Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Junk1

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi vendégbejegyzés az ARTICLE 19 londoni székhelyű szervezet jogász főmunkatársának, Boyko Boevnek az írása. Az ARTICLE 19 egy nemzetközi szólásszabadság-szervezet, amely nevét az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának 19-es, a véleménynyilvánítás szabadságáról szóló cikkelyéről kapta. Múlt…..
Junk1 2011.07.05 16:31:59
@Vivianna: azért mert TASZ = zsidók. Egyébként teljesen igazad van.
A baj, hogy ilyen hangzatos nevek mögé mint "Társaság az Alapjogokért Szövetség" egy politikai fedőszervezet mely néhány magyarországon élő magyargyűlölő anarchista zsidóból áll.

Sajnos a félnótás Habsburg György által "elnökölt" cigányevakuáló Vöröskereszt is egy ilyen "pánatlantista" cionista fedőszerv. Mint ahogy a vöröskereszt "álbefektetője" Richard Field is az. Szimpla ügynökök egy általuk csak banánköztársaságnak nézett Magyarországon.

A vöröskeresztet a zsidók a múlt héten kémnek küldték, hogy ne kelljen több ezer ártatlanul zsidó börtönökben fogvatartott palesztínt kiengedni Gilad Salit zsidó katona helyett, hanem majd a vöröskeresztet küldik "tárgyalni elhitetve, hogy nem fedőszerv és kifigyelik a vöröskereszt segítségével, hol van Gilád Salit.

Egyébként Habsburg Ottó aki tegnap húnyt el nem páneurópai politikus volt, hanem pánatlantista.
Ma David McCandless egy korábbi infografikáját szeretném figyelmetekbe ajánlani. Néhány érdekes statisztikai adaton keresztül mutatja be, hogy csökkentsd az esélyét annak, hogy repülőgép-szerencsétlenség áldozata legyél.Nagyításért kattints a képre!..
Junk1 2011.06.17 14:37:02
@Artie: És mi van, ha már van 2 bomba a gépen és te a harmadikkal csak harmadik vagy?
Érdekes dolgokat szeretne a Levegő Munkacsoport. Például, hogy az alig pár hete közfelháborodást okozó Budaörsi úti buszsávot vissza kellene állítani. Méghozzá egészen végig, az Erzsébet-hídig egybefüggővé kellene tenni. Érvként hozza fel, hogy Őrmezőn, a lakossági…..
Fordulóponthoz érkeztünk, egy időre szüneteltetjük az Olcsó ebéd menő helyen-sorozatot, egyrészt mert kezdünk kifogyni a helyekből, másrészt mert nyaranta valahogy jobban esik a kiadós reggeli, mint a bőséges ebéd. Mostantól tehát rántottákról, roppanós virslikről,…..
Amerika zabaország. Nekik találták fel a mekit, abból is rengeteget esznek, de a skála túlsó végén ott van New York a maga 42 db Michelin csillagos éttermével. Amerikában a tésztának is hosszú története van, ami a történelem során az olasz bevándorlás nagy hullámaival…..
Junk1 2011.05.24 15:19:18
@Pável: Tányérszerviz mint kifejezés létezik, ami azt jelenti, hogy a felszolgáló már közvetlenül tányéron viszi ki az ételeket a vendégeknek. (svájci, amerikai felszolgálás)...

De tányér mint szakkifejezés az evőeszközre értetendő. Ha valaki a tányérszerviz szót rövidíti, azt lehet. Csak akkor még az sem mondható róla, hogy szlengben beszél, mert szakmailag hibás.

Egy szakács pedig nem nyelvészprofesszor.
De a fogás szót minden magyar szakács ismeri, és helyesen az első fogás lenne a címben is.
Ha imádja a nagy feltűnést, és szeretné megélni egyszer az életben, hogy a pesti belváros főutcáin felé forduljon minden tekintet, a járókelők megálljanak néhány pillanatra, és az autóvezetők miatta fogassák a fejüket, akkor ne érdemes Porsche cabrióra spórolni. Üljön fel…..
Tulajdonképpen örülhetnénk is, hogy Magyarországon a postások nem értékelik a magaskultúrát. A Hollandiában feladott Beethoven-cédégyűjteménynek így csak a díszcsomagolása veszett el:Hollandiában élek, húsvéti üdvözletként Budapesten élő idős nőrokonaimnak kis csomagot…..
Junk1 2011.05.10 15:29:06
A sebesség oltára A Jawa halott 2011.05.02 15:47:00
1929. augusztus 17-én jegyezték be a céget, a Jawa motorkerékpárgyár megszületett. František Janeček gyermeke évről évre nagyobbra nőtt – a háború előtt már az egyik legjobb európai gyártónak számított. A kis kétüteműek mellett nagy, 350 és 500 köbcenti…..
Mandiner blog Cigányok ideje 2011.05.04 08:41:00
  „Nem is utolsó nép ez az én cigányom: Tűz van bennök, uram, hogy szinte süt, ragyog...” (Arany János: A nagyidai cigányok)   Most, hogy megismerkedtünk a rasszista vizelés tényállásával – sajátos magyar ízt adva ezzel az etnikai konfliktusok évezredes…..
Junk1 2011.05.04 09:40:13
@teknős: Erős falvaknak azért nincsenek cigánygondjaik, mert be sem engedik őket a faluba. A törökök után hullarablóként a legyengült, kifosztott magyar lakosság maradékainak ellopására megjelent cigányok csak a gyengét, az öreget támadják. Azt is csak túlerőben.
Hullarablók semmi több.

Ezért is a legyengült beteg falvakat és azok öreg legyengült beteg lakóit támadják elsőként.

De láthatod, ha alkalom van rá és sokszorosan többen vannak, akkor a taxis is préda, akit most késeltek meg és elvitték a taxiját is.
 A történet borzalmát helyenként elfedi az esemény hétköznapi mozzanatainak halmaza - Stépán Balázs írása   „- Mit ért az alatt, hogy P. Zsolt nacionalista nézeteket vall?” – kérdezte a vádlott védője K. Editet, K. István élettársát. ”Nem sok…..
„Úgy történt, ahogy Árpi mondja” - Stépán Balázs írása   „Nem tudtam, hogy ez bántalmazás” – védekezett halkan, és nagyon határozatlanul Ny. Éva a Pest Megyei Bíróság szerdai tárgyalásán. K. Árpád tagadta, hogy egy vita hevében az…..
Junk1 2011.04.23 21:52:13
@tundrazuzmo: Orbánék üzentek a bírón keresztül a beépített embernek, Cs.-nek, hogy nem azt hallják amit a koronatanútól várnak. Azaz a koronatanú (Nyafi), akit Cs. javasolt nekik a vádlottak "elásására" a dugájába dőlt. Így Cs. sorsa is megpecsételődött. A továbbiakban őt, Cs.-t is "elássák". Egy beépített ember élete ennyit ér ma Magyarországon. Ha már nincs haszna, csak kára belőle Orbánéknak mehet a süllyesztőbe és Cs. pedig a többi vádlott sorsára jut. Valószínűleg őt is életfogytiglanra, vagy több évtizedes fegyházra ítélik, azaz "eltüntetik". Az ítéleteket már biztosan megírták Orbánék. Korábban nem hittem, volna, de készségesen hiszem, hogy folytatódnak a koncepciós perek Magyarországon.

A kétharmad már a diktatúra mámorában úszik, de már csak 1/4-es támogatottsággal.
Remélem nem lövetnek a tömegbe már holnap. Orbán 2002 után szerintem már nem beszámítható. Akkor a kamerák tüzében a vörös feje egy "szétcsapott" elméjű ember nézett a kamerákba. Pintér pedig kiváló diktátor, hiszen az olajozásos időkben betanulta a maffiózók meglehetősen diktatórikus működését. Csak attól tartok ő már annyira élvezi, hogy nem akar kiszállni belőle többet.
A dróton túl Gripen 2011.04.18 18:01:00
Nincs elég repülőgép ennek a büdös Khadafinak a lebombázására, hiába kérnek az angolok meg a franciák a NATO-tól, mi meg itt ülünk egy század Gripenen. Értem, hogy ez nem olyan egyszerű, mert nyilván nem repülnek eleget a pilótáink - valaki azt mondta a napokban, hogy csak évi…..
Jurica Pavičić: „Soha sem kívántam szerbmentes Dalmáciát, akkor én hazaáruló lennék?” címmel megjelent tárcájából néhány érdekes gondolat. A tábornokok hágai elmarasztalását követően úgy alakult, hogy: Ezentúl azt mondhatjuk, két Vihar van. Az egyik,…..
Junk1 2011.04.18 13:28:26
Én azon csodálkozom, hogy mindig a háborús bűnösöket keresik csak. Őket is évtizedekkel az események után próbálják elítélni.
Miközben szerintem egy háború azért háború mert ott borzalmakat követnek el, és ezen senki sem szokott csodálkozni. Egy háború nem humanitárius szervezetek társadalmi népjóléti jótéteménye.
Ellenben a háborút közvetlenül követő időszakban elkövetett joggal elvárhatóan békés békeidőben a polgárok elleni agressziót, vagy éppen a békésnek éppen hogy nem mondható polgárok által elkövetett agressziót és bűnöket senki sem vizsgálja felül.

Lásd például a második világháború végeztével zsidók követtek el tömegmészárlásokat békeidőben békés német nők és gyerekek ellen, azokat táborokba zárva és megerőszakolva, elevenen elégetve (ezt nevezhetjük holokausztnak, míg a zsidókat senki sem égette el elevenen Auschwitzban). Számszerűleg nagyságrendekkel több német ártatlan nőt és gyereket öltek meg a zsidók a háborút közvetlen követő békeidőben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, mint, ahány zsidó áldozatról beszámolnak a zsidók által írt történelemkönyvek, és amik egy legitim kezdettel és záróakkorddal rendelkező háborús helyzetben a zsidókat érte a második világháború idején.

Így szerintem nincs helye sem a szólásszabadságot súlyosan sértő holokauszttagadását tiltó törvénynek, sem a holokaszt szónak ami a zsidók shoájat illeti.
Junk1 2011.04.18 14:52:44
@Styxx: Csak egy a sok közül példa: Shlomo Morel.
2007-ben döglött meg a zsidó. Német nőket és gyerekeket mészárolt le. Sokukat elevenen gyújtott fel benzinnel lelocsolva. Ez valóban holokauszt, hiszen a szó jelentése teljesen elégő áldozat.
De ez valamiért nem szerepel a történelemkönyvekben, pedig jóval több áldozata volt az ilyen és ehhez hasonló eseteknek békés békeidőben!!!! közvetlenül a háború befejezése után!!! mint azon eseteknek, amikor a zsidók éhen haltak, mert a "szövetségesek" az utánpótlás vasútvonalakat szétbombázták és nem érkezett meg időben az ellátmány a sok embert köztük zsidókat is összekoncentráló, összegyűjtőtáborokba.
Mondanom sem kell Drezda menekültjeinek tudatos lemészárlása is háborús időben volt és mégsem vontak senkit sem felelősségre eddig háborús bűnökért, pedig a pilóták eleve békés menekülteket, nőket és gyerekeket mentek kiirtani. Mi ez, ha nem emberiség elleni bűn?

Őket mikor ítélik el Hágában?

A zsidó és amerikai pilóták az angol színekbe bújtatott agit-prop által feltüzelve szisztematikusan irtották a békés német, és magyar nőket és gyerekeket. Budapesten is hogy hogy a zsidó gettó szinte egyetlen bombatámadást sem kapott ellenben a magyarok lakta negyedek porig lettek rombolva.
Azért az egy vicc, hogy a fehér iPhone 4-ről ez már a hetedik poszt a blogon, úgy, hogy fehér iPhone 4 továbbra sem létezik. 2010 júliusában, nyolc hónapja az Apple bejelentette, hogy gyártási nehézségek miatt nem megy neki a fehér szín, de azt ígérték, még abban az évben…..
Modorosblog Búvalbaszott nemzetem 2011.03.15 08:08:00
Sírva vigad a magyar. Ez van, sajnos ilyen egy búvalbaszott nemzet vagyunk mi. Létezik persze az a legendás mélyszláv bánat is, az az igazi keserűség - de hát azok mégis többnyire fiatal, győztes, szerencsésebb nemzetek. Ha össznemzeti érdekről van szó, azonnal összezárnak. Itt…..
Junk1 2011.03.15 14:55:55
@rosiegirl: Talán Heller Ágens kérteik megkérdezni a magyar médiatörvényről. Ő azt mondta, hogy antiszemita támadás áldozata, és hogy a kormány őt azért üldözi, mert a Gyurcsány kormánynak tanácsokat adtak, hogyan készítsék ki a magyarokat idegileg és pszichésen a nullára. Ez sikerült is. Most nyilván attól tart, hogy amit ezért érdemel azt meg is kapja a magyaroktól Ezért rohant egészen az Európa parlamentig rettegni, meg magyarságot sározni. Nem szeretem a Fideszt és különösebben Heller Ágens sem érdekel, de amit itt levágott, abból kétségtelenül lejön mit is gondolnak rólunk a zsidók, és mit tesznek ellenünk.
Ami a parasztbácsit illeti tudja, mitől döglik. 1944-ben amikor a parsztbácsi családját kibombázták az angilába emigrált és bombázó pilótának jelentkezett zsidók, tudta mit kell tenni. Amikor lezuhant egy-egy liberator, mert a messeschmidtek leszedték, nem volt ideje a magyar katonaságnak kimenteni a pilótákat, mert a parasztbácsi tudta kik ülnek a roncsok között és vasvillával körbevették az égő roncsokat és élő ember nem szállt ki onnan. Legyilkolták, mint ahogy a magányos tanyákat is előszeretettel kibombázták a zsidók. Micsoda gyűlölet kellet, hogy Kaposvár környékére gyerekjátékba csomagolt robbanóeszközöket csomagoltak, hogy amikor a magyar kislányok elkezdtek vele játszani az a kezükben robbanjon fel, hogy örökre nyomorékká tegye őket, vagy megölje őket. Egyértelmű, hogy a zsidók által magyarok ellen szított agit prop most is működik, csak az európai parlamentben.
Junk1 2011.03.15 18:51:13
@naresh: Egy Moriarty (Heller) és egy őrült Caligula szövetkezik egy 56-os megtorláshoz hasonlóra. Mert szüleiknek is bejött, nekik miért ne jött volna be, a zsidóktól a pénzbeli és médiatámogatás (normális médiatörvény hijján) megvolt (lásd TV2, RTL klub csupa médiazsidó). Gyurcsány nem véletlenül záratta be az OPNI-t félt, hogy odazárják. Néha az őrült is tudhatja, hogy vele nincs minden rendben.
De ez már történelem. Gyurcsány maga is bevallotta, (ez egy elmebetegtől nagy dolog), hogy a miniszterelnöki feladat túlnőtt rajta, azaz egy őrült nem képes sokáig normálist játszani.

Engem csak az zavar, hogy a Fidesz tiszteletből már-már lassan istenként tiszteli és Gyurcsány-korszaknak nevezi a zsidók által szervezett gyurcsányi ámokfutást. Pedig lényegét tekintve a zsidók is észrevették, hogy mindössze egy elmebeteg ember, aki rájuk is lassan veszélyt jelent.
Junk1 2011.03.15 19:49:41
@rosiegirl: igazad van. Nem nagy élvezet erről beszélni. Az a lényeg, hogy ha tényleg ismerni akarod a cikk által felvetett probléma lényegét, akkor ismerni kell hátteret is. Sokszor ebszélünk magyarok széthúzásáról, aztán kiderül, hogy a széthúzó magyar valójában magyarul beszélő zsidó és magyarul beszélő cigány, és sok kárvallott az előbbi kettővel terhelt magyar.
Tisztességes merevvázas custom, dögös szín, stílusos feliratok? De mi az a két böszme cső, csak nem egy elcseszett kipufogó? Nem bizony, ez sokkal frankóbb annál – Andróczi Balázs kollégánk választ ad a kérdésre: Pulzáló sugárhajtómű (Pulse jet):…..
Junk1 2011.03.08 13:31:05
Németknek sokféle jó hajtóművük volt: pl.

hu.wikipedia.org/wiki/Messerschmitt_Me_262

vagy a amiről később a fejlett mai vadászgépek elődeit tervezték:

Messerschmitt Me P.1101

később ezt az USA-ban lemásolták és ebből indulak ki a BELL fejlesztései.
Nem egy Tutti Frutti, de nem rossz!..
  Bár fenntartom, hogy Elvis Presley nagyjából ugyanazt jelenti a zenében, mint Marilyn Monroe filmművészetben, megismerve 56-hoz fűződő viszonyát, el tudom fogadni, hogy közteret nevezzünk el róla. Szavazni ugye itt lehet, hogy melyiket. Bár az 56-osok tere nem szerepel a listán,…..
Ahogy említettem, annak idején nagy hatással volt rám, amikor az isztriai nyaraláskor megkóstoltam Chiavalon Sandi olaját. Azóta, ha évente egyszer arra járok, igyekszem a környékbeli termelők olajait megismerni, és ha itthon is belebotlok egy-egy ígéretes üvegbe vagy fémdobozba,…..