Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kerlac

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet pozitívan is nézni azt, ha esetleg eljönne a világvége és egyedül vagyunk: Nincs sorban állás a boltban, ráadásul bemehetünk úgy az üzletbe, hogy berúgjuk az üveget, nem kell beérni reggel a munkába, ingyen van a benzin, nincsenek Pumped Gabóék a képernyőn, nem kesergünk, hogy megveri a…..
Kettős Mérce Szavazati jog 2010.10.24 05:21:00
 Tisztelet, szeretet, szavazati jog nélkül 2006-ban Mikola István vetette fel, tavasszal Semjén Zsolt utalt rá, a múlt héten pedig majdnem bizonyossá vált, hogy a Fidesz el akarja törölni a szavazati jog lakcímhez való kötését, és így lehetőséget biztosítana a határon…..
kerlac 2010.10.24 14:30:41
@ivrilider: Dehogy nincs baj ezzel. Mégpedig az, hogy így egyeseknek több joguk lesz, mint másoknak.
Ez pedig minden úgynevezett jogállamban nonszensz.
Pl. holnap kitalálja Putyin, hogy minden határon túli orosz részt vehet az orosz választásokon. És mondjuk valaki véletlenül orosz-magyar kettős állampolgárságú, és Romániában él, akkor neki HÁROM országban lesz szavazati joga?
Miért kerüljek én joghátrányba bárkivel szemben?
Magyaridióta Játéktűz 2010.07.01 15:47:00
Szokás szerint sokkal nagyobb zsivajt okozott az az idióta, Facebook-on indított kezdeményezés, amely az augusztus 20-i tűzijátékra fordítandó összeget az árvízkárosultaknak adta volna, mint amekkorát az egész agymenés egyáltalán megért. Imádom, amikor teljesen lényegtelen…..
  „Minnél inkább a víz alá akarnak nyomnyi minket A tömeget, akik önként egy nemes cél érdekében szövetkeztünk! Kitartunk a végsőkig a tűzijáták ez évi lemondása mellett!...” (Facebook-komment)   Kemény leszek és népszerűtlen: a tűzijáték…..
w Dolgozz, hélóta! 2010.05.07 06:27:00
Megbűnhődte már e nép a múúltat s jövehendőőőt! Most szopjanak egy kicsit a görögök. Nekünk arra kell figyelnünk, hogy csendben és fürgén elpakoljuk a nagyszobából a buli maradványait, mielőtt a szülők hazaérnek.    A görögök ugyanis tényleg orbitális…..
Ilyet azért tényleg ritkán látunk a világ tőzsdéin: a kereskedés egyszerűen megfagyott az amerikai piacokon a mintasportolóból botrányhőssé degradálódott Tiger Woods „hivatalos bocsánatkérése” közben, amelyet a CNN és még a kifejezetten a pénzügyi világra…..
kerlac 2010.02.20 10:35:05
@Dr. Justice:
Persze, hogy olvastam, másképp nem is szólaltam volna meg. A poszt sajnos elrugaszkodik attól a ténytől, hogy Tiger Woods a világ jelentős részén igenis tényező. Most nem arra gondolok, hogy magyar sikersportolók hogyan adják el magukat, mint politikai paraván, hanem arra, hogy valaki, aki nem apuci/anyuci pénzén, hanem saját erejéből és akaratából valamiben világraszóló hírnevet szerzett, és ettől IKONNÁ vált. A reflektorfény egy dolog, a bulvár szerepe meg a másik. Mert az bizony mindent elkövet, hogy tönkretegyen életeket. Az sosem volt hír (itthon), hogy Tiger miképp, milyen teljesítménnyel és mit mutatott fel. A magánéletek feldúlása, a botrányhír gyártás, az kelendő. Mert megcsinálják rá az igényt, mint a "valóságsókra", aztán kijelentik, hogy ez kell a népnek.
Egy osztálynyi gyereket éjszakáztatott a MÁV Mezőtúron. Ha van hely, ahol az "elképesztő" jelző igazán el lett koptatva, akkor az a Homár, de mit tegyünk. A folyamatosan korszerűsödő, utasbarát vasúttársaság egyszerűen ott hagyott egy vonatrakomány embert - köztük a…..
A liberalizmus nem működik. Pontosabban liberális alapokra nem lehet liberalizmust alapozni. Ebben a konzervatívnak kell lenni. Történet: Belgium, Antwerpen (lásd bővebben Economist.com:). Hol is máshol, mint Belgiumban. Belgium ugyanis, Irakhoz hasonlóan, egy műállam.…..