Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A. B. Normal

1 bejegyzést írt és 190 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A majmok bolygója franchise-t, amit a ’70-es években kínosan sokáig hagytak haldokolni, pont 10 éve próbálták újjáéleszteni Tim Burton segítségével, de a stúdió szigorúan figyelő szemei alatt a szürreális mesék mondója csak megbecsteleníteni tudta a hullát. Erre jön ez…..
A. B. Normal 2011.08.17 09:46:52
@Wostry Ferenc: nyilván szétcsapta a baltás gyerek.
Herschell Gordon Lewis. A független film igazi úttörője, ugyanakkor zseniális marketinges agytröszt, aki méltán bitorolja közel 50 éve a „Gore keresztapja” megtisztelő titulusát. Azonban ahhoz, hogy megértsük filmes tevékenységének fontosságát érdemes áttekintenünk…..
Geekblog X-Men: A kívülállók 2011.06.07 07:00:00
Malcolm X és Martin Luther King szuperképességekkel: az X-Men koncepciójában már Stan Lee idejében is benne volt a civiljogi mozgalmakkal való párhuzam, de azt Chris Claremont erősítette meg igazán a ’70-es években. Mire az első X-Men adaptáció sokkal később a mozikba…..
Kapanyél Gyerekbarát kert 2011.05.24 08:00:00
"A kis herceg szemmel kísérte, hogyan jelenik meg rajta egy óriási bimbó, és sejtette, hogy csodálatos tünemény fog kibontakozni belőle."Amikor kertet tervezünk, nem csak magunkra gondolunk, szűkebb és tágabb családunknak is otthon kell magát éreznie benne. Így…..
A. B. Normal 2011.05.25 07:54:08
@Kohn Troll (Altdel): És az oltott példányok gyorsan termőre is fordulnak. Ami fontos: a nagyon jó vízellátású talaj, avagy: magas talajvízszint. A dió szinte vízinövény - ahol a fűz szeret, ott a diónak is jó lesz. Én öt éve ültettem, és már be lehet ülni alájuk családostul, asztallal.
Geekblog Scott Pilgrim 2011.05.16 07:00:00
Változik a világ. A felnőtté válásról szóló történeteknek nem olyan régen még gyerekek és tinédzserek voltak a főszereplőik, Bryan Lee O’Malley 2004-ben indult, és tavaly véget ért, hatrészes sorozatában viszont már a bőven huszonéves főhőst próbálja önismeretre…..
Mostantól minden hétfőn feldobom a Geekzre egy film címét (olyan filmét, ami így vagy úgy, de beszerezhető), és ugyanannak a hétnek a szombatján leközlök róla egy kritikát. Hat napotok van arra, hogy megnézzétek a filmet, és felkészüljetek - ha van kedvetek -…..
Harry, Hermione, Ron, Hogwarts!!!!... áh, ki nem szarja le. ..
A. B. Normal 2011.04.28 10:00:02
Tisztelt Munkahelyi terror blog! Sok történetet végigolvastam már az önök oldalán, most eljutottam odáig, hogy én is leírom a saját történetemet. 46 éves nő vagyok, már benne vagyok a korban, ami a munkakeresés nehézségeit illeti, pedig nem érzem magamat öregnek. Az…..
Angol szakértők nyomatékosan felhívják a figyelmet, hogy mossunk kezet, miután megfogtuk a fóliába csomagolt baromfit. A megvizsgált csomagolások 40%.-ának felületén veszélyes baktériumokat tartalmaztak, írja a The Daily Mail. A csomagolásokon megtalálták a szakemberek a…..
A képregény történelemének egyik meghatározó szegmense, Alan Moore és Brian Bolland 1988-as Batman: A gyilkos tréfa című alkotása. Ennél hátborzongatóbb művel talán még nem is nagyon találkoztam képregény élményeim során. Node ki gondolta volna, hogy a kiadvány…..
Válság. Shortolás. Hedgefundok. Állami mentőcsomag. Ingatlanpiaci összeomlás. Tőzsdepánik. Spekulánsok. Árfolyamingadozás. Devizahitel. Megszorítások. Azt hiszem, a további tízezer karakter sem fog másból állni, csak ezekből a hívószavakból. Folytassam? Bankszektor.…..
Kínkeservesen sokat kell még várnunk a The Walking Dead premierjére. Az AMC mint már oly sokszor említettem, nem a véletlenre apellál, így hónapok óta csöpögteti a háttéranyagokat a rajongók számára. Az eddig kikerült promókra, videókra a Geekz-en, a linkekre kattintva…..
A. B. Normal 2010.09.25 18:08:59
Geekblog The Tourist - előzetes 2010.09.15 19:21:00
Nem igazán dúskálunk előzetesekben mostanság. Egy azért mégis csak beesett a hétköznapok komor szürkeségében. Johnny Depp és Angelina Jolie főszereplésével mutatkozik majd be a The Tourist. A rendező Florian Henckel von Donnersmarck, a film pedig egy remake, ami a 1997-es eredetit…..
A. B. Normal 2010.09.16 07:49:34
Geekblog Eaters - előzetes 2010.09.07 15:02:00
Uwe Boll olasz zombi horrorfilm gyártásra adta a fejét. Míg ő a produceri teendőket látja el, addig a rendezők Marco Ristori és Luca Boni lesznek. Az európai posztapokaliptikus vízióban a recept a szokásos. Egy járvány tör ki, melynek hatására zombik armadája lepi el a városokat.…..
A. B. Normal 2010.09.07 17:12:53
@Áramvonalas Földműves: Ne viccelj!

Peter Jackson: Braindead
Edgar Wright: Shaun of the Dead
Lucio Fulci: Zombi (II.) - ez sokféle címen fut.
Re-Animatorok, Dellamorte Dellamore, Sam Raimi 2 dilis filmje.
Talán ezek a kihagyhatatlan klasszikusok.

Sokan dicsérik a 28 Days Latert, és nekem a Kaptárak is tetszenek.

Ja: és fuss neki a The Walking Dead képregénynek!
A. B. Normal 2010.09.07 18:50:25
@Chavez: Ugye! Én is paródiákat ajánlottam igaziból:)

A műfajteremtő Romeróval mintha szinte ki is fújt volna a téma...
Geekblog The Good Guys 2010.06.20 20:10:00
Először egy rövid bemutatkozással szeretném kezdeni. Artemis vagyok, geek-ké válásomról nagyrészt nagybátyám tehet, aki tízéves koromban a kezembe nyomta Asimov mester Alapítvány trilógiáját. Azóta könyvek, filmek és sorozatok százait fogyasztottam el, hasonló és kevésbe…..
A. B. Normal 2010.06.20 22:49:41
A. B. Normal 2010.06.21 19:32:29
@Artemis: Hátrább az agarakkal. Vagy agyarakkal? Mégsem vagyok hozzáértő, na mindegy. Szerintem kár grammar-trollt kiáltani, épphogy nagyon óvatosan szólaltunk meg. Magas a geekz színvonala, nincs mit tenni, és ehhez fel kell nőni az újaknak is. Ezért javasoljuk az őstagoknak, hogy támogassák Artemist. És csakazértsem említek meg egyetlen gondot sem, tessék keresgélni.
Amúgy gratula, hajrá, meg minden, de várjuk a további oroszlánkörmöket is :)
A Trianon évforduló kapcsán a médiát telenyilatkozó megmondóemberek szövegében volt egy közös vonás: a politikai kérdést a pszichológia nyelvén próbáltak megoldani. Szerintük Trianon egy „trauma” ami nincs „feldolgozva”, „kibeszélve”, nem…..
A Pirates-cikk alatt két játékot, az Időrégészt és az Impossible Mission II-t szavaztátok meg. Egy paraszthajszállal az utóbbi nyert, mégis az előbbi jön, mert az Impossible Mission II-höz mindenképpen szeretnék meginterjúvolni egy magyar fejlesztőt, csak nem olyan könnyű…..
A. B. Normal 2010.05.12 11:00:02
@Bajnok: Hát ez az, Olessák Robinak több játéka is volt, a Gálya mindent vitt. Vele kb. 5-6 éve találkoztam Kapolcson, japán dobokon játszott.
A lassúság luxusa - így hirdetik a legújabb luxus nosztalgiavonatot. Talán az Orient expressz megszüntetése teremtette meg az űrt Budapesten annak a luxusvonatnak, amelyet tegnap mutattak be a Nyugati pályaudvaron az osztrák és a magyar turizmus szakma képviselőlinek. A Majestic…..
A. B. Normal 2010.05.10 10:00:08
 Egyre több Android rendszerű készülék kerül a kezeim közé és ezért egyre többször szembesültem a címben foglalt problémával. Sajnos nálam ez alapban probléma, mert a dokumentációk, YouTube-videók és a Microsoft Help oldala szerint is ez egy rém egyszerű feladat, nekem…..
Újabb KRESZ kérdés a színen, örülök, hogy egyre több ilyen jön és mertek kérdezni, ne is fogjátok vissza magatokat (persze jöhet ám a jó kis húsvéti részeg sofőrös sztori is)! Gábor arra kíváncsi, hogy a fotón látható módon szabad-e megállni és ha igen, akkor…..
Geekblog Predators-teaser 2010.03.19 06:02:00
Most nem azé', de ez ölég szarul néz ki... More Predators Videos..
A. B. Normal 2010.03.19 21:52:18
@K.Leslee: Meg a King Kongban is. Ott is de szar volt szegény. Átok Polanskira! (Keanu Reevest akarok!)