ből egy szupercuki kis pártot csinált (30-44 közötti korosztályban 4% az MSZP) több nagy pártra elegendő platformmal,…..
Tényleg csak ennyi? Csak "egy levél" kellett, hogy valaki tegyen valamit, amiről mindenki tud? Hogy lopnak? Még nyáron írtam: "Hogy lehet az, hogy nálunk négyszeres áron építenek hidat, mint Németországban, szintén négyszeres áron építenek metrót, mint…..
Hétfőn a parlament megszavazta a költségvetést, ami azt jelenti, hogy a választásokig már nincs nagyon szükség a "koalícióra". Vajon jót tesz-e Magyarországnak, hogy a kormány arra rendezkedik be, hogy a választásokig úgy-ahogy elbukdácsoljon? Nem hinném ... mondjuk…..
Jó estét, jó szurkolást! Péntek este kiderült, hogy Rio nyerte el a 2016-os Nyári Olimpia Játékok rendezési jogát, a budapesti olimpia bűvöletében élők a "Csak ne Madrid nyerjen" jeligével szurkoltak. Egy madridi győzelem esetén csak 2028-ban jöhetett volna újra…..
Bad Attitude Baracus 2009.10.05 13:33:27
@eszkep: Lehet, hogy a Hold program az USA-ban 1,5 milló munkahelyet hozott létre, de szerinted mostanában (immár 37 éve) miért nem repkednek még az amcsik sem a holdra? A válasz egyszerű: Mert Qrva sokba kerül és bevétel belőle erősen közel nulla. És ezt még egy USA szintű ország sem tudja hosszú távon szponzorálni. Ez nem olyan mint monjuk a New Deal vagy hasonló "állami" pénzből fizetett közmunkák, amelyeknek közvetlen hasznuk volt az ország számára, hanem egy nagy kút, amelynek, mondhatjuk így még ha nem is teljesen igaz, semmi értelme.
BTW az amcsi űrsikló program is egy elég nagy kút, de lagalább valamennyi pénzt is hoz és mégsem mondhatják, hogy bocsi elkúrtuk, űrsikló leáll.
@Izrael Kapitány: Arról azért nem vagyok meggyőződve, hogy a viktoriánusok jobban értenek a pénzkiemeléshez mint az mszmp-sek. Akarom mondani mszpsek. Azért a cocik nagyságrendekkel többet raboltak mint a fityesz, habár azért ők sem fogták vissza magukat.
@laspalmas: Ez a kérdés így olyan - mármint, hogy Egyetértünk-e, hogy Mo olimpiát rendezzen - mint mikor a bíróságon faggatják a tanút és csak igennel vagy nemmel válaszolhat, kifejteni, magyarázni nem hagyják, majd utána jól félreértelmezik a választ. Igen, én (és szerintem szinte minden magyar ember) szeretném, ha Mo rendez(het)ne olimpiát. És nem, jelenlegi helyzetben nem szeretném, ha ezermilliárdokat kúrnának ki egy ilyen haszontalan dologra. Hasznos ugyanis csak akkor lenne, ha egyébként az ország viszonylag jól működne. De mégis mi lenne most ha sikerülne, megnyernénk:
1. Nem épülne fel semmi (még úgy sem, mint Athénban, hogy majdhogynem a futók előtt aszfaltozták a pályát). Állati blama. Mo az elkövetkező 2000 évben még egy reklámfilmet sem rendezhetne meg.
2. Felépülne minden, az ország kb. 100 emberöltőre eladósodna, viszont néhány amúgy sem szegény "ember" még sokkal gazdagabb lenne. Lenne egy csomó sportlétesítményünk, amelyek minimális kihasználtsággal üzemelnének egy darabig, közben szépen lassan (gyorsan) lepusztulnának.
El tudok képzelni még egy pár alternatívát, de egyik sem az, hogy "hú de jó lesz ez nekünk magyar adófizetőknek".
Bad Attitude Baracus 2009.10.05 13:57:01
@Izrael Kapitány: Azt tény, hogy a fidesz jobban kommunikálta a dolgait. Felvetődik a kérdés másrészt, hogy a coci/szades kombó tényleg ennyire hülye, vagy csak ennyire lesz@rják a népet, hogy még ezzel sem foglalkoznak.
Bad Attitude Baracus 2009.10.05 14:04:03
@laspalmas: Én fizetnék sok mindenre szívesen (mondjuk fizetek is, mert vonják), de csak akkor, ha tudom, hogy - legalább a nagy része - jó helyre megy. Ez a 300 Ft is csak egy újabb értelmetlen lehúzás lett volna. Fizessen miss röfi (alias hováth ágnes) ha annyira akar, neki úgyis "fussa" rá.
Mi lesz így a világgal?Még mindig csak papíron létezik a fenomális magyar ötlet: a Nemzetközi Népirtás Elleni Központ!Tavaly augusztusban írtuk, hogy Göncz Kinga hosszú idő után ezzel a remek tervvel hallatott magáról, de még mindig semmi.Se EU-s és/vagy ENSZ-tőke, se…..
Bad Attitude Baracus 2009.09.22 15:29:23
@Czelder Orbán: Nem rossz gondolat. Kezdhetnénk is Komássy Ákossal, aki nagy szagértője a térségnek. Vele utazhatna hugicája és annak rohadózombi kinézetű "szerelme" is. Minél nagyobb delegációval mennének ki, annál jobb lenne nekünk, főleg ha mind testközelből ismernék meg, hogy milyen tömeges kivégzés bozótvágóval.
Egy újabb kis szösszenet a magyar cocialista mindennapokból. Nem kell senkinek bemutatni a régi cocialista TSZ vezető módszert: Megjön az infó, hogy pár nagyfejű jön le vidékre szemlét tartani, hát mit ad Isten, pont előtte törik el pár birka lába, muszáj pörköltet főzni…..
Októbertől 20%-kal csökkentik a kórházak támogatását, így szinte minden intézmény csőd közeli helyzetbe kerül. Az intézményvezetők szerint, ha nem kerül pénz a struktúrába, az összeomlik. (A fővárosi Bajcsy-Zsilinszky Kórház az elmúlt negyedévben körülbelül havonta…..
Ilyen jót már rég nevettem, nemhiába legszebb öröm a káröröm... Eörsi Mátyás akkor írta be magát a tudatomba kitörölhetetlenül, mikor a dunaszerdahelyi magyarverés ügyében eleresztette azt a kedves kis nyilatkozatot, hogy "Rettenetes volt látni a rengeteg provokatív,…..