Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pepinke

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BBC elég komolyan gondolja a Jeremy Clarkson ellen folytatott háborút: a műsorvezető felfüggesztésével és a már leforgatott Top Gear-adások letiltásával már így is megmutatták, hogy mekkora tökük van/menyire csökönyös barmok, egy mai hír szerint pedig a Top Gear Live című…..
pepinke 2015.03.24 13:06:45
@lk2: itt csak Clarkson kirúgásáról van szó. A másik kettő maradhat és maradni is fog, mert van az a pénz. Innentől kezdve részben igen, de teljesen nem válik köddé az a bevétel.
Mellesleg a BBC döntésében és annak megalapozottságában jobban bízom, mint saját magunkban, akiknek nagyjából fingjuk sincs az egész ügy és a műsor valós hátteréről.
pepinke 2015.03.24 15:03:39
@lk2: a "te" aztán kemény érv.
Emellett majd legközelebb engedélyt kérek arra, hogy kommentáljam a saját véleményemet, ok?
pepinke 2015.03.24 13:03:24
@lk2: ha valaki többesszám első személyben beszél "Planktonok vagyunk, a világot pedig bálnák uralják...", akkor az arra is vonatkozik, aki mondja. Ki is az, aki nem tudja értelmezni a szöveget?
  Embermese: nőkről, akiknek nem maradt semmijük Ki tudja elképzelni, hogy nincs semmije? Na, nem úgy, mintha ott állna az Appelplatzon. Hanem csak úgy, a maga egyszerűségében, megalázottságában, elvesztve miden hitét, emberi, női minőségét, testét, az arcát, és minden belső meggyőződését. Minden…..
pepinke 2015.03.24 14:41:04
@Macropus Rufus: vagyis nincs olyan ország, ahol valódi liberalizmus lenne.
A törvény nevében (True Detective) 2014 legnagyobb tévés meglepetése, és egyúttal minden idők egyik legzseniálisabb krimisorozata is. A 8 részes első évad két zsaru egy rejtélyekkel teli gyilkossági ügyét meséli el, s teszi mindezt lenyűgöző alakításokkal, mély gondolatokat…..
Vida Ildikó botrányához hasonlóan a kétharmad megszűnését is tökéletesen a helyén kezelte a köztévé Híradója, vagyis megpróbálta oda dugni a hírek között, ahol már senki nem figyel. Átveszik a kórházak adósságát, 2014-ben valóságos bébibumm volt Magyarországon,…..
pepinke 2015.02.24 10:55:35
@deruyter: még szerencse, hogy minden más országban tökéletesen független a média minden politikai és gazdasági érdektől, csak nálunk van ilyen mélysötét korrupció.
Nem is értem, hogy lehet az, hogy laknak még itt emberek, amikor a határainktól egy centire túl is már csak a szeretet van, örök napfény és nevetés!
pepinke 2015.02.25 09:30:34
@Pop40: nem erről van szó. Csupán csak nem kell úgy tenni, mintha mi a pokolban lennénk, máshol meg minden tökéletes lenne.
Arról nem beszélve, hogy ezt mi alakítjuk így, bármilyen hihetetlen is!
Drága édesanyám kedvelt időtöltése volt, hogy szabadidejében főzős műsorokat nézett a tévében. Kiváló háziasszony volt, de mindig szívesen kísérletezett ínycsiklandozó újdonságokkal, mindannyiunk nagy örömére. Óhatatlanul én is rajongója lettem ezeknek a műsoroknak és…..
pepinke 2015.02.19 14:22:53
Ki hallotta már Elizabeth Holmes nevét? Nos, a hölgy a Theranos nevű biotechnológiai cég elnök-vezérigazgatója, de nem is erről igazán híres, hanem hogy ő az Egyesült Államok legfiatalabb női self-made milliárdosa. Szóval szupergazdag. A 31 éves Elizabeth Holmes 2003-ban…..
Nőiesen bevallom, tinikoromban annyira utáltam ezt a részt, hogy csak Keaton miatt néztem meg néhányszor, de akkor is csak kispárna mögül, ugyanis iszonyatosan féltem a megtekintése közben, annyira sötét és komor volt a hangulata.. Annak ellenére, hogy Tim Burton nagy kedvencem volt…..