Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mikulka2

0 bejegyzést írt és 344 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap olvashattuk, hogy Varga Mihály Moszkvába készül, hogy újratárgyalják a paksi hitelt Putyinékkal. De hogy is jutottunk idáig? Hogyan lett az „évszázad beruházásából” a rendszerváltás utáni Magyarország legkínosabb gazdasági kudarca? Egy biztos: 14-ben Orbán tényleg a semmibe ugrott fejest…..
Mikulka2 2019.01.28 13:12:43
@John Brennan: "bettike most azért panaszkodik, hogy igénybe sem vesszük az orosz hitelt, mert a piacon 2-3%-al kisebb kamatra kapunk hitelt"

először is: igénybe sem vesszük, mégis fizetünk érte nem keveset.
másodszor, ha már mélynemzeti fidesz-kdnp oldalon állsz, helyesen magyarul: "2-3 %-kal". (a "k" betűt "véletlenül" kihagytad.)
Az ember csak néz, és nem hiszi el, hogy amit lát, az tényleg van, pedig nem káprázik a szeme, a Sztárok a jégen című showműsor orosz kiadásában tényleg koncentrációs tábori egyenruhába öltöztettek két szereplőt (sárga csillaggal a mellükön), valóban beesettre sminkelték az arcukat, és így táncoltak…..
Az ingatlanhirdetések már csak olyanok, hogy az eladásra kínált házakról néha olyan leírást olvas az ember, hogy a fal adja a másikat. A mai eset azonban nem ilyen, mert az a panoráma, amit ez a budai ingatlan kínál, tényleg párját ritkítja...
Mikulka2 2016.02.17 15:22:57
@Pöff: mert 150-ért megvennéd? ha szerinted nem éri meg, ne vedd meg: ennyire egyszerű.
Arról, hogy Szőnyi Szilárd mai teljesítménye miért gyalázatos nincs mit mondanom. Megtette ezt Jámbor András a Kettős Mércén és Szily Laci is a Cinken. Arról azonban igenis beszélnünk kell, hogy mit árul el a magyar polgári oldalról mindez. Bár már neveztek annak, nem vagyok…..
Mikulka2 2015.05.29 15:14:15
@Brumm Brumi: "Amelyik ugyebár hagyományosan, naponta és torka szakadtából klerikálofasisztázik, pedofilozik
a keresztény egyházak kapcsán.
Most is az első reakció az volt hogy " a katolikusok Pannonhalmán", ugye..."

idézet?
link?
Mikulka2 2015.05.29 15:17:53
@Shlomo a halott zsidó terrorista: aki csupa nagybetűvel buzizik, az jó eséllyel látens meleg
Dreamdancer's life Emigráns 2015.05.09 08:33:41
Szóval elmentek. A sógor Unokaöcskös 1-gyel vagy 3 hete ment ki, berendezni a szép, új házat San José-ban (Kalifornia, Szilikon-völgy), a hugi, Unokaöcskös 2 és a muter meg ma reggel szállt fel a gépre. Oké, a muter egy hónap múlva visszajön, de aztán megy is tovább Izraelbe,…..
Mikulka2 2015.05.15 10:48:16
Dreamdancer's life Fejlődés 2015.05.13 21:55:36
A Gyár őrült ütemben növekszik. Sorra vesszük fel az embereket, készítjük elő a sokmilliárdos projekteket, növeljük az irodát. És a non plus ultra felcsúti stadionjaként az Egyes Számú Tárgyalóba bekerült egy batár borhűtő, feltöltve. Nem, én sem értem...
Mikulka2 2015.05.15 10:37:36
Az ELTE Társadalomtudományi Kar Szociálpolitika tanszékének adjunktusa, az MTA Társadalomtudományi Kutatóközpont kutatója Szikra Dorottya szerint az Orbán-kormánynak nincs egységes szociálpolitikája, a fősodort jelentő közmunkaprogram a gazdaságnak is rengeteget árt, a…..
          Egyszer valaki iszonyúan pofán fogja vágni Stumpf Andrást, Szőnyit, Dévényit, vagy az ávós Bódist, és nem fogják tudni, hogy miért. Van ez a "hetiválaszos" keményfiús hangvétel, amit - kissé bizarr módon- egy igen ősi foglalkozás jellegzetes pózában tudnak…..
A kattintásvadász cím következménye a gyors pontosítás kényszere: valójában arról lesz szó, hogy miért jó olyan helyen élni, ahol a melegek merik vállalni másságukat.  Fél éve Berlinben élek, és itt rendszeresen látni olyan párokat, akik nyugodt, félelem nélküli gyengéd…..
Mikulka2 2014.09.22 13:28:04
@a gondolkodni próbáló maxval birca:

"Nekünk, keresztényeknek, embertársaink segítése a kötelességünk."

"Meg kell értetni velük, hogy önrontó életmódot folytatnak."

azzal segítenél a legtöbbet, ha nem te akarnád megmondani másoknak, hogy számukra mi az önrontó. minden ember érzi, hogyan érzi jól saját magát. aki ebbe bele akar szólni (ahogyan te), az nem hogy segíti, hanem éppen árt az embertársainak. ezt pedig mint nagy keresztény te sem akarhatod.
Mikulka2 2014.09.22 13:29:53
@Köves D. Gábor: a hozzászólásodban egyenlőségjelet teszel emberi lények és a szar közé. ha valami, akkor ez mucsai megnyilvánulás volt.
Mikulka2 2014.09.22 14:44:57
@a gondolkodni próbáló maxval birca:
te mindig olyasmire hivatkozol, amihez jól láthatóan közöd sincs. hol Istenre, hol a tudományra, stb. nem hatalmazott fel téged Isten, hogy rá hivatkozz.
(kép: atlatszooktatas) Ezt olvasom Vigadó honlapján a programok között: "A látványos gálaest 2014. júliusa és szeptembere között tekinthető meg a frissen felújított Vigadó II. emeletén található Déli teremben. A Budapest Operetta Show a leghíresebb magyar dallamokkal és…..
Mikulka2 2014.07.29 17:27:48
@Pásztörperc: aha, látom: a "bonvivánok,szubrettek" résznél valóban kimaradt a szóköz. nem voltam biztos benne, hogy az eredetiben is így van-e.
Mikulka2 2014.07.29 17:29:40
@Evezős: "Zorbánviktor esernyőtartója" ezt úgy kell képzelni, hogy fejen áll és terpeszt?
Keddtől a régi gát helyett új hídon lehet megközelíteni az egyik legkedveltebb francia nevezetességet, a  Mont-Saint-Michel szigetet. Az autósok kora leáldozott, aki szeretne eljutni a szigetre, a jövőben gyalog vagy busszal teheti meg. A híd csak egy eleme volt egy nagy fejlesztési programnak,…..
Ma kirúgták az Origo főszerkesztőjét, Sáling Gergőt. Nem, nem  Lázár János rúgta ki, hanem a munkáltatója, az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. Ezt a Zrt-t is igazgatóság irányítja, bár a munkáltatói jogokat közvetlenül - valószínűleg - Vaszily Miklós…..
Polgárda A vesztőember: Bajnai 2014.04.07 12:28:15
Több kommentben is próbáltam kifejteni, úgyhogy most itt az ideje egy összefoglalásnak is. A Fidesz hatalmas győzelme (kétharmad vagy sem, mindegy) - mint ahogy azt előre látni lehetett - nem elsősorban a saját kimagasló teljesítményének volt köszönhető, hanem a hiteltelen,…..
Mikulka2 2014.04.08 10:01:57
@Kuruc ezredes:
"Fidesz holdudvara = a nemzet."
Nemzetellenességedet bizonyítottad.
"Éhezzenek azok a gyerekek"
Emberiségellenességedet bizonyítottad.
"tántorogjon kifelé a magyar!"
Nemzetellenességedet újra igazoltad.
De mindez a te nyomorod.
Féléves gyönyörű kislányommal együtt, gyógyulást kívánunk Neked és üdvözlünk
Mikulka2 2014.04.08 12:44:34
@Kuruc ezredes: örülök, hogy örülsz
Mikulka2 2014.04.08 12:46:39
@Nemzeti Narancsköd: nagymamád nem is gyönyörű?
Horváth Istvánné miniszterasszony mindenkit megnyugtatva magyarázta (alliteráció, ecsém) Pakssal kapcsolatban, hogy itt most aztán jön a Kánaán, mert az atomerőmű bővítésből a tisztességes és kellőképpen felkészült magyar kákávék is részesedhetnek, beszállhatnak a tuti…..
Az ünnepek alatt szép csendben nem csak az összefogás érlelődött meg, hanem titokban történt egy ha nem is történelmi esemény, de presztízs szempontjából mindenképpen figyelemre méltó: az Együtt 2014 facebook oldalának támogatottsága a Magyarországon élők körében…..
A közös képviselő vagy az intézőbizottság (többletdíjazás felszámítása nélkül) a rezsicsökkentések végrehajtásához kapcsolódó tájékoztatja a tulajdonostársakat (…) írásban, figyelemfelkeltő és a fogyasztók által jól látható módon elhelyezett…..
Sír-rí az MSZP vezetése, legújabban Szanyi kapitány, hogy tegnap Mesterházyt hosszú ideig nem hagyta szóhoz jutni az "összefogást, összefogást" kiabáló tömeg. Bajnai "csak" meglepődött, de közben jobbkeze, Szigetvári szerint az Együtt 2014-PM és az MSZP nagyon erős…..
Mikulka2 2013.10.25 01:14:26
@MolnarErik: vagy igen, vagy nem. még a közvèleménykutatók sem tudhatják pontosan, csak a választáson fog kiderülni
Mikulka2 2013.10.25 01:15:31
@Alvarez: szerintem vannak ilyen mérések a háttérben
Mikulka2 2013.10.25 01:18:02
@jotunder: a szexista nekem is gyomorforgató volt
Az új Apple készülékek még nem kerülnek a boltokba pár napig, viszont már hamarabb megnézhetjük miből is áll a csomag, hála a kínai DGlite fórumozóinak. Kicsomagolt képeket tettek közzé, az ezüst és arany iPhone 5S és az iPhone 5C minden színéről. A csomagban semmi…..
A Maradjanak a FÁK a Rómain civil koalíció és Facebook-csoport célja, hogy a Római-part megújítása közös értékek mentén, a hely minden jelenlegi és lehetséges jövőbeni használójának az érdekeit szolgálva valósuljon meg. A csoport tagjai nem az árvízvédelem ellen, hanem a…..
Kényszerbagoly Gyere te, nímand 2013.09.01 03:42:50
A Papp László Sportarénában tartott budapesti "István, a király" előadás bebizonyította, hogy  Vidnyánszky túl korán remélte 10 perc előadásrápillantás után lajbizsebbe dugni az Alföldi rendezte rockoperát. Bár a kirobbanó tehetségű Stohl Andrásból a fővárosi…..
Mikulka2 2013.09.02 12:32:44
@Namir: "keresztény és nemzeti érzelműeket provokáló és sértő"

konkrétan mivel sértette ezeket? komolyan kíváncsi vagyok!
Mikulka2 2013.09.02 12:32:56
@csavari: "gyilkossági kísérlet"? azért ne essünk át a ló túloldalára! közúti baleset okozása volt, ha jól tudom. ami elítélendő, de az általad írt megfogalmazás fordítva sül el.
Mikulka2 2013.09.02 12:33:47
@José Luis Torrente Galván:
"miért baj, hogy nem lesz többé a Vígszínház igazgatója? Majd a nagy nyugat-európai mittoménhol"...

nem neki baj, hanem azoknak a nézőknek (sokan vannak), akik szeretik. ugyanis értéket teremt a munkájával.

@Mikóka Kálmán: "Vajon mennyi kókó volt buciban az előadás alatt?"

hát ha Te csak ezen tudsz gondolkodni az előadás kapcsán, az elég szomorú. pedig az előadás adott elég sok gondolkodni valót mindazoknak, akik (valóban) látták.@Namir:

@Behajtó70: ">>a kirobbanó tehetségű Stohl András<<
Ekkora vidámságot régen olvastam, köszönöm! Egyébként ebben a fenti mondatban benne van minden, amik vagytok. Minden!"
én emberileg viszolygok Stohltól, viszont ÉN LÁTTAM az előadást szombaton, és igen nagy átéléssel és kifejező erővel formálta meg Koppány szerepét. ráadásul az éneklése is teljesen megfelelő volt (nem kiugró, de tisztán és elfogadható szinten énekelte a nem könnyű dalokat).
Némi hezitálás után úgy döntött a stáb, hogy Gy. Ferenc akciója mellett nem lehet elmenni akkor sem, ha az színtiszta politika, amelytől mi, mentálisak, próbálunk annyiban távol maradni, hogy csak gazdasági vonatkozásában foglalkozunk vele. De. Teszel-veszel nyáron, szeled a…..
Mikulka2 2013.08.08 15:03:50
@Támasz: el van nézve
Mikulka2 2013.08.08 15:14:48
@chatendeux: akkor miért pont a Raiffeisent hoztad példának?

amúgy ha annyira örülsz a "rezsicsökkentésnek", akkor mi a véleményed
- a tartósan jóval 400 Ft fölötti benzinárról (szíjártó szerint 300 Ft fölött le kell mondania a kormánynak)
- a 27% áfáról,
- az e-útdíj és egyebek miatt drasztikusan dráguló élelmiszerekről (pl. tej: +30Ft, kenyér: +40Ft),
- az elmúlt 3 évben 10%-kal drágább gázról és áramról,
- a bankok szívatása miatt megjelenő tranzakciós költségekről,
- stb.?
Mikulka2 2013.08.08 15:28:29
@chatendeux:
oké, bár ezekről sem mondtál véleményt:
- a 27% áfáról,
- az e-útdíj és egyebek miatt drasztikusan dráguló élelmiszerekről (pl. tej: +30Ft, kenyér: +40Ft),
- a bankok szívatása miatt megjelenő tranzakciós költségekről
gondolom, nem véletlen sunnyogtál el... na pá.
A Tolerancia diktatúrája címen a Heti Válaszban megjelent cikk arra figyelmeztet minket, hogy az elszemtelenedett meleg kisebbség már a többség jogait veszélyezteti.  A lap a diktatúra szót használja annak érzékeltetésére, milyen elnyomás alatt élnek a nyugati világ…..
Mikulka2 2013.08.01 09:24:16
@impala:
"bocs, ha buzi vagy.
ezentúl homokos, hogy meg ne sértselek."

én nem, de hogy te látens meleg vagy, arra fogadnék. de ne izgulj, ez nem baj. komolyan. ha ezt megértenéd, rendbe jönnél önmagaddal.
Mikulka2 2013.08.01 09:25:24
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
milyen jogot veszélyeztetnek?
Mikulka2 2013.08.01 10:07:51
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
"A társadalmat át alarják helyezni homokos alapokra."

szerintem paranoiás vagy. film: Amerikai szépség
Hétfőtől újabb rezsielemek ára csökken, bár a mostani „csakazértis” intézkedések érdemben a megszorító csomagok miatti lakossági tehernövekedéshez mérten is minimálisak. A pb-gáz, a kéményseprés és a szemétszállítás mellett a víz- és csatornadíjak is alacsonyabbak…..
Mikulka2 2013.07.01 12:37:19
@BenFranklin: bár magas a ló, amiről előadod magad, ezt most nem fogjuk itt végigvitatni. de röviden: a váltás a tisztán államiról a vegyes rendszerre talán nem volt hibátlan, de fokozatos volt, működött volna, ha a fidesz nem barmolja szét és nyúlja le (közben egyébként ezermilliárdos nagyságrendet kivéve a nyugdíjrendszerből, ez az, amit említettem, hogy 10-20 év múlva nagy visítás lesz miatta). a manyupok fokozatosan kezdték volna a terheket átvenni a központi állami nyugdíjrendszerről. de szerintem ezeket te is tudod, csak nem akarod tudomásul venni. a pénzt meg nem a manyupok "tőzsdézték el", hanem éppen az orbán-semjén-kormány (MOL-vásárlás).
ha a manyup fölösleges, akkor a magán élelmiszerlánc, magán bank, magán autógyár, magán informatikai cég, minden "magán" fölösleges. legyen minden állami, az annyira jó volt. szívderítő volt pl. betérni egy közértbe, és turkálni a zacskós tejek közt, ami amúgy is már megsavanyodott... hány éves vagy?
Mikulka2 2013.07.01 17:29:37
@De gustibusaut bene, aut nihil: az élet nem is annyiba kerül ott, mint itt, hanem jóval többe. de pl. egy kocsi ott is kb. annyi, mint itt. a villany pl. csak kicsit olcsóbb itt.
az van, hogy más fejlődési út áll mögöttük, mint mögöttünk. van behozni valónk. de attól még nem lesz olcsóbb az ugyanolyan cucc.
A Közgáz diákjai képesek szembenézni a ténnyel, hogy a világ kegyetlen hely, vélekedhetett a fővárosi hivatalnok, amikor kijelölte az egyetem előtti kerékpáros nyomvonalat. Az egyetem előtti szakasz ugyanis a macskakőre került, arra a felületre, amelyen rázkódva a…..
Mikulka2 2013.06.04 00:16:11
@dr. Közbiztonság Szilárd: "Majd ha fizetsz adót a biciklid után, lehet ugatni az utak miatt.
Addig nem.
Addig csak köszönnöd lehet, hogy a nagy pofádra tekintettel ingyen építenek neked kerékpárutat."

ez is egy felfogás, de a pofád mondjuk neked sem kicsi. a párezer forint súlyadó vagy mi miatt azt, hiszed, neked mindent szabad? a kerékpáros mehetne az autójával is, akkor még nagyobb lenne a dugó, amiben te is ülsz. adót meg a kerékpáros is fizet, még ha nem is a járműve, de a jövedelme stb. után. (én egyébként nem bringával közlekedem, hanem kocsival.)
Mikulka2 2013.06.04 00:18:39
@dr. Közbiztonság Szilárd: ja jól van, látom már, neked nem ez a téma fáj, hanem komolyabb pszichológiai segítségre lenne szükséged.
Mikulka2 2013.06.04 09:58:50
@dr. Közbiztonság Szilárd: szerinted ha a vitapartneredet folyamatosan seggfejnek stb-nek nevezed, az mennyiben segíti az érvelésedet, vagy a vitát? takarodj anyádba!