Regisztráció Blogot indítok
Adatok
desmondwallace

15 bejegyzést írt és 1038 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Exatlon indulásakor ezt írtam a műsorról: Az egész műsor egy bazinagy "hogy állunk a minekkel" kérdés. Lényegtelen, hogy a pályák Dominkán állnak, vagy a Lupa beachen. A versenyszámok felépítése pont olyan elcseszett, mint a Játék határok nélkül emlékezetesen botrányos évadában, ahol teljesen…..
A hazai mozik 52. hétvégi forgalma: Ragadozó városok, Holmes & Watson, Cápi kapitány: Kalandos vizeken, Mirai - Lány a jövőből…..
desmondwallace 2019.01.03 14:43:46
desmondwallace 2019.01.04 10:01:01
@Takács Máté: Köszi!
Ha valakinek hozzám hasonlóan rémálmai vannak a legutóbb, mozis verzió óta, amiben Russel Crowe, Annme Hathaway és Eddie Redmayne is énekelt (jó, Hugh Jackman is, de ő tud), VAGY volt annyi esze, hogy messze elkerülje az országos giccset, DE maga a történet érdekli, az most örüljön de nagyon, mert…..
desmondwallace 2018.12.03 16:19:10
@sixx: Pygmalion-effektus.
A TV2 őszi műsorstruktúrájának sikerét vagy bukását egyelőre botorság lenne elemezni. Igaz, az ősz szeptemberrel kezdődik, és ők is akkor mutatták be (azaz titkolták el) az új műsorstruktúrát, de mivel egy huszárvágással erre, az október 8-i hétre koncentráltak mindent, ami a kreatív arzenálban…..
Oké, csak a BoJack Horsemant, de ez akkor is áttörés az amerikai piacon, hiszen eddig, írja a Variety ilyen még nem volt, ha minden igaz. Nem hát, az amerikai piacon nem, de a magyaron igen, kérem szépen. Nálunk ugyanis a House of Cards a köztévén, pontosabban a Duna tévén volt(?) látható.…..
Valamilyen értelemben mindenképp többet kapnak majd A mi kis falunk nézői a következő évadban, derítette ki a SorozatWiki. Az első két évad még nyolc-nyolc részből állt, a legfrissebb hírek szerint idén azonban minden eddiginél több, összesen 17 részt vesznek fel, még ősszel is tartanak majd a…..
HázasságtörésRövid leírás: Móricz Zsigmond regénye alapján készül, egy Trianon utáni Magyarországon élő kishivatalnok vívódásáról szól. Rendező: Vitézy László Pilátus Rövid leírás: Szabó Magda Pilátus című regényét veszi alapul, ahol egy idős anya és a róla anyagilag gondoskodó, de rideg lánya…..
desmondwallace 2018.05.31 17:01:35
Február elejétől március 23-ig volt látható az RTL Klubon A Fal című gameshow, melyet premier előtt tavaly ősszel mutatott be a tévécsatorna. A műsor tegnaptól, május 14-től kezdve új adásokkal jelentkezik, emiatt kissé át is alakultak az RTL Klub hétköznap estéi. Fotó: RTL Klub és TV2 A Sebestyén…..
desmondwallace 2018.05.15 17:18:05
@Jasinka Ádám: Az biztos, hogy szeretik, ahogy az RTL is.
Pakolgatni. :)
Sajnos a SyFy a harmadik évad végével lelövi a The Expanse című sorozatát. ami a legjobb scifi-sorozat a Battlestar Galactica óta, ha pedig a puszta látványról beszélünk, messze a legjobb evör. De hát ez nem érdekel senkit, ha a nézettsége nem az igazi. A gyártó Alcon Television Groupnak eleve van…..
desmondwallace 2018.05.14 16:13:56
@flatus: Eddig hat kötetet olvastam. A 3. tetszett talán a legkevésbé, az 5.-et pedig nagyon élveztem.
A producerek kétségbeesetten dolgoznak a Magyarországon is látható, Halálos fegyver című sorozat megmentésén - írja a Hollywood Reporter. Aminek az a pikantériája, hogy mindezt azután teszik, hogy ők maguk rúgták ki a sorozat egyik főszereplőjét, a Martin Riggs-t játszó Clayne Crawfordot. Csak épp…..
desmondwallace 2018.05.09 16:33:50
@kommentes nikk: Ezt úgy nagyjából hány rész alapján szűrted le? Ha nem tetszik, nem kell nézni, de attól még más nézheti, nem?
A Cobra 11 egykoron az RTL Klub legnézettebb külföldi sorozata volt, mely hétről hétre több mint egymillió nézőt ültetett a képernyők elé, azonban ma már nem hogy a hazai gyártású heti szériákkal, de a többi import tartalommal sem tudja felvenni a versenyt. Fotó: RTL Klub Hosszú kihagyás után…..
Május 26-án szombaton indul a Duna Televízión az Egynyári kaland harmadik évada. Szombat esténként 19:30-tól kerül adásba az évad 6 epizódja. A fiatalokról szóló sorozat eddig a Balatonnál játszódott, a legújabb évadban viszont Budapesten próbálják meg túlélni a nyarat a főszereplők. ..
Az van, hogy a FOX kivonulásával egy csomó olyan sorozat sorsa kérdőjeleződött meg, amit a magyar tévében csak itt lehetett látni, például a Gothamé vagy a Légióé, de ami még ezeknél is nagyobb hír/márkaértékű, a The Walking Dead-é. A kérdés jogos, hogy miért a FOX adta az…..
Március 29-én, csütörtökön 22 órakor dupla résszel debütál a hazai AMC műsorán a hazánkban forgatott thrillersorozat, a Dan Simmons regénye alapján készített The Terror. A tíz részes sorozat középpontjában a Brit Királyi Haditengerészeti flotta két hajója, a HMS Terror és a HMS Erebus áll, melyek…..
Tavaly ősszel érkezett a hír, hogy vadonatúj fikciós sorozaton dolgozik az RTL Magyarország. A Der Lehrer című német produkció alapján Nagy Ervin főszereplésével forgatott széria A tanár címet viseli és ma kiderült, hogy a premierje óta hatalmas sikerrel futó A mi kis falunk helyén indul tavasszal.…..
desmondwallace 2018.02.28 18:09:14
@Jasinka Ádám: Már négyből négy.
  Úgy látszik, a Fal vs. Piramis hajtépés lett a magyar kertévézés Rubikonja, itt húzta meg a határt mindkét tévé, most válik el a szar a májtól, valamiért az RTL és a TV2 úgy gondolja, hogy ezen a csatán múlik MINDEN, ami az elkövetkezendő években a kertévézésnek nevezett homokozóban eldönti, ki a…..
Több, már idehaza is ismert és népszerű szériát tűz műsorára az elkövetkező hetekben az RTL Spike. A három csatornapremierből kettő hétköznap esténként lesz látható, az egyikből pedig mini sorozatmaratont tartanak. Ashi-nyesi és bandája..
Scorsese a Gengszerkorzó és a Bakelit után még régebbi korba látogat el következő sorozatában: a The Caesars című szériában a Vikingek írójával, Michael Hirsttel közösen idézik meg az ókori Rómát. A sorozat a Római Birodalom első uralkodóiról szól majd, a pilot forgatókönyve már meg is van, sőt,…..
desmondwallace 2018.02.12 22:03:42
@Terézágyú: Pont ez akartam én is írni. :)
A harmadik évad első része ugyan nem hozott egetverően magas nézettséget, 14,8 százalékos közönségarányával ki is kapott a TV2 egyik vetélkedőjétől, de a második már 15,2 százalékot hozott, és nyert (15,2% vs. 14%). Ezen felbuzdulva az RTL nem húzza még nyolc héten át a sorozatot (tízrészes évadról…..
desmondwallace 2018.01.12 16:36:35
Azt talán senki sem gondolta volna, hogy a TV2 ennyire kérlelhetetlenül megfordítja a nézettségi verseny állását, és az új esztendő első hetében megveri legnagyobb konkurensét, az RTL Klubot, méghozzá a tévécsatornák számára legfontosabb korosztályban, a 18 és 49 év közötti nézők körében. A…..
Január 2-án, tegnap volt az ünnepek utáni első olyan adásnap, amikor már nem filmeket, hanem saját tartalmakat, premier sorozatepizódokat tűzött képernyőre mind a két, országosan fogható kereskedelmi tévéadó. Az RTL Klubra visszatért az Éjjel-Nappal Budapest, a Barátok közt és a Castle, a TV2-n…..
Magyarországon most hétvégén lesz először látható országosan fogható tévécsatornán a világot pár éve lázban tartó és az utóbbi évek legmagasabb jegybevételét hozó mozifilm, a Csillagok háborúja 7. - Az Ébredő Erő. Az űreposz 2015-ben bemutatott része több mint 2 milliárd dollárt termelt a…..
desmondwallace 2017.12.09 10:05:50
comment:com Ninják vs. Celebek 1:0 2017.11.28 17:01:23
Megvolt az első csörte a TV2 Ninja Warriorja és az RTL Celeb vagyok, ments ki innen című műsora között, az eredmény pedig 18-49-ben:  20,9% v,. 20,7%  mármint közönségarányban, szóval a TV2 ebből a kanyarból hangyafasznyival ugyan, de jobban jött ki. Lesz még olyan hétfő, amikor egymás ellen…..
Szintet lépett az RTL és a TV2 rivalizálása: az RTL azt állítja a TV2-ről, hogy ellopta a The Wall azaz A Fal című új vetélkedőjük ötletét és know-how-ját, és A Piramis címen saját verziót forgat belőle Stohl András műsorvezetésével - ezt Kolosi Péter, az RTL vezérigazgató-helyettese mondta a…..
desmondwallace 2017.11.18 22:00:59
@ChPh: A friss műsorújság alapján:
18:45 A Fal
19:40 Star Wars

Egyébként a sajtóközleményben 18:55 szerepel, a tévéműsorban 18:45.
desmondwallace 2017.11.19 10:40:01
@Száva Gyula: Szombat este még a gyengélkedő X-Faktor is nézettebb, mint a TV2.