Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VanWilder

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napi raj 2009.03.02 2009.03.02 17:05:08
VanWilder 2009.11.04 16:18:26
A neve alapján nem is gondolnánk, mekkora vihart kavart Lou Jing Kínában. A húszéves lány a sanghaji Dragon TV Go Oriental Girl című énekes tehetségkutató műsorába jelentkezett, de van egy aprócska szépséghibája: fekete a bőre. Jing apja ugyanis egy afroamerikai férfi volt, aki…..
Bár a 2010-es választás, mint az előző írásból kiderült, megítélésem szerint a főhatalom tekintetében eldőlt, mindez nem jelenti azt, hogy a voksolás kapcsán ne beszélhetnénk jelentős tétről. Ha abban biztosak is lehetünk, hogy a legtöbb mandátumot (ami józan számítás…..
„Egy mosoly, és ajkaink újból egybeforrtak - érzem szíve lüktetését, és az én lelkem is oly heves.” Nem Ady becses sorait olvashatjuk, csupán egy rövid idézetet az alábbi posztból. Újra nyár és vízpart. Egy fiú és egy lány megismerkedése következik, fülledt…..
"Sose bánj meg semmit, amit tettél, hisz attól lettél az, aki most vagy". A szokást megtörve (csak formailag) nem egy összefüggő történet következik, hanem több apró pillanatkép egy lány életéből, apró fejezetek, randi-ikonok. Némely egészen szórakoztató, és…..
Amikor 1980. december nyolcadikán, hétfő este tizenegy óra körül a New York City-béli Dakota-ház előtt egy Mark David Chapman nevű, 25 éves, zavart agyú fiatalember egymás után ötször meghúzza 38-as kaliberű revolvere elsütőbillentyűjét és ezzel kioltja a Beatles egyik…..
Tüntetésbe futott bele szerdán a nyolcadik kerületi rendőrkapitányságot elhagyó K. Gergő, akit kampányplakátok rongálása miatt idéztek be. A tüntetők „Kihúzta a struccom fejét a homokból”, „Szórakoztatni bűn” és „Szappanbuborék-tolvaj!”…..
VanWilder 2009.10.07 15:46:28