Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NoBody

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Mennyből a Monique Covet 2013.12.26 16:23:38
Hamvas kis húsába, de beleharapnál, jóój. ..
NoBody 2013.12.26 19:13:24
hacsaknem A gyermek tragédiája 2013.05.02 09:32:10
Kis magyar helyzetkép: Orbán Ráhel, a magyar miniszterelnök lánya  az állami tulajdonú Magyar Turizmus Zrt. pályázatán első díjat nyer újszerű témaválasztás kategóriában. A hír címlapokra kerül, ilyen ez ha apuka Magyarország miniszterelnöke.  Másnap magyarázkodni…..
„Ne vesszünk el a részletekben” – intette a bíróságot az orvosszakértő az ezúttal túlfűtött tárgyalóteremben, bár éppen a tatárszentgyörgyi helyszínelést rontotta el majdnem végzetesen a rendőrség. Igazságügyi orvosszakértőket hallgatott meg a bíróság. - Stépán…..
Régen volt toplista, ezt a hiányosságot pótoljuk egy gyalázatos oldalletöltés-vadászattal, ami miatt biztos megkapjuk a kommentekben, hogy már megint túlfűtjük a bulvárkemencét. Pedig az igazság az, hogy ezt a témát már 2009-ben a blog indulásakor kitaláltuk, csak nem akartunk…..
NoBody 2012.10.18 17:47:37
Lehetne ez a mai - azeri gyilkos kiadatása - hír kapcsán megszületett sajtóreakciók összefoglalása. Vagyis, a közbeszédet akkortól érdekli ez az egész, ha Örményország legmagasabbrendű nemzetközi kiakadása az angol nyelvű sajtón keresztül (!) elér hozzánk. Pedig a KIM már…..
Amit ma a képviselők műveltek az állambiztonsági akták nyilvánosságról szoló vitanapon, ahoz képest a legdurvább konteóelméletek kismiskák. A képviselők össze-vissza beszéltek mindeféle összesküvés-elméletekről, néha egymással összeveszve, kinek a hazugsága igaz. Közben…..
NoBody 2012.04.17 15:11:07
@komplikato: az hagyjan, hogy kapott, de mennyit! sz@rr@gok...
Témába vágó hír, hogy immáron negyedik alkalommal rendezik meg a Retro videó-és kvarcjáték kiállítást Budapesten a Csokonai művelődési házban. A helyszínen számos videójáték konzolt, otthoni számítógépet és kvarcjátékot lehet megcsodálni, sokat ki is lehet próbálni!…..
Jövő hétfőn, február hatodikán jelenik meg az eszelős dél-afrikai Die Antwoord legújabb nagylemeze Ten$Ion címmel, az albumról már egy ideje elérhető az első single, az I Fink You Freeky, most pedig elkészült hozzá a hivatalos videoklip is, amit ezúttal Roger Ballen valamint már…..
Csak sikerült végleg lenulláznia magát az elszámoltatási kormánybiztosnak. Az elmúlt 10 hónap alatt sem tudott sok eredményt felmutatni, a jelenleg is zajló ügyek nagy része ugyanis még a Bajnai-kormány ideje alatt indult el. Orbán Viktor a jövő tétjének nevezte az elmúlt…..
Olvasom Pali bá' újévi köszöntőjének a végén: "Isten, áld meg a magyart! Jó kedvel, bőséggel!" Hááááát... Oké, hogy olykor baj van a helyesírással, na de hogy éppen a Himnusz két sorát ne tudják rendesen leírni?!Először arra gondoltam, hogy annyira hülyék…..
Legyen új poszt, mikor lesz új poszt? - kérdezitek. Mondanám, hogy talán soha, mert már szétírtuk magunkat, és az a helyzet, hogy ha nem minden szó -ásra és -ésre végződik, akkor több emberhez jutnak el a gondolatok. Úgyhogy ÁSÉS helyett van B-oldal, van Bünti, van Modorosblog,…..
ÁSÉS Brigád Facebooknak levés 2010.04.22 19:45:00
Egy ilyenhez mit szólnátok? Facebookon buziskodás, ott időnként ÁSÉS Gyerek veréssel fenyegetése nemírás miatt, illetve vendégposztom hol a faszomban levés, miért nem kitevés iránti érdeklődések. 2 éve ÁSÉS blog.hu-ra feltolás, hogy webkettesség megmutatás. Facebooktól…..
Police.hu: "Hét rendbeli állatkínzás és egy rendbeli nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett miatt folytat nyomozást a Nagyatádi Rendőrkapitányság azon ügy kapcsán amelyre 2010.06.04-én derült fény.  A kérdéses napon 17 óra 50 perckor Lábod belterületén a…..
Szívelégtelenség következtében április 14-én elhunyt a Type O Negative frontembere Peter Steele. Tegnap kezdtek pletykák keringeni a neten arról, hogy az énekes elhalálozott, de csak nem sokkal éjfél előtt erősítette meg a híreket Kenny Hickey a zenekar gitárosa. Peter Steele 48…..
NoBody 2010.04.16 12:17:22
Végre elkészült és bemutatásra került az új Pannonia, 35 éve az első! A motor Kurucz György és Reisz János 1956-os 24 órás verseny győzelmének 55. évfordulójára készült (ami jövőre lesz, ekkor kerül a gép piacra). A motor fejlesztésében részt vett a Moro Racing,…..
NoBody 2010.04.16 10:30:41
Hagyománnyal egy poszt erejéig szakítás, mert briliáns ÁSÉS Brigád stílusát nem kibírás, hogy ki ne próbálás. Kedvessel történő bevásárlást ők férfi szemmel nézés, de mivel csak érzéketlen pasik levés, nem tudhatás, nőkben mi lejátszódás. Én ezt most megírás, de…..
HRita volt olyan bátor, hogy Csajjal vásárlás, vásárlások című korábbi felvetésünket női szemmel kitárgyalja, ÁSÉS stílusban, ráadásul saját blogján, a Görbe sminktükrön sokkolta vele a közönséget. Én mondás, hogy kommentelők "jó lett, csak nem értés, miért kell ez…..
Egynaposság kétnapossággá konvertálása mindig nehézségnek levés. Negyedikben, ötödikben is próbálkozás (csajokhoz átlógási, pinázási lehetőség szem előtt lebegése mellett), aztán hatodikban végre beleegyezés. Előtte szánalmas helyszínek meglátogatása budapesti…..
Ha a paprikaspray már elég fojtogató, akkor kisebb-nagyobb tömegdemonstrációkon még mindig szokták az ő nevét skandálva hergelni a rendőröket. Az RTL Klub főzőműsorba hívta, a Hot pedig a halott rendőr családjának barátját is felhívta, hogy ne csak egy DJ legyen, aki almás…..
NoBody 2009.10.02 15:23:27
@isadora: nem pusztán egy feleséget hagyott ott maga után az az elhunyt ember...

Másrészt megjegyezném, Ha a becsületes és kárszidni Elődke mondjuk egy 3 tagú családot gázol szét, maradjunk annyiban, hogy ugyan ez a végeredmény lenne. Röhög bele mindenki arcába és örül, hogy mindent megúszva Ő még itt a sztár...
Nyilván nem vagyok/leszek emiatt jó gyerek, de ahol tudok, belerúgok az ilyen tetűbe...