Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibman

9 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tibman 2017.10.22 12:07:54
@Szarvas Norbert: ha azt mondod, hogy megfértek egymás mellett, akkor miért is kellett lenyúlnod és felhasználnod a nevét? Miért is kellett törölni a kritikus kommenteket, ha szerinted minden Ok a cikkel? Elég szánalmas, hogy azon mérgelődsz, hogy a kommentelők kommentelni mernek és nem csak arról amiről te szeretnéd. Elmondom mit kéne tenned: nagyon gyorsan levenni a cikket és bocsánatot kérni. Ezzel a cikkel ugyanis sokkal több törzsolvasót vesztessz, mint amennyi újat nyersz a google, meg a "véletlen" címválasztás miatt.
Tibman 2017.10.22 12:55:04
Tibman 2017.10.22 12:57:44
@albibacsi: Pont ezt akartam írni, megelőztél :)
Megint töltik bele a mi pénzünket a hazugsággyárba. Csökken a Napi Gazdaság ára és dől bele a hirdetés. Az MTV már megbukott és Orbán azt hiszi, errefelé kell keresgélnie. Nem fog menni. Az Európa Kávézó - már hagyományai miatt is - elvégre a régi, fából készült,…..
Jött egy olvasói levél Facebookon:   A segítségeteket szeretném kérni . Jön vidékről 13 éves unokaöcsém és szeretném Budapesten pár érdekes helyre elvinni, ami biztos, hogy izgalmas lehet neki, légyszi javasoljatok pár helyet , maradandó élményt. Az állatkert,…..
Tibman 2012.08.17 10:20:08
Napi marhaság Viktor-faktor 2009.10.13 08:13:00
Romák lakta településeken élő, önmaguknak ártó terhes anyákról beszélni =FIDESZ -1% MSZP + 2%   Zsidó nagytőkéről beszélni, amitől meg kell védeni a hazát =Jobbik -0,01%, FIDESZ -1,99%, SZDSZ +1% MSZP + 1%   Belevigyorogni a kamerába és azt mondani, hogy ugyan…..
Olvasom, hogy a Fidesz mindenképp eltörli az ingatlanadót, amennyiben azt most bevezetik. Hogy kell ezt érteni Kósa? A mindenképp azt jelenti, ha beválik akkor is?Gondolom neked sem kell számológép ahhoz, hogy kiszámold, mennyi személyi jövedelemadót fizet jelenleg a Cozma…..
Akit még az előző poszt sem győzött meg arról, hogy fegyvert ember kezébe nem adunk, annak álljon itt pár kitalált hír 2011-ből: "Fegyveres összetűzés Alsóbürgözdön Egy 46 éves helyi postás, K. Istvánné az áldozata a tegnap történt fegyveres incidensnek. A rendőrség…..
Anyjára rágyújtotta a házat, majd kilenc embert lelőtt, végül önmaga ellen fordította a fegyvert egy ámokfutó, helyi idő szerint kedden az Egyesült Államokban két alabamai kisvárosban. Tegye fel a kezét, aki szeretne hamarosan kishazánkból is hasonló híreket…..
Senki sem vitatja, hogy a bankok sokszor nem túl fair szerződést kínálnak, és (talán) még az is érthető, hogy a szociálpszichológia alapján a válságos időkben a nép a pénzintézetekből csinál bűnbakot. A kulcsszó a fenti mondatban viszont ott van, hogy a bankok a szerződést…..
Múltkor már megemlékeztem a Provident Zrt. úgynevezett (magukat nevezik így) "károsultjairól" és szószólójukról Karsai Józsefről. Akkor nem ejtettem szót Mali Zoltánról, a másik szószólóról, ami utólag nézve komoly mulasztás volt, dehát ő gondoskodott róla…..
Napi marhaság Karsai te ökör! 2009.02.17 09:15:00
Már az előző posztban is megemlékeztem a felelőtlen hitelfelvevőkről, de amit most hallottam, az ismét kiverte a biztosítékot.Eddig sem volt kétségem a felől, hogy Karsai József képviselő fejében valami nincs teljesen rendjén, az Indexen látott videó (itt) csak még jobban…..
Napi marhaság Élj a holnapnak! 2009.02.12 09:38:00
Maximum két évre a lakáshitelek törlesztésének egy részét átvállalja az állam azoktól, akik önhibájukon kívül elvesztették állásukat - mondta el a kormányszóvivő a szerdai kormányszóvivői tájékoztatón.szól az MTI rövid híre.Miért is örülök én ennek?Előszöris…..
Napi marhaság Magyarbűnözés? 2009.02.09 16:12:00
Lássuk mit lehet kezdeni egy társadalmi csoporttal, melynek van egy elkanászodott kisebbsége.  Tegyük föl, hogy a magyarok egy része lopni jár át Ausztriába (puszta kitaláció:).Valószínűleg nagyon sértve érezném magam, ha a lopások megakadályozására az osztrák…..
Britni Támogatom Britney Spearst! 2008.02.12 10:31:00
Tisztelt Pletykalapok!Ezúton fogadom, hogy eddigi szokásaimmal ellentétben a jövőben nem olvasom el a Britney Spearssel kapcsolatos cikkeket. Nem vagyok kiváncsi villantásokra, meztelen pózolásokra, új kocsi majdnem összetörésére, pszichiátriára, semmire. Teszem mindezt azért, hogy…..
Szilveszteri élmények Nos, a blogíró most megosztja veletek egy szilveszteri élményét, amely bemutatja a téves és megkésett kommunikációval járó szituációk ékes példányát. Szokványos társkereső oldal. Fényképes adatlap egy épp a harmincat meghaladott nőről. Szimpatikus…..
Reformok ide-oda, kommunikáció dettó, még mindig előfordul, hogy az ellenőrök ordibálnak a külföldiekkel, illetve amikor az ezen kibukó honfitársaink megpróbálnak tolmácsolként segíteni, az ő fejükről is leordítják a poratkákat, illetve levélírónk, Gergő esetében őt…..