Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Integető hajbókoló lufiember

116 bejegyzést írt és 273 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar sorozat az pont olyan, mint a Teleshop. Tele van termékelhelyezéssel, kiszámítható, mesterkélt és iszonyatosan unalmas. Talán csak annyi a különbség, hogy a tipikus magyar tévésorozat még a Teleshopnál is hosszabb, és gyakrabban tűnik fel benne Hujbert Ferenc. Hiába…..
Integető hajbókoló lufiember 2012.10.22 23:28:45
A héten számos ismert zenekar rukkolt elő új videóval, amelyek közül van olyan, amit akár most 2012 egyik legjobbjai közé sorolnánk. Ez Jay-Z és Kanye West közös produkciója, amit a zseniális Romain Garvas rendezett. Szórakoztatóságban azonban hadra kél vele El-P drogmámoros…..
Megvan tehát a bő, 26 főt számláló keret. Mi lesz a további menetrend? Blanc azt ígérte a játékosoknak, hogy mindenki pihenhet 4 napot az utolsó meccse után, aztán viszont irány Clairefontaine, ahol kezdődik a felkészülés, az orvosi stáb megpróbálja összefércelni a…..
Laurent Blanc nem kis meglepetést okozott új, belföldi játékosokból álló listája révén. Meghívót kapott a sírból visszajövő Gourcuff, behívta a 2-3-4 hétig biztosan sérült Loic Rémyt és Kaboul kiesése miatt nem Mamadou Sakho, hanem a teljesen szűz Mapou Yanga-Mbiwa…..
Lassan olyan érzésünk van, hogy a franciák annyira széthajtották magukat idén, hogy elég, ha reggel ferdén lépnek a papucsba, és már kész is a baj, három hét elfekvő, műtét, oxigénsátor, két és fél hét Hévíz rendel. Csak a hétvégén kidőlt Malouda, Rémy és Kaboul.…..
Integető hajbókoló lufiember 2012.05.15 13:20:07
@mistinguett:

Malouda szerintem ott lesz. A gond csak az, hogy a szélekre ott van: Ribéry, Malouda (bár őt már beljebb akarja vinni Blanc), Ben Arfa, Valbuena és ...ennyi. Rémy lehetne még opció, de a helyére olyat fog vinni, akinek megvan a kellő gyorsasága, nem ék-csatár, sprintel, bead, elfut, kér mélységből. És ilyen profilú alig van, a legközelebbi (s egyben legkevésbé távoli) Cissé lesz.

Nemakaromnemakaromnemakarom
Integető hajbókoló lufiember 2012.05.15 15:21:10
@mistinguett: éééés Meneeeez!!! :)
...vagy legalábbis ha tényleg megszereznénk, valahogy így nézne ki:..
A francia válogatott szövetségi kapitánya a kerethirdetés után a sajtó rendelkezésére állt, ennek nyersfordítása következik.Laurent Blanc, mennyire volt nehéz kialakítani a 12 fős keretet?Mindig nehéz amikor ilyen döntéseket kell hoznod. Embereket hívsz be, amivel másokat…..
Nincs meglepetés Laurent Blanc előzetes keretében. 12 játékos, köztük egyetlen meglepetésnek mondható ember Hatem Ben Arfa személyében. Nincs ott Djibril Cissé, Louis Saha, Charles N'Zogbia, Jérémy Mathieu, Lassana Diarra és a sérült Abou Diaby és Bacary Sagna.Laurent Blanc…..
5 hét van hátra az EB-ig, Fitnesztőzsdénken átnyálazzuk a múlt heti árfolyam-változásokat. Fontos szempont: a játékosokat nem egymáshoz képest figyeljük, hanem önmaguk pillanatnyi formájának változása alapján.BikákJérémy Menez visszatért, vagy mondjuk úgy, új erőre…..
Laurent Blanc-nak nem kell többé dilemmáznia azon, hogy hány jobbhátvédet vigyen magával az Európa bajnokságra, ugyanis a nemrég sérülésből visszatérő Bacary Sagna sípcsonttörést szenvedett a 3-3-ra végződött Norwich City ellen.Az eset furcsaságát jelzi, hogy Sagna fájdalmai…..
Sajátos módon fogja kihirdetni EB-re készülő keretét Laurent Blanc. A Szövetség tájékoztatása szerint:Május 9.-én, szerdán a Franciaországon kívül játszó labdarúgók bő kerete kerül nyilvánosságra,Május 15.-én, kedden pedig - a Ligue 1 befejezésével egybekötve - a…..
5 hét van hátra az EB-ig, Fitnesztőzsdénken átnyálazzuk a múlt heti árfolyam-változásokat. Fontos szempont: a játékosokat nem egymáshoz képest figyeljük, hanem önmaguk pillanatnyi formájának változása alapján.BikákBenz a csúcsok csúcsát súrolta a múlt heti BL elődöntőn,…..
6 héttel az EB előtt szemlét tartunk és felmérjük a francia válogatott potenciális jelöltjeinek pillanatnyi árfolyamát és megnézzük kinek bikult (+) vagy mackósodott (-) az utóbbi heti teljesítménye.Bikáinkat sorra véve kiugróan jó hetet zárt:Franck Ribéry, aki azt…..
Franciaország ezen a hétvégén elnököt választ. Napra pontosan 10 évvel a 2002-es földrengés után*, a jelenlegi állapotok szerint Francois Hollande és Nicolas Sarkozy fog megmérkőzni az Élysées bársonyszékéért és minden jel arra mutat, a jelenlegi elnök új állás után…..
Integető hajbókoló lufiember 2012.04.21 09:21:24
@mistinguett:

igen, de nem akartam előreszaladni ;)
Tegnap reggel jelent meg a Le Parisien című napilapban egy interjú Laurent Blanc-nal. Alant a fordítása. (Kivéve az utolsó néhény kérdést, melyek a hétvégi elnökválasztás apropóján elsősorban a politikáról és a pénzről szólnak.) Mutathatja-e a francia válogatott az EB-n…..
Integető hajbókoló lufiember 2012.04.20 08:44:01
@slovkowski: Köszi, meggondoljuk. :)
Eric Abidal Facebook rajongói oldalára pár perce töltöttek fel egy képet, nyersfordítás alatta angolul és persze magyarul.Üdvözlök mindenkit, Hayet Abidal vagyok, Eric felesége.Az ő kérésére fordulok hozzátok itt a Facebook-on keresztül.Megerősítem, hogy Eric és unokatestvére,…..
...két videóban. Lolonak hogy sípolhat a füle. Blackburn, FA-kupa, 2012. január 7.  Bolton, 2012. április 9.  ..
Integető hajbókoló lufiember 2012.04.11 08:31:21
@mistinguett:

Szerintem óriási dilemma az, hogy Blanc ilyenkor mit reagáljon.

Itt van egy srác, akit edző eddig hosszabb távon még nem viselt el, a médiában egyre érettebben nyilatkozik, a válogatott küszöbén áll 2 éve és az elmúlt 3 hónapban nagyobb fordulatszámra kapcsolt.

Miközben ott van Valbuena, akit egy paraszthajszál választ el attól, hogy klasszis legyen (de az még hiányzik), minden sorsdöntő és győztes meccsen kezdő volt és látszólag a csapatban is elfogadottabb státusszal rendelkezik, csak ő közben az utóbbi 10 meccséből 9-et elvesztetett az OM-mel.
Fitneszradar rovatunkban tudományos-fantasztikus módon követjük a francia válogatott játékosainak pillanatnyi formáját.Létezik a francia nyelvben egy kifejezés, amit akkor használnak, ha valaminek az árnyoldalát kell bemutatni: Docteur X, Mister Y. Az elnevezés az 1888-as Doktor…..
Köztudott, hogy Raymond Domenech-kel  annyi  a bajunk, mint községi plázacicának a letörött műkörömmel, most viszont olyan cikkel rukkolt elő az egykoron szebb napokat látott bajuszhuszár, hogy úgy gondoltuk megéri egy gondolat erejéig ideszúrni a Huffington Postban…..
Integető hajbókoló lufiember 2012.03.20 16:42:49
@mistinguett:

Igen, vaciláltam a mai cikkén, de arra gondoltam ebben több a személyes tapasztalat, több jön a Zemberből.

Amúgy érdekes, amit az iparág kinövéséről írsz, ha elvonatkoztatunk a focistáktól, rajtuk kívül is van egy Y-generációs ficam, amiről Magyarországon Csernus papol sokat, talán belső prófétája annak a sikerüzletnek, amit felvázoltál. Gyorsan egy pszichológia doktorit!!! :)
Hogy hol is tart a világ ma, arra jó példa a Franciaországban egyre dagadó adóztatási botrány körüli vita. Rendhagyó módon elrugaszkodunk a Kék meztől és a francia trikolór alatt szerveződő fociközösség pénztárcájának mélyére nézünk.Történet, twitter-kompatibilisen:…..
Integető hajbókoló lufiember 2012.03.05 19:01:55
@slovkowski:

...Meg a filmsztárok. Meg a rockerek. Delon és Hallyday, csak hogy a krémjét emeljük ki :)
A hidegfejű analízis előtt engedjünk meg magunknak egy forrófejű bevezetőt. Kurva jó meccs volt, a Blanc-éra legjobb teljesítményt nyújtó francia válogatottjával, és egy váratlan, örömteli eredménnyel.Most lássuk a részleteket.A meccsA meccs elején az első pillanattól kezdve…..
Integető hajbókoló lufiember 2012.03.02 13:02:02
@slovkowski: igen, már csak le kell borotválni Cabaye haját, M'Vilát spanyolul beszéltetni, Nasrit pedig argentin kiejtésre tanítani. Egy a baj ezzel a válogatottal: úgy akar játszani, mint a spanyolok és legtöbbször akkor játszanak jól, amikor nem úgy játszanak, mint a spanyolok.
Allez la France! A hét kérdése 2011.12.20 12:30:00
Jogos-e pffff, ha Nicolas Anelka a Sangjaj Senhuában, míg Florent Malouda az Anzsi Mahacskalában folytatja pályafutását?   A válaszokat nyílt levelezőlapon kérjük eljuttatni az FFF postacímére, beküldési határidő egyelőre nincs...
Nehéz lehet Frei Tamásnak lenni, komolyan, ha én lennék a híres műsorvezető-regényíró, és Miamiban is azzal kellene szembesülnöm, hogy bizonyos gazdasági körök fenyegetnek, bebújnék a sarokban álló, színarany vécécsésze mögé (ami, jól látják, csak úgy ott áll a…..
Integető hajbókoló lufiember 2011.12.12 06:53:36
Megtörtént a sorsolás, a francia válogatott egy közepesen nehéz, de nem a halál-jelzőjű csoportban találja magát a korábban már legyőzött angolokkal, a teljes ukrán néppel és a magyarok által is legyőzött svéd válogatottal. Kövessük a D-jelet és szurkoljunk a…..
Integető hajbókoló lufiember 2011.12.03 09:52:45
@slovkowski: Domenech twitteren - "2004 ismétlése következik az angolokkal. Zizou gyere vissza". Hm.

@mistinguett: Simán, ráadásul a FB oldalunkon egy lelkes kommentelőnk telibetrafálta a sorsolást.
Integető hajbókoló lufiember 2011.12.03 17:02:52
@mistinguett:

Erre még visszatérünk, de megérne egy posztot, hogy miért nem értünk egyet ebben. :)
Bon mot című rovatunkban a szó nem szó szerinti értelmében olyan anekdotákat, aranyköpéseket és bölcs megállapításokat szedünk össze, melyeket frankofón szakvezetők, edzők, politikusok, celebek, repperek vagy egyszeri megmondóemberek találtak mondani a franciákról,…..