Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Golf4

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évi harmincezret szeretnének eladni a Lexus CT-ből Európában. Nem túl szerény terv. De ha abból indulunk ki, hogy a nekem kevésbé tetsző autók sikeresek szoktak lenni, még össze is jöhet nekik. Azt szokták mondani az ilyen dizájnra, hogy vannak szögek, ahonnan jól néz ki. Van is…..
Miért rugdossák vajon az új Passat hátsó lökhárítóját a hoszteszcsajok? - kérdezte tőlem Papptibi. Ennyire megutálták volna már a második napon? Igaz, hogy a formájától én sem jövök lázba, na de ilyen érzelemkinyilvánítás bizonyára nem örvendezteti meg a gyáriakat.…..
Golf4 2010.10.02 22:57:56
Ez ugyanolyan ráncfelvarrás, amit a többi gyártó is elsüt a futó modelljein!
Ők is úgy hirdetik hogy ÚJ!!!!
Nem értem ott miért nem probléma itt miért?!
Pl:
Suzuki Swift:(hát én tuti nem mondom meg, hogy ez az ÚJ Swift)
totalcar.hu/tesztek/2010/09/24/ez_a_swift_mar_nem_az_a_swift/
Ford Mondeo:totalcar.hu/tesztek/2010/09/13/milyen_nem_lesz_a_cegautod/
idézek:"Lehet, hogy rengeteg kárpitbolha is megváltozott, mindenesetre a felszínen nem sok minden észlelhető"
"Ha tehát lényegre törően szeretném megfogalmazni, mi történt az összes Mondeóval, rövid a lista: kicsit változott elöl és hátul a lámpák formája; felrakták az oldalindexet a tükörre; mások a lökhárítók, nagyobb alul a száj, és alacsonyabb a felső hűtőmaszk. ..."
És még folytathatnám a sort...
De érdekes,hogy csak a VW esetében bűn a frissített modellt újként megnevezni...
Belsőség A három puruttya 2010.04.25 06:55:58
  Kicsit nagyobb, kicsit egyénibb és kicsit kulturáltabb megoldásokat kerestünk, mint egy régi Swift, szigorúan félmillió körül. Nagyon-nagyon nem könnyű, és inkább csak másfajta kompromisszum. Vélemények az azonos című írásunkról...
Az élet útján ott közlekedik a halál is. Ezt egy nagyon okos filmben mondja egy irtó bölcs ember, úgyhogy biztosan igaz lehet. Az mindesetre tény, hogy aki folyton jön-megy, olykor kockázatos szituációkba kerül. Elhárít, megold, megúszik ezekből tízet, húszat, százat, de…..
Belsőség V8 hang 6 rugóér?! 2010.03.09 14:52:00
Kicsit sok mostanában a svéd téma, de nem tehetünk róla, ha egyszer a svédek nagyszerű témákat biztosítanak. Múlt héten pontonoztunk, most jöjjön egy kis V8. A SoundRacer működő prototípusa a tavaly januári CES szórakoztató elektronikai kiállításon mutatkozott be Las…..
Greyhound és a Falka (a Best of Gyurcsány videó készítője) újra megcsinálta. Igazi csapatmunka volt összerakni ezt a 11 perces filmet összerakni az elmúlt 8 évről, max. elismerés a készítőknek. (Külön blogot is kapott a film: "A mi éveink" blog.) Zárójeles…..
A Tehénnel nincs semmi. Na jó, a rohadt Toyotája csak elromlott egyszer: tolatáskor hátrafelé néztem, ne akadjak össze valakivel, közben az autó orra beleakadt egy betonoszlopba.Hogy valami tudományos publikációt mégis fel tudjak mutatni az autómmal kapcsolatban, elkezdtem keményen…..
Autófília Az arany középút! 2010.01.05 14:00:00
------------------------------ Előző oldal ------------------------------Csiky Gyártó: Renault Típus: Megane 1,4 16V Alizé Évjárat: 2002 Lökettérfogat: 1390 ccm Feltöltés: - Teljesítmény: 95le Váltó: M5 Súly: 1090 kg Városi fogyasztás: 8l Hosszútáv (120km/h mellett): 5.7l Havi…..
Belsőség Még a Swift sem... 2010.01.01 17:45:00
Apró gyerek voltam, és sikongattam a Škoda 120L hátsó ülésén. Követeltem, hogy adjuk el: rossz a hangja, rossz a szaga és rosszul is megy. Tudtam és éreztem, hogy előző autónk sokkal jobb volt; az öntudatra ébredésem egyik helyszínévé a Fiat 850 vált. A malacka. Egyre csak…..
Olvasónk és egyben autóm megvásárlója totálkárosra törte a Subaru Forestert. Ennek a történetét meséli el, okulásképp mindazoknak, akik azt hiszeik, nekik mindent lehet. Kapnak a belső sávban szöttyögők is. Az ominózus napot megelőző három éjszaka igen rövid volt, a…..
Lenyomtuk egész Európát, nnna. Még hogy olyanokat mondanak ránk, hogy lassú mifelénk a fejlődés. Sztálin és Rákosi pajtás ütemesen tapsolva ünnepelné népünket, ha látná e szép eredményeket, kár, hogy nem lehetnek itt, közöttünk. 77,4 százalék, ízlelgessük e nagy…..
Golf4 2009.09.19 08:45:07
@Mk412:
Autózni szükséges. Vadi új autóban feszíteni viszont luxus, akkor is, ha az adott körülmények között kocsi nélkül megoldhatatlan az élet.

Ebben (is) egyet értünk!
Golf4 2009.09.19 13:35:31
@Kiflitzsömlével: Cimbora!
Van nyelvvizsgád?
Mi az hogy hahaha, annó keményen megdolgoztam érte hogy meglegyen és beszélem is a nyelvet!!!!
De ez egy más történet...
Mindent leírtam a posztomban,hogy miért nehéz ill MAJDNEM lehetetlen váltani csak értelmesen kellene olvasni!
A mindenki addíg nyújtózkodjon témára mégegyszer:
Szerinted nincs kiszámolva a háztartásokban mire mennyi jut?
Emberünk belekalkulálja a haviba az autó törlesztőt plusz a fenntartás ktg-eit.
Kijön egy összeg és bemegy a kereskedőhöz új vagy használt mindegy és ehhez néznek futamidőt. Ugyebár kisember kis pénzzel csak alacsonyabb havit tud bevállalni és ezt jó hosszú futamidőre.
Ekkor nem számolja ki mennyi lesz a végösszeg és mennyi lesz az autója piaci értéke mondjuk 5-6-7-10 év múlva csak azt nézi van egy 0km-es garanciális új autója és ettől Ő BOLDOG!
Aki így csinálja az hülye?Lehet! De ha belefért a költségvetésébe miért ne tegye? Miért vegyen kp-ra 15 éves zsákbamacskát?
Az hogy időközben a törlesztők a 30-40%-kal magasabbak lettek erre senki számított mert az elmúlt évek tapasztalati alapján nem érződött, hogy ilyen drasztikus változás bekövetkezne...
Szerintem ennyi a történet!
Tök jó lenne ha az ország minden régiójában találna mindenki állást aki keres és a fizetés nettóban kb 150-200 lenne!
Golf4 2009.09.19 15:10:22
@Kiflitzsömlével:
Szerintem a személyeskedést nyugodtan hagyhatjuk mert sem engem sem az anyagi helyzetemet nem ismered!
Igazából úgy nézem itt hiába próbál az ember észérvekkel példákkal kicsi megértést adni azoknak az okos és gazdag egyének akik nem vesznek fel hitelt és havi több százezer forintot keresnek, mert az ő szemükben a pénzvilág galád áldozatai magukat mind túlvállaló nagyzoló semmitérő csórók és még talán azt sem érdemlik meg, hogy éljenek!
Nehogymá' ilyenekről álmodozzon 2009-ben, hogy saját lakás vagy autó!
Szal erről ennyi! Kár itt az időt pazarolni!
Ja itt meg lehet nézni a dél dunántúli régió munkanélküliségi adatai:
www.ddrmk.hu/?id=106&subid=3&parent=3
Ez talán magyarázat lehet arra ki miért nem akar,mer,tud állást váltani...