Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabip

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel sok egylapos Lego anyagom van, ezért szépen fokozatosan ezeket is beszkennelgetem. A mai áldozaton a Town volt előtérbe helyezve, hiszen a fő oldalon csak ebbe a tematikába tartozó készletek láthatóak. A másik oldalon a Castle, a Pirates, a Space és a Train osztozik, így ez az oldal szokás…..
Jöjjön akkor a következő, Lego témák történetét bemutató cikkem. Remélem már vártátok. :) Nos a kiírt szavazáson végül döntetlen született…. azt kérdeztem meg tőletek, hogy melyik téma legyen a következő, amelyet a Castle után áttekintek és a Pirates illetve a Space téma végzett az élen 13-13…..
Folytassuk akkor a Lego Castle történetét, a harmadik, záró epizóddal. Mivel ez az időszak már gyakorlatilag napjainkig nyúlik, ezért a mai cikknek nyilván nem lesz olyan erős retró faktora, mint az előző kettőnek, ám a történet teljessége érdekében ezt is át kell tekinteni. Az első rész : KATT…..
Szabip 2018.04.22 18:21:04
Az utóbbi időben egyre többet gondoltam arra, hogy a régi figurás játékvonalak kivesézésén túl írjak valami hasonlót Lego témában is. Aztán azt gondoltam ki, hogy mi lenne, ha bizonyos "legendás" Lego témákat futnék át a tőlem már megszokott, történelmi jellegű módon. Aztán ha már az ötlet…..
Sokan el vannak ájulva a játéktól, viszont nagyon sokan szidják és nem minden alap nélkül az AC Unity vagy a Watch Dog fiaskóit emlegetik. A teszt még az első körös béta alapján íródott, majd a nyílt béta napok alatt újra nekiültem és egy kicsit finomodott a véleményem. Amikor beharangozták, egyike…..
Szabip 2016.02.27 08:17:25
Nagy reményekkel vágtam bele a játékba, utólag kár volt. Az előzetes videók alapján igéretesnek tűnt. A béta kipróbálása után azonban rossz véleménnyel vagyok róla, nagyon kevés eleme van ami szerthető. Első és legfontosabb, a garfika nem állejtős ahogy azt beharangozták vagy a videókon látszott, szép szép de semmi különös. Viszont gépigénye az van, annak ellenére hogy i5 (6. generáció) R9 390-en játszottam nem éreztem, hogy minden esetben meglenne a 25 fps, nem hogy ultrán hanem highon sem, ami vicces egy ilyen grafikáju játékban amiben a karakter modellek az első pár AC kép világát hozza és a bevilágításon kívül semmi de semmi extra nincsen benne. Nem néztem az fps értéket akár lag is okozhatja, vagy a béta sajátja, de engem zavart.

Maga a harc darbos, a tűzharcok kényszeredettek, a célkereszt használhatatlan, de még ez mind el is menne ha a "realitást" nem vágná tönkre az a tény hogy minden ellenfélbe minimum egy tárat kell beleereszteni, a főellenségeknek egy ládányi lőszer is kevés mindezt úgy, hogy az ellenség sok esetben csak egy csukjás puloverben és egy farmerban támad rám... Egyáltalán miért támad rám mindenki?
Furcsa ez is, egyes NPC-k teljesen normálisan kéregetnek és segítséget kérnek a pulóveresek meg minden ok és ész nélkül támadnak rám...
A fegyverek között nem éreztem különbséget, tök mindegy, hogy MP5 vagy M4 volt a kezemben se szórásban se stoppingabn nem lehetett szignifikáns különbséget észrevenni.
A gránát eldobása nem kicsit frusztráló. Elöbb egy kördiagrammból ki kell választani mit akarok eldobni, majd nyomvatartva a rossz kameranézetnek hála valahova oda dobni ahova szertném, közben meg 2x agyonlőnek. Apropo agyonlőnek: néha a teljes fedezék mögött is eltalálnak néha meg a terepen keresztülfutva háram se képesek rá.

A történet semmitmondó, nem is mozgat meg, hogy kibogozzam, misztikussága nincsen számomra. A küldetések, is tök egyformák, menj oda és löjj le mindenkit, szinte az összes erre épül...

A menü ami úgyszintén idegörlő, szövevényes, nem áttekinthető, simán el lehet benne veszni.
A fegyverek moddolhatosága is érdekes, a gripek kategorátban mit keres a lézeres célmegjelölő???
Ha már fegyverek, a flinták modelljei csapnivalóak...

A hely hangulata, ami tényleg beszippant de csak addig míg a fenti hibák nem kezdik azt feledtetni. Nekem végig a Leganda vagyok hangulata jött át, csak zombik nélkül, bár azok talán jobbak lettek volna illetve jobban magyarázható lett volna hogy miért kell beléjük egy tár és miért rohannak ész nélkül...

A multi nekem szerncsés volt, kifogtam egy két társat akik szépen együtt is dolgoztak velem, viszont volt eszetlen is sőt még egy rouge agentet is kiiktattam.

Kihagyott ziccer amit a hype csak ideig óráig tud feledtetni.
Lenyomtuk egész Európát, nnna. Még hogy olyanokat mondanak ránk, hogy lassú mifelénk a fejlődés. Sztálin és Rákosi pajtás ütemesen tapsolva ünnepelné népünket, ha látná e szép eredményeket, kár, hogy nem lehetnek itt, közöttünk. 77,4 százalék, ízlelgessük e nagy…..
Szabip 2009.09.17 22:41:41
@nikó 78:

Tudatlan vagy.

Fehérváron, szépen elmész a Seat szalonba, a Skoda szalonba és a Suzuki Bartához.

Van amelyikben több van amelyikben kevesebb 1 és 3 év közötti autót fogsz találni, mind visszavett a hitelesektől vagy talán hihetetlen hogy egy család egy autóba 1 év alatt csak 20e km-et tesz bele?

Történetesen, a Bartánál SX4-esekből tucatot talász ilyen kifogástalan állapotban, nem kell mindenhova festékvastagságmérő, csak ész...