Regisztráció Blogot indítok
Adatok
'Hátcsáklit'

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Dugós sampon 2009.10.21 13:16:00
Tűkön ülve várom, hogy végre letehessem a lapátot itt a szerkiben, és rohanhassak a ****anba megvenni ezt a remek terméket. Gyanítom ez esetben nem a DVD játékos a felelős, hanem egy tréfás kedvű alkalmazott, de köszönjük…..
'Hátcsáklit' 2009.10.21 18:41:23
@ad-renalin: nem az árufeltöltő készíti a cimkét. Neki csak a kezébe nyomják, hogy nesze, tedd ki. Egyébként volt szerencsém(?) dolgozni a rigós teszkóban. Az italosztályon a managerem- tisztára profi bokszolnak éreztem magam ezekben az időkben...hajh...-azt találta viccesnek, hogy az Irsai Olivérre odabiggyesztette fent az irodában, amikor a ticketeket készítette, hogy hogyasszongya: "Irsai Olivér kukifelállító" .Jó sokáig kint volt Budaörsön. De lehet, hogy még mindig így van, ki tudja...
Subba Kínzó kérdés-válasszal 2009.10.21 13:51:00
Az OPNI bezárása után hova tűntek a súlyos személyiségzavaros betegek, akik például Mátyás királynak vagy Toldi Miklósnak képzelték magukat?Beültek a legközelebbi Erste bankba, és egész nap ott melegednek, mindenféle kamu hitelfelvételek ürügyén. Milyen bank az, amelyik…..
'Hátcsáklit' 2009.10.21 18:33:32
Miközben ezt a pusztot fogalmazzuk, mi tűrés-tagadás, elnézést a kifejezésért, de halkan fingadozunk. Hogy miért? Szeptember elején posztoltuk be azt a nagyon is viccgyanús plakátot, amit a Vértes Volán egyik megállójában fotózott Bozsi egyik ismerőse. A következő szöveg állt…..
Papica egy olyan vásárló, aki perverz módon használja is a túrafelszerelés-boltokban vett cuccokat. Vagyis mondjuk vizes fűben gyalogol egy vízálló bakancsban. Vagy esőkabátban túrázik az esőben. Az ilyen vásárlót el kéne pusztítani! Papicát kiborította, hogy amit…..
'Hátcsáklit' 2009.09.17 14:35:44
@bozs: gondolom megegyezett a dekatlonnal és közösen átsétáltak egy közeli káterpillár boltba megvenni a sérült cuccokat.
A jó reklámhoz néha nem kell több, mint egy jól megválasztott szó. Erre látunk remek példát a kecskeméti kutyakiállítás lángososánál, amit KeFear fotózott le nekünk. ..
'Hátcsáklit' 2009.09.17 14:29:30
Jelszó: kékeszöld! Azon kívül csinos szexi bombázó, hidegfrász és sikítófrász. Mindezt a T-Home hozta ki Lászlóból, mert először rá akarták venni, hogy szereljen, aztán ellopták a kékeszöld ütvefúróját és szétszaggatták a háztető esővédő fóliáját. Jelszó 2:…..