Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bugocsigabiga

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Dezsőnek nem kell meghalnia 2011.01.25 07:40:00
Szűk egy hetük maradt azoknak, akik a kormány diktátumát elutasítva megtartanák magánnyugdíj-pénztári tagságukat. Az sem biztos, hogy az ötvenezer nyilatkozat meglesz.    Ebben persze benne van, hogy a Fidesz teljes erejével emelgeti a flipperasztalt; átsodródni az állami…..
 Gondolom észrevették, hogy zajos az év vége. Most nem közvetlenül a petárdákra gondolok, de kapcsoltban van velük. I. Szent Szilveszterről van szó. Meg az ő ünnepéről, ami sokáig össze-vissza tolódott a nyugati kultúrkörökben. Volt, amikor december 24-én ünnepelték, de…..
bugocsigabiga 2010.12.31 09:42:01
Ember és lelketlen számítógép küzdelmének megrendítő lenyomata a pénteki nap költője, Bíró Péter levélverse. Ha párezer év múlva bárki kiváncsi lesz a XXI. századi fogyasztó általános létállapotára, elég lesz elolvasni ezt a költeményt. Kedves Péter, irodalomból…..
Olaszországban volt a magyar láncnélküli kerékpár világpremierje a hét végén. A Schwinn-Csepel a padovai bringavásáron mutatta be a Stringbike-ot, és az azonnal bekerült a világ műszaki sajtójába. A magyar találmány a merevlemez-meghajtók mechanikájától…..
Kellene valami olyan szabály, hogy közszolgálati és szolgáltató weblapokat kötelezően használhatóra kell megcsinálni. És kellene egy olyan megoldás, amivel ez ellenőrizhető is. Sokat segítene ez abban, hogy olyan használhatatlan förmedvények, mint a Szegedi Közlekedési…..
bugocsigabiga 2010.08.11 13:39:08
persze megtalálhatóak a viszonylag friss infók az oldalon, de nagyon akarni kell! jaa és ezt a web-förmedvényt ők csinálták: www.intelligensregio.hu/
Szomorú, de sok szegedi web lapon látszik a kezük-eszük-képességük-tudásuk nyoma!
saját ronda modulokból felépített rettenetek! ;-(
Ünnepi poszt következik, ugyanis nemrég felvettek egy igen erős külföldi posztgraduális képzésre, s ezen jeles alkalomból mi mással hozakodhatnék elő, mint a későbbi tanulmányi előmenetelemmel legélesebb kontrasztban álló, mondhatni kedvenc beírásommal. Nézzük csak:…..
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
Bevallom, imádom azokat a kis szösszeneteket az olvasói levelekben, amikben az aktuális páciens azt ecseteli, mennyire haragszik ránk, mert eddig sosem postoltuk ki a műveit. Szuzi ezt már-már művészi magasságba emeli. Egyébként a nőknél van olyan, hogy impotencia? Illetve biztos…..
Fostalicskán tolta elénk Totti azt a komplex fájdalomkeltő eszközt, ami tartalmaz egy rész kínosan hosszú magyarázatot és egy rész istentelen viccet. Hajtás után olvasható a szerző szégyenteljes levele.       A múlt hét végén autózgattam, és sajnos lekapott a…..
'87 Karácsonyán már langyos/bűzös (lehet választani) nyugati szelek fújdogáltak. Nem Mikrobival kezdtünk, hanem Tapsi-hapsival, nem a moszkvai bábmúzeummal folytattuk, hanem amerikai jégrevűvel, és nem Sündisznócskával, hanem Miki és Donalddal.De kezdjük az elején. A…..
Karácsony nincs Comment:com nélkül, Comment:com meg nincs retró nélkül. Régi hagyományunk, hogy megnézzük, mit néztünk az átkosban karácsonykor, amikor még csak másfél csatorna kábította a jónépet, vagy még annyi se, és amikor az ünnep még Mikrobival indult.Szabály szerint…..
comment:com Ne kakizzunk! 2007.05.17 12:10:00
Nekem az egyik kedvencem a Köztévé című visszarévedős műsor, de azért sikerült találni egy csomót a kákán, úgyhogy most átmegyünk trágárságügyi Grétsylászlóba. Nem a műsorral van baj, nem is a műsorvezetővel, de iszonyatosan hülyén hangzik a szoftosított…..