Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sargamegane

1 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Egri Ügyek értesülése szerint a közelmúltban egy sajnálatos haláleset történt az egri Markhot Ferenc Kórházban: egy 60 év körüli beteget szállítottak a fül-orr-gégészetre. A páciens arra szorult, hogy gyomorszondával etessék, ám – feltételezhetően – egy hiba következtében a táplálék nem a…..
Idén is halálos balesettel indult a hazai raliszezon. Az első, Eger környéki futamon az egyik autó navigátora vesztette életét egy értelmetlen balesetben. Nem ezért és nem ebből az alkalomból, de elérkezettnek látom az időt, hogy sokak véleményét tolmácsolva követeljem…..
Egyre többen használtok különféle Facebook adta lehetőségeket a blogotokon. Ezzel a poszttal szeretnék útmutató adni, hogy a lehetős legegyszerűbben és működőképesen illesszétek be a facebookos kódokat. Like gomb Funkciója: a legnépszerűbb Facebook plugin, mely egy adott…..
Szerintetek, lehetséges, hogy egy négy tagú család a XXI. században, több hónap alatt mindössze egy marék háztartási hulladékot termeljen? A kaliforniai Johnson családról az amerikai médiában már sokan cikkeztek, a youtube-on található egy riport is róluk, a családanya…..
Vélemény-cikkünk kommentposztja...
ErikaMindenesblogja 2012.05.05 14:53:18
a kenyerem ..
Kedves Despota!  Történetem, illetve feleségem története egy klasszikus terror leírása, belőlünk mégis mosolyt fakasztott. Az olvasókra bízom, hogy ez a mosoly a részükről is a vidámság mosolya lesz-e, avagy inkább az irónia, vagy esetleg a kárörvendés mosolya.  Maga…..
Jajj,de csúnya! Folyóba vele! 2010.06.11 08:08:00
Ha már egyszer egy tuning Volga kerül ide Robci jóvoltából.Eddig is tudtuk, hogy az oroszoknak nincs (sincs) izlésük...
Az "Ősz pechvogelje" címre eséllyel pályázhat Zsuzsa, aki egy lidérces esti teszkózós konzumroham végeredményeként hivatalosan tolvajnak lett minősítve egy olyan ügyben, amiben a világért sem döntőbíróskodnánk, de amiről annyi minimálisan elmondható, hogy nem…..
Mi különbözteti meg a művészt a nem művésztől? Én, a nem művész úgy fogalmaznék, hogy "Noranora kiszúrta, az ATV egyik telefonos-pénznyerős vetélkedőjében rossz megoldást adtak egy feladatra". Ugye milyen unalmas? Bezzeg ha Noranora, a művész fogalmaz, az olyan…..