Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juliii

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha október 14. és 23. között beviszitek bármilyen márkájú, kiürült arckrémes tégelyeteket a Westendben, Alleeban vagy Mammutban található Douglas Parfümériába, akkor a Biotherm megajándékoz benneteket az alábbiakkal:-1 db 15ml-es Biotherm Skin Vivo Uniformity luxusmintával -1 db…..
Valószínűleg nagyon sokat fizettek Annie Leibovitz-nak, hogy a három Kardashiant lefotózza új fehérnemű-kollekciójuk reklámkampányához. A viaszosan valószerűtlenre retusált lányok között ráadásul legalább egy fejnyi magasságkülönbség van, úgyhogy jó nagy sámlin állhatott…..
Vogue Australia - Rose Byrne  Vogue Germany - Cameron Russel  Vogue Nippon - Alessandra Ambrosio  Vogue UK - Cameron Diaz  Vogue Paris - Kate Mossjúnius-július  Vogue Spain - Natasha Poly  Vogue Korea - Natasha Poly   Vogue…..
Az angol Vogue számára Alasdair McLellan "Go Figure" címmel készített Lara Stone-ról egy fotósorozatot: ..
A Prada bemutatója időutazásra invitál minket, vissza egészen az ötvenes évekig. Klasszikus, csinos, nőies összeállításokat láthatunk a kifutón. Kicsit olyan érzésem van, mintha a Mad Men (Reklámőrültek) című sorozathoz készültek volna a ruhák :)A vastag harisnyák, zoknik…..
Meglepően jó Vogue címlapok Spanyolországból, Törökországból, Portugáliából és Kínából.Első felvonás itt látható. Vogue Spain, Anja Rubik    …..
 Vogue UK - Alexa Chung  Vogue Germany - Frida Gustavsson  Vogue Nippon - Isabeli Fontana  Vogue Paris - Rose Cordero  Vogue Australia - Abbey Lee Kershaw  Vogue Russia - Abbey Lee Kershaw..
juliii 2010.02.18 21:37:53
@Scala: már azt hittem, egyedül leszek, de szerencsére nem: ) nekem sem tetszik egyiksem innen.
Alexa totál férfias a képen, a nagy felhajtást sem értem körülötte, ha varrok a régi függönyből pár zsákruhát magamnak akkor híres leszek én is?
Német nem, Nippon rég volt ilyen uncsi, Paris uncsi (a színek szépek), Australia magához képest szerintem egész jó, orosz omg.
Nem, ez nem ő lesz, bár a jelmez tökéletes. A modell Iris Strubegger, a fotós pedig valóban Lagerfeld volt. A kép a Harper's Bazaar márciusi számához készült.  ..
A kacsintós címlapjairól mindenképpen nevezetes i-D magazin tavaszi száma három különféle borítóval jelenik meg, melyeken: Rihanna, Natasha Poly, Mariacarla Boscono & Riccardo Tisci lesznek láthatóak. A magazin elsősorban a szerelem, a szex és a varázslat…..
                                       via fashiongonerouge..
Reggel már láttuk Megan Foxot Armani fehérneműben pózolni, most estére jutott még négy fotó - két fehérneműs és két farmeres... ..
Raquel Zimmermann mellett Malgosia Bela népszerűsíti a Chloé 2010-es tavaszi/nyári kollekcióját. Most a róla készült fotók következnek - melyeket szintén Mario Sorrenti készített. A Raquel-ről a képeket itt nézhetitek meg. ..
juliii 2010.01.13 22:07:59
A Miu Miu első képe a 2010-es tavaszi/nyári kampányból:                     modell Lindsey Wixsonfotósok: Mert Alas és Marcus Piggott..
Claudia Schiffer népszerűsíti a Salvatore Ferragamo divatház 2010-es tavaszi/nyári kollekcióját. Claudia tökéletesen oldotta meg a feladatát. Egy nagyon fiatalos, szuper elegáns hölgy benyomását kelti. A fotós Mario Testino. Az első kép már ismerős lesz, a többi viszont friss :) ..
Hamarosan (február 20-án) megérkezik a H&M boltjaiba Sonia Rykiel második, ezúttal kötött ruhákból álló kollekciója. A reklámfotók - Vlada Roslyakova-val, Caroline Trentini-vel és Karlie Kloss-szal - már elkészültek: ..
Ezúttal Giorgio Armani, a Hermés, a Givenchy, a Versace, a Fendi és a Missoni első divatfotói közül választhatjátok ki a kedveneteket. Ne felejtsetek el szavazni :)      Giorgio Armani -…..
juliii 2010.01.07 19:19:49
@Ms Groutesque: igen, szerintem is nagyon tehetséges a kiscsaj: D
...egy törpe malac. Úgy tűnik Paris Hilton a "kutyafarmja" mellett újabb házi kedvenc után nézett és be is szerzett magának egy apró malacot, akivel az ágyát is megosztja. Az állatkának a roppant fantáziadús Miss Piglette nevet adta. ..
Strange's fashion & gossip Go west! 2009.12.18 09:35:00
Daria Werbowy-ról a fenti címmel készített fotósorozatot Patrick Demarchelier az amerikai Vogue januári számához. ..
Julianne Moore lesz a Bulgari 2010-es tavaszi/nyári reklámarca. A kampány első képén azonban csak egy meztelen Julianne-t látok, egy darab gyűrűvel az ujján... felettébb érdekes. ..
A Valentino tervezőpárosa és a Colette állt össze, hogy ezt a luxuspólót mindenki számára elérhetővé tegyék - a mindenki alatt azt értem, aki hajlandó 290 eurót (kb 83 000 Ft-ot) kifizetni érte, és januárban Párizsban tartózkodik, ott lehet majd kapni néhány napig ezt a…..
Rihanna az amerikai GQ magazin 2010-es januári címlapján egy szál sortban feszít, aztán a magazinban mindenféle kicsit olcsó lányos hatást keltő szexi pózban látható. Ti emlékeztek még arra a bájos kiscsajra, aki egykor volt és akinek valóban ilyen alakja volt? Mert ugye azt nem…..
Többen is kíváncsiak voltatok, hogy Rachel Weisz vajon csak a Vogue januári számának címlapján (itt) fest egy kissé furcsán, vagy a magazin többi képén is. Nos, igyekeztem minél előbb elővarázsolni a fotókat... úgyhogy már itt is vannak :)Most mit gondoltok róla? ..