Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezust

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a Falujáró Motorvonat blog, miről szólna, ha nem a mellékvonalakról és azok fejlesztési lehetőségeiről. Most azonban indokolatlan vonalbezárások következnek, és fontos tisztáznom, hogy nem a vasútromantikus énem írja ezeket a sorokat, hanem a közlekedési rendszer optimalizálását és a fejlesztési…..
Mi választja el a feldolgozást a nyúlástól? Honnan számít valami tiszteletadásnak, s honnan közönséges lopásnak? A YouTube-videók fel- és letöltése közben gyakran összeakadunk a szerzői jog fogalmával. Ez a kifejezés alapvetően a szellemi tulajdont védi. Hiszen egy dalszöveg, vers, vagy zenemű…..
A belföldi vasúti menetrend aktuális változásairól társblogunk részletesen is írt. Apróbb módosítások vannak csak (e sorok szerzőjének szinte csak a pápai gyorsok utolsó maradékának szomorú eltűnése keltette fel a figyelmét), az igazán izgalmas dolgok, mint a Gödöllő környéki teljes kizárás, a pécsi…..
Hét év országos földi sugárzású és további közel két év internetes rádióként való működés után úgy tűnik, szépen csendben végleg elhallgatott az ország egykori kereskedelmi rádiója, a Class FM...
Akadnak színészek, akik zenekart alapítva is megállják a helyüket, és ugyanígy létezik a fordított átjárás, amikor befutott zenészek a mozivásznon is megcsillogtatják tehetségüket. Híres zenészek emlékezetes filmes szerepeit gyűjtötte csokorba. ..
A gimiben imádtam a tornatanárt. Hótt laza volt, nem szólt be, ha cigizésen kapott, adott a söréből, és az osztálykiránduláson állítólag nagyon megdugta azt a szemüveges irodalom kistanárt, akiről mindenki tudta, hogy a kinyúlt pulcsi alatt embertelen jó testet rejteget. Mindenki mesél hasonlókat a…..
Volt ugye délelőtt az a hír, hogy az Intim Torna Illegálból kilépett Kiss Sándor basszusgitároson kívül mindenki. Akkor már jeleztük, hogy a kilépett tagok is kiadnak majd egy közleményt, ami itt is van. Ebből kiderül, hogy ők nem is léptek ki, és folytatják tovább Kiss nélkül. Magyarán, ha most…..
ezust 2016.09.11 21:07:15
@recommented: ha ez neked jó,akkor csak sajnálni tudlak.
A vasúton mozgatható rakétakilövő állomásoktól a groteszk módon kivégzett felsővezetőkig sok mindent olvashatunk erről a világtól elzárkózott diktatúráról (más kérdés, hogy mennyi igaz ezekből a hírekből). Az azonban talán kevésbé közismert, hogy az országnak külön…..
A Rolling Stone Magazine által egykor az év helyének választott Fekete Lyuk (vagy Yuk, III/III-as klub), egy budapesti szórakozóhely volt, amely az 1980-as évektől kezdődően a magyar alternatív és független zenei élet hazai (és sokak szerint kelet-európai) központja volt. A helyet…..
A Morning Show-ban ekézte keményen Sebestyén Balázs a köztévét, írja a Blikk. A műsorvezető nem először ment neki az MTVA-nak a minőségtelen híradók és más nyilvánvaló színvonaltalanság miatt, de most például a Kulka János által is említett tiltólistáról is elmondta, hogy szerinte hogyan lehet rá…..
ezust 2016.02.10 11:49:46
A Sicratmanként is ismert Paizs Miklós 50 éves. Meg is ünneplik barátai és rajongói pénteken a Dürerben, ahol a neves és sokoldalú művész, aki nem mellesleg szürreálisan humoros interjúalany is, újra belebújuk majdnem minden szerepébe. (Kép: Barakonyi Szabolcs/Index.hu)..
A rendszerváltás utáni első szabadon megválasztott Parlament második legkisebb képviselőcsoportját az akkor még korhatáros alapon működő Fiatal Demokraták Szövetsége alkotta. Ebből a frakcióból még mindig sokan tartoznak a politikai élvonalhoz. De korántsem mindenki...
Félreértés ne essék - szeretem a karácsonyt. Szeretek ajándékozni, és sokkal jobb érzés, hogy általában örülnek annak amit adok, mintha kapok valamit. Szeretem a kivilágításokat, megszerettem, hogy Amerikában sokkal hamarabb szokás fenyőfát állítani, mint Magyarországon és így az egész december…..
ezust 2015.12.11 11:52:45
@Avatar: én is erre gondoltam.sőt ismerek 2 gyereket is,akinek ez a kedvence
Schuster Lóránt P. Mobil-vezetőnek kijött egy könyve, a Kaptafa. Nem vállalta senki a kiadást, szóval szerzőiben jelent meg vécépapíron, ahogy Schuster mondja. Azért nem kockáztatott senki, mert alaposan alázza a zenésztársait benne, Schuster számít is a perekre. A Blikk idézett…..
ezust 2015.12.10 22:10:36
@exterminador: levizsgázott ütőhangszerekből,szóval ütőhangszeres
A legtöbb zenekar életében az egy érezhetően nagy trauma, amikor az énekesi poszt üresedik meg. Az ok igazából mindegy is, egyszerűen előfordul, hogy az addig felépített kemény melóval a zenekar is simán megy a kukába, mert újra kell kezdeni az alapoktól. De szép számmal…..
ezust 2015.11.22 19:23:52
Az Iszlám Állam több tízezer embert csalogatott magához a világ minden pontjáról, paradicsomot ígérve az elfoglalt szíriai és iraki területeket. A valóságban azonban egy brutális, kétszintű társadalmat hoztak létre, ahol hatalmas szakadék tátong a hódítók és a…..
  Rendhagyó bejegyzés következik, hiszen ezúttal nem egy rövid sztori megfejtését kell kitalálni, hanem csak hátradőlni és olvasni. Tekintettel arra, hogy a hazánkban ténylegesen megtörtént bűntények, valamint azok felderítése meglehetősen hiányos és felületes formában jut…..
  Elsőre azt hittük, amikor elkezdtük összeszedni a listát, hogy azzal lesz nehéz dolgunk, hogy összeszedjünk 1985-ből tíz olyan lemezt, ami még ma is érezteti hatását. Aztán a végén még le is kellett hagyni párat. Igaz, giga klasszikus lemezek nem készültek olyan számban,…..
A Hiperkarma nagyszerű feltámadásának hatására elkezdtek aktívkodni a fejemben a tekervények és sorra kerültek elő az emlékekből a '90-es évek második felének és a 2000-es évek elejének nagy hazai alternatív himnuszai. Nem jó az a kifejezés, hogy "magyar alter" és nem is…..
Amikor hetekkel ezelőtt az m1 megmutatott pár percet a Fapadból, Kálomista Gábor áldokumentumfilmes vígjátéksorozatából, akkor azt írtam róla, hogy két perc alapján ez még egész vicces lehet. Most megnéztem két teljes epizódot, és továbbra is ugyanezt gondolom. Igen, a…..
ezust 2014.10.06 09:54:58
@kis_kiraly: a munkaügyek és a fapad szereplőinek háromnegyede a tápszinház tagja volt,van.
Szabó Zsófi ezt a képet a párizsi De Gaulle reptérről töltötte fel Instagramjára, mögötte Győzőné Bejjasszony látható, a kép tanúsága szerint annyira nem vidáman. Az első adag dzsungelcelebritás listája a következő: Fördős Zé, Szabó Zsófi, Bejjasszony, VV Aurelio,…..
Húsz éve leköltözött vidékre, de továbbra is hordja a bőrdzsekijét a Beatrice idén 67 éves énekese, aki szerint a magyar rockzenészek megérdemlik a sorsukat, és nem sajnálja, hogy nem az ő együttese lett az új Ramones. Milyen veszélyt látott a Beatrice közönségében az…..
Amikor az átkosban a képernyőn buszvezető-szandálos keletnémet énekesek tűntek fel, szerencsés esetben pedig maga Karel Gott, a testvéri csehszlovákok villanyszerelőből lett nemzeti kincse, akit Prága Hangjaként aposztrofáltak a lelkes szomszédok, nos akkor mindenki tudta, hogy…..
A Pont FM és a Rise Fm kis háborúja augusztus 27-én Rónai Egon és a szövetséges haderők, az NHH és a rendőrség gyors rohamával véget ért. A lakossági house-t játszó Rise FM-et visszazavarták a Balatonra, hogy játszanak David Guettát, meg Sterbinszkyt az őszi avarban bortúra…..