Regisztráció Blogot indítok
Adatok
legkondishop.hu

7 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
”Még nem dőlt el teljesen, de heteken belül bejelenthetjük, talán meglepetést is okozunk” – mondta az alakuló Mercedes GP pilótakettőséről Norbert Haug igazgató.A sejtetés erősíti az as.com értesülését, miszerint a hétszeres bajnok az olaszoknál a továbbiakban…..
legkondishop.hu 2009.11.18 10:22:27
Családunkban régi hagyomány a halottak napi dunántúli turné. A közvetlen ősök meglátogatása a Győr-Szombathely tengely mentén esedékes, a hosszú útra általában tesztautót viszek, mert egyébként igen ritkán járok országot, és így legalább lesz fogalmam a kicsit hosszabb…..
legkondishop.hu 2009.11.16 17:52:44
@Gyurma73: melyik ez az autó?
hirdetés A mosógép ránézésre legalább automata volt, de rég ehetett utoljára ruhát, gondolom, ezt használják a bristolosok is gumikéder-puhításra, mint minden jófajta restaurátor. Meg talán a szövetbelsőket is ebben tisztítják, de erre nem mernék megesküdni. A Fagor…..
Elég hosszú idő telt el az utolsó post óta, de sebaj, a lényeg, hogy van egy kis időm újra, és ma már nem kívánok belefogni semmibe.A nyáron érlelődött bennem egy gondolat, hogy hobbiból készítek egy webshopot, és nem csak kereskedőket szolgálunk ki, hanem az egyéni…..
 Gyakran elgondolkozom, melyik a legextrémebb motoros kirándulás amin résztvettem. Felrémlik, amikor hóesésben indultunk haza a Magas-Tátrából, vagy amikor egy nap alatt ezer kilométert tekertünk le, -2 fokkal, és néhol 40 km-es átlagsebességgel fűszerezve. Aztán rá kell…..
legkondishop.hu 2009.11.06 13:02:19
Még soha nem volt ilyen rossz főműsoridős nézettsége a Tv2-nek, mint szombat este. Még akkor sem, amikor megbukott a Big Brother 2. Sőt akkor sem, amikor megbukott az XXL, vagy a Sztárral szemben. Még akkor sem, amikor elhasalt a Buzera. És még akkor sem, amikor le kellett venni a…..
legkondishop.hu 2009.11.03 11:27:29
Elhelyezésre került a "klíma" szóra oldalunk, egy rövid bevezetővel amely klímaberendezések választásában segítséget nyújthat.keresni.hu/Kl%C3%ADma..
Tudom, régi kütyü, mindenkinek van már, satöbbi. De én nehezen ébredő vagyok, minden hasonló kütyüt ki kell próbálnom, hátha egyszer találok egy módszert, amivel kellemesebbé tehetem a reggeli ébredést. Ráadásul most már iPodom is van ehhez az órához. Igaz, nem az, amelyikkel…..
Vicces műcsókot detektáltunk tegnapelőtt a Barátok köztben Claudia és Valter között. A jelenetben a táskás szemű szőke asszony háttal állt a kamerának, a pasija meg kissé félretartott fejjel behajolt elé és... és úgy maradt kb. 4 mp-ig . Oké, végül is ki mondta, hogy izzó…..
legkondishop.hu 2009.10.28 10:41:54
A Discovery Channel egyik legsikeresebb sorozata, az ötödik évadát nyáron befejező Halálos fogás, az alaszkai rákhalászok mindennapjait bemutató dokureality. A sorozat a magyar nézők számára is elérhető, a csatorna hetente három epizódot is műsorára tűz az USA-ban…..
A SAMSUNG gyár története: 1938-1969 SAMSUNG: a kezdetek 1938. március 1-én az alapító elnök, Byung-Chull Lee 30.000 wonból vállalkozást indított a koreai Taeguban. A vállalat eleinte elsősorban külkereskedelemmel foglalkozott, koreai szárított halat, zöldséget és gyümölcsöt…..
A fenti címmel új cikk jelent meg az oldalon,amely a gyáróriást mutatja be a klímaberendezésekre fókuszálva. Hitachi gyártói információ   A HITACHI gyártmányú légkondicionálókról beszélve joggal állíthatjuk, hogy szinte árasztják a legfrissebb ötleteket és…..
fenti címmel, új videó jelent meg az oldalon,amely közérthetően mutatja be a működés elvét és alapjait.              klikk a képre vagy az alábbi linkre:http://legkondishop.hu/hirek/hogyan-m%C5%B1kodik-video..
Miért vásároljak klímaberendezést? címmel új cikk jelent meg az oldalon.Ízelítő a tartalomból:Életünk nagy részét belső terekben töltjük nem mindegy, hogy ez a környezet ahol a nap 24 órájából 18-20 órát eltöltünk milyen minőségű életet, teret biztosít számunkra.…..
Inverter vagy fix kompresszor?címmel új cikk jelent meg az oldalon, ízelítő a tartalomból:Energia felhasználás szempontjából a lakossági klímaberendezéseket két nagy csoportra oszthatjuk. Vannak az úgynevezett ON/OFF (fix kompresszor) készülékek és vannak az Inverteres…..
Legkondishop.hu Bemutatkozás 2009.09.18 11:19:00
 A blog hamarosan megnyíló webshopunk híreivel és további fejlesztésével foglalkozik.Kérünk minden olvasót hozzászólásaival,kritikáival segítse a munkánkat.Fejlesztési irányunk a következő: egyszerű átlátható felület, gyors információszerzés, regisztrációmentes…..