Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Suzy Parker

2 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Fekete lyukak vetélkedője 2013.04.04 15:31:26
Én nem tudom milyen műsort látok éppen, de ez egy C.S.O.D.A. és egyben bizonyíték, hogy az "agyhalál után is van élet"! Meg különböző kontinens: A frigid pedig olyan mint a görbe ember: Ez van, emberek. Köszi Pí!..
Judit talált egy rendszámot, de nincs kedve személyesen leadni, a Posta meg nem viszi el az önkormányzatig. Ha valakinek hiányzik a HRS-407 egyik fele, és még nem pótolta, itt a kiváló alkalom: 2013.02.08-án este találtam egy rendszámtáblát az Árpád fejedelem-Szépvölgyi út…..
Subba Tetkó eltávolítás 2012.06.04 13:41:00
Arról egy millió videót lehet látni, hogy hogyan készül egy tetoválás, de hogyan tüntetik el? Ez FOTOSOP?! ..
Subba Aucs: Bekávézott 2010.11.10 09:02:00
Hetven doboz energiaitalnak megfelelő mennyiségű koffeinport kanalazott be egy huszonhárom éves angol férfi egy házibuliban. Pillanatokkal utána rosszul lett, vért hányt, majd később meghalt. A port az internetről rendelte, és energiaitallal vette be.  ..
Suzy Parker 2010.11.10 17:59:36
@Pacman: :D:D:D:D:D b+ :D
Suzy Parker 2010.11.11 18:28:22
@knowledge tree: azért mert nem drogos...koffeint pont azért használ valaki,hogy ne kelljen kábítószerhez és alkoholhoz nyúlni...nem hinném ,hogy van olyan hétköznapi ember,aki tisztában lenne ezekkel a mennyiségekkel..én is voltam már úgy három napja 16óra munkában,hogy koffein tablettát vettem be és mivel még nem volt vele dolgom én is besokalltam vele orvos lett a vége..nem hinném,hogy narkós lennék...vagy te máshogy gondolod?
  százszor gondoltam át mit írjak számítok rá, hogy választ nem kapok..beszélni nehéz,ezért csak írok..torkomban gombóc,szólni nem bíriok,kérlek ne felejtsd el a nevemet!!:( Elbucsuzni jöttem csupán és bocsánatot kérni,amiért nem tudtam felérni a vágyaidhoz bocsánat…..
Nem lesz hosszú,de annál jelentősebb.Hozzászoktam, hogy nem igazán hallgatnak meg,így ha ezt valaki elolvassa elolvassa,ha nem-nem! i dont care...első rész:HIÁNYZOL DÁVID!!!facebookon úgysincs fennt meg ha fennt lenne is neki is elmondtam már úgyhogy visszajuthat hozzá nem…..