Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Igaz Juhász

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Foci vb az MTV-n! Breaking news 2010.06.14 20:46:00
Hangmérnökeink megvizsgálták, hogy mit tehetünk a Magyar Televízió rendszerein belül annak érdekében, hogy a sokakat zavaró vuvuzela-zümmögést kicsit tompítsuk. Az új rendszert kedden teszteljük, bízunk abban, hogy eredményes lesz. ..
Igaz Juhász 2010.06.14 22:31:09
@new_kid: NBI fradi is olyan...
  Sokan azt hiszik, hogy a letiltás csak gerillamarketing, pedig nem. Ez a rideg valóság. Más kérdés, hogy mennyire tekinthető letiltásnak az, hogy Biszku Béla lánya besétált a moziba és azt mondta, hogy az apukája nem járul hozzá. A mozi mindenesetre megijedt, ami érthető egy…..
Magyarország futballválogatottja tökéletes edzőpartner volt a vb-főpróbát tartó Hollandia számára, hiába vezetett Erwin Koeman csapata a hatodik percben Dzsudzsák Balázs révén, a második félidőben összeomlott, és végül brutális, 6-1-es vereséget szenvedett. A győzelem…..
Bigyóblog Működő legonyomtató 2010.06.03 14:50:00
Szinte naponta rádöbbenek, hogy a Lego a világ legjobb játéka. De most nekem is leesett az állam. Működő nyomtató legóból és egy filctollból. Via Gizmodo..
Oké, jön világbajnokság. Marketing beindul, Kínában átállítják a gyártósorokat az új cuccokra. Legyártódik sokszázcsillió termék a 2010-s vébével kapcsolatban.El kell adni a sok fociszeretőnek a mezeket, sálakat, szurkolói bögréket és egyéb termékeket. Igen, a szurkolók…..
Igaz Juhász 2010.05.31 20:50:10
@É2I: Erste?? :-))
 Mielőtt elemeznénk a csehországi parlamenti választások eredményétvessünk egy pillantást arra, hogyan is zajlott a kampány, mely nemcsak a leghosszabb volt a Cseh Köztársaság életében, hanem sokak szerint a legmocskosabb is. Miután Magyarországon már felnőtt egy generáció,…..
Négy évvel ezelőtt a németországi világbajnokságon 1-0 arányú vereséget szenvedtek kedvenceink a nyolcaddöntőben Portugália legjobbjaitól és búcsúzni kényszerültek. Ami igazán érdekessé tette a találkozót, az az orosz Valentin Ivanov játékvezető által kiosztott 16 sárga…..
Igaz Juhász 2010.05.29 16:15:48
OMD - Sister Marie Says [mp3 levelező lista] Az Orchestral Manoeuvres In The Dark aze egyik legfontosabb brit popzenekar. A duó 14 év után új albummal jelentkezik, amelynek a címe History Of Modern lesz. Andy McCluskey (az OMD egyik fele) szerint ez lesz a legjobb lemezük az…..
Igaz Juhász 2010.05.25 22:15:54
Igaz Juhász 2010.05.25 22:22:39
Az úgy volt, hogy pénteken egy társasági eseményen vettem részt kedvenc fővárosunkban, és ha már vonatozásra adtam a fejem, akkor a MÁV oda-vissza megszivatott. Ezt most nem fejteném ki, az egy másik blog témája lenne, viszont annyiban mégis megérte tán a dolog, hogy szombat…..
Igaz Juhász 2010.05.24 13:15:20
Pilu Egy öccá, kettő ezekéccá 2010.05.23 10:25:00
 Azért járunk hipermarketbe, mert az olcsó. Azért veszünk összecsomagolt termékeket, mert ha többet vásárolsz valamiből az olcsóbb. Hogy az első állítás egyáltalán nem igaz, azt minden valamirevaló piacjáró tudja. A másodikra pedig itt a cáfolat.  Ki van ez…..
Igaz Juhász 2010.05.23 21:19:31
@kakukk2: Te elm@beteg b@rom, egyet is értenék veled addig, amíg a csernobili potyogás nem ide hullott volna, mind a mai napig mérhető dózissal megáldva a káposztát, paprikát, szarvasmarhát, mangalicát, s egyéb hungarikumot.
Meg téged is, engem is, szomszédot is.
A net ereje, kérem szépen, már megint. Márpedig ezt állítják. Szikrázó napsütés Bangkok, vasárnap délelőtt, a belvárosban több ezer ember, helyi lakosok, fiatalok és középkorúak lelkesen takarítanak. Seprik az utcákat, sikálják az összefirkált oszlopokat, kapargatják a…..
Igaz Juhász 2010.05.23 21:04:18
@balu_a_medve: Ehun a felháborodás. Részemről.

Irán mióta túristacélpont?? :-))

Persze, kényes-kénytelen a vigyor, remélem, értitek az iróniát.
  A pünkösdi hétvégén, Trianon évfordulója előtt pár nappal rendhagyó sorozatot indítunk. Ajánlót egy fájdalmasan gyönyörű határról. A Google Earth és Google Maps segítségével járjuk körbe Magyarország jelenlegi határait és a közeli látnivalókat.   A…..
Az angolul tudó, és az amerikai sportokban valamennyire járatos olvasóknak igen vicces negyedórát szerezhet ez a cikk, amelyikben az eredetileg soccergyűlölő amerikai szerző, aki később Európában megtért a focihoz, bemutatja a világbajnokságon induló válogatottakat. A…..
Igaz Juhász 2010.05.22 14:51:21
@Eastbay1: Csürhének mindenki tud szurkolni (ferencváros, újpest; igen, kis betű), de MTK HUNGÁRIÁNAK csak az igazi, lelkes közönség. Aki vállalja is, az pedig gerinces.
És nem, nem vagyok MTK HUNGÁRIA szurkoló, de inkább, mint a fenti két csürhének... :-))
A dysthymia.blog.hu gazdijától kaptuk a következő írást:A történet talán 6 éve játszódott. Elszántam magamat, hogy elmenjek egy „ESZO masszázst” ígérő lányhoz. Ő is teljes névvel hirdetett (és persze arccal - pixeles fejű lányokhoz elvből nem megyek), de mivel…..
Az új csatornarendszer megdolgoztatja a Ferrari és a Mercedes pilótáit, a spanyol többször alig fogja a kormányt, Michael Schumacher végig könyököl a célegyenesben. A McLaren után a Sauber, a Ferrari és a Mercedes is megcsinálta saját csatornarendszerét, amivel hasznosítja az…..
Torgyán József a Fradi elnökeként többször bement a játékosok öltőzőjébe, egy alkalommal azt „javasolta” az edzőnek, hogy a balhátvédet, Mátyus Jánost tolja fel csatárnak. 1999-ben a kisgazda miniszter Deutsch Tamással az oldalán nézte végig a Hungária körúton az…..
Nemrég mutattuk be Ralphot, a világ legnagyobb nyulát, de a helyzet hamar változott. Most a világ legnagyobb húsvéti tapsifülesével ismertetjük meg kedves olvasóinkat.A képeken látható Darius nevű nyúl 13 hónapos, 129 centi hosszú és 22,2 kiló. Gazdájával, a hatéves…..
Igaz Juhász 2010.04.05 16:17:08
@privateer:

"Ej, ha még főzni is tudnátok..."

:-))
1975. ápr 4-én, azaz ma 35 éve állították fel a Nulla kilométerkövet a Clark Ádám téren. Borsos Miklós alkotása a Sikló alsó állomása előtti kis parkban kapott helyet. Azért itt, mert innen indul a főbb útonalak kilométerszámlálása. Pontosabban az egyszámjegyű utak számozása, kivéve a 8-ast, de…..
Néhány éve sokként érte a világot, mikor Kylie Minogue bejelentette, mellrákja van. Ő azon szerencsések közé tartozik, akit egy év küzdelem után gyógyultnak nyilvánítottak, így most túlélőként veszi fel a küzdelmet a halálos kórral. Mario Testino…..
Igaz Juhász 2010.04.03 21:32:52
@Gyurma73: Amíg nem tölti be, addig 41.

A te fejfádra is a betöltöttet vésik.
Két odabaszós beírás, egyenesen 1989-ből: Kedves Intőgyűjtemény, Két jelölttel szeretnék nevezni. Az első egy jó kis rovó. Annyira komoly volt a dolog, hogy már nem is emlékszem mi volt pontosan. Szegény szüleimnek nem lehetett könnyű akkoriban. A másodiknál az alsó intőt érdemes…..
92 éves korában elhunyt John Forsythe a 80-as évek egyik legnépszerűbb amerikai sorozatának, a Dinasztiának a főszereplője - jelentette be pénteken a színész sajtósa. Forsythe volt a Charlie angyalai című sorozatban az, aki a hangját adta Charlie-nak a három nőből álló…..
Igaz Juhász 2010.04.03 11:34:34
@greybull:

Charlie Filpo (vagy Firpo)??
Charlie nénje??
Majom a családban??
 „Ahogy viselkedtek az elmúlt 20 évben és különösen az elmúlt 4 évben, gyakorlatilag indirekt népirtást hajtottak végre” – válaszolta március 16-án Pörzse Sándor, a Jobbik képviselőjelöltje, a Barikád című pártlap főszerkesztője az MTV Ma Reggel cím…..
retro gastro Kismackó szelet 2010.03.30 06:36:00
A Kismackó hasonlított a Balaton szelethez, de tejcsokival volt bevonva és kisebb is volt. Legnagyobb baj mégis a csomagolással volt: a dedós maci kép miatt már második általánosban számüzetésre kényszerült. Kismackó csokit enni ciki volt, ezért 7 éves korom után már csak…..
Már várom azt a kommentet, hogy nem illik ajándékot leszarozni, mert azt valaki gonddal és szeretettel választotta ki. Az alábbiakban pont arról lesz szó, amikor éppenhogy nem. Kegyetlenség szeretteink körében karácsonykor "ajándék-lúzerségi versenyt" rendezni, ezért ezt…..
Filmdroid A The Losers új posztere 2010.03.22 17:06:00
Íme a The Losers film képregényes hangulatú posztere, Zoe Saldana lő, Jeffrey Dean Morgan szintén nem takarékoskodik a lőszerrel, Idris Elba pedig egy méretes kést szorongat ("Kés a profiknak, puska a nyomiknak"?). A filmet az azonos címe képregény alapján forgatták,…..