Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bognár L

200 bejegyzést írt és 295 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai duguláselhárító nem WC-pumpával érkezik Csapó, csatornakamera indul! - mondhatnánk stílszerűen, amikor egy ősi szakma, a duguláselhárítók szakmájának legújabb generációja elindítja a felvételt, hogy felderítse az elfolyások, a dugulások helyét.A szennyvízvezetékben folyó (vagy éppen a…..
Baranyai kirándulás Böszörményi István szobrászművész egészen friss facebook bejegyzésben beszéli el a villányi szoborpark működése megszüntetésének történetét.Böszörményi neve nem csak a szobrászat művelőinek és kedvelőinek körében ismert idehaza és külföldön, hanem országszerte felkapják a…..
Gerillamarketing Van az a pénz? 2018.09.06 08:13:15
Egy este a Kodály Központban Nagyszerű gondolat, hogy a közép-európai filmesek pécsi fesztiváljára, a Seven Hills International Film Festivalra meghívták Bahreint, amely ország nagyszerűen illeszkedik Magyarország új barátainak sorába, hiszen muszlimok lakják és államformája szerint monarchia,…..
Az LMP folytatja az ellenzék szalámizását Keresztes László Lóránt, az LMP maradék társelnöke arról panaszkodott az Indexben közölt interjúban, hogy a választási kampányban gyomorforgató kritikákat kapott a pécsi szocialistáktól, akik a Mellár Tamás javára történő visszalépését akarták…..
Amikor órástól tanulom a marketinget Az órás, akinél cseréltetni szoktam az órámban az elemet, ma zárva tart.Bizonyára kivette a szabadságát, s valahol a Balaton partján hűsöl, esetleg délebbre, pálmafák alatt szopogatja a narancslét, estelente pedig hallgatja a tenger mormogását, hogy a forró…..
Internetes csalás Levelet kaptam. Mármint elektronikusat. Íme: Számlalevél ez vagy valami más?..
Bognár L 2018.08.13 17:46:40
@Fánkevő Fáncsi:
Sajnos két ponton eltér a véleményünk!
1.) A levél valódi, nálam élesben is megtekinthető a törölt levelek mappában.
A cégek, különösen bankok szinte naponta adnak ki figyelmeztetést, hogy ügyfeleik vigyázzanak, mert most éppen az ő ügyfeleiket bombázzák elektronikusan a csalók. Tehát amiről beszélünk mi itt többiek. az általában véve is élő, eleven probléma.
2.) Bármelyikünk átverhető, ki ezzel, ki azzal - tájékozottság, "gyanakvási képesség", ügyes pszichológia, figyelmetlen hozzáállás és hasonlók kérdése.
Éppen ezért érdemes egymásért felelősséget vállalnunk, és segíteni egymást az átverések ellenében.
Még a Krampusszal is cimborált a Pécsi Mikulás, hogy jó hírünket kelthesse Dániában Néhány napja adtunk hírt „A Mikulást repülőn látták” címmel arról, hogy többen bizony a nagy fehér szakállúval találkoztak a Koppenhága-Budapest repülőúton. A Mikulás Kongresszus magyar nagykövetétől, a Pécsi…..
Nyáron Mikulás? Olvasónk által küldött fénykép bizonyítja: a Télapó velük utazott a repülőn Olvasóinktól kapott információ alapján a minap a Mikulás a Koppenhága-Budapest repülőjáraton utazott. Győri, tatabányai, budapesti, pécsi, de még felvidéki olvasónk is jelezte, hogy a Télapót látta, így a…..
Az influencerek támadása   Influencer a szállodai szobájában? Botrány rengette meg Európát, amikor is egy brit influencer ír szállodának ajánlotta föl szolgálatait. Vagyis azt, hogy ingyen szállásért és ellátásért blogbejegyzésben fényezi a hotel hírnevét. De a szálloda inkább nyilvánosságra…..
Direkt és indirekt marketing megoldások Nem feltétlenül csak a kőkemény logikával kifent marketing szablya lehet éles, az indirekt megoldások is vezethetnek eredményre. Vagyis rábírhatják a honlapon szemlélődő polgárt a vásárlásra, a szolgáltatás igénybe vételére, azaz átvághatják a mit sem sejtő,…..
„Ahol élet van, ott blog is van.”Csepeli György blogarchívumából A minap egy pécsi online újság vette a fáradságot és rápillantott városa blogvilágára. Eltekintve a tévedéseitől azt mondhatjuk, mégiscsak fontos pillanat ez a bloggerek és a közvélemény szempontjából is. Miért is fontos a blogok…..
„Vitézek, mi lehet ez széles föld felett szebb dolog az végeknél?Holott kikeletkor az sok szép madár szól, kivel ember ugyan él;Mező jó illatot, az ég szép harmatot ád, ki kedves mindennél.”Balassi Bálint: Egy katonaének A mező bizony szép illatott árasztott Zalakarosnál is, sőt békák brekegését is…..
Bejegyzésem abból az alkalomból született, hogy a BAMA.hu kimoderálta az írása egyoldalúságára világító két mondatos hozzászólásomat a Horthy-t méltató cikke - Százötven éve született Horthy Miklós – mögül.Egy idézet a BAMA.hu-n megjelent cikkből, amely cseppként mutatja a tengernyi…..
Nem baj, ha szerelőzsír éri a szövegünk A marketing területén rettentően sokat lehet tanulni bármelyik szakma élvonalbeli szakembereitől. Ha módomban áll, szívesen meghallgatom, amit munka közben, mintegy mellesleg, futtukban elmondanak az általam tisztelt szakemberek.Gáspár Csaba, a Pannon Hunter…..
A szigetvári Vigadó bejárata: az Igenis, miniszterelnök úr c. előadásra gyülekezők Pécs: visszaút a provincializmusba Széles körben ismertek az előzmények: Pécsett tervezték, a Kodály Központba az Igenis, miniszterelnök úr című darab bemutatását, az egyik főszerepben Alföldi Róberttel, de a Kodály…..
Keresőoptimalizálás, LSI - éttermi példával Akit érdekel a keresőoptimalizálás (a SEO), annak érdemes lesz megismerkednie az LSI, vagyis a Latent Semantic Indexing, magyarul a Látens Szemantikus Indexelés fogalmával.Márpedig a webmesterek, a bloggerek nem is kicsiny hányada fordul érdeklődéssel a…..
„Kertész leszek, fát nevelek, kelő nappal én is kelek, nem törődök semmi mással, csak a beojtott virággal.”József Attila – Kertész leszek Színes kert - a Pro Natura Kert munkája A kerttervezéssel, kertépítéssel foglalkozó embert, miként a fenti versidézet is mutatja, irigylésre méltó személynek…..
Alföldi, Pécs és a kultúra Mint köztudott, az állami felügyelet alatt működő pécsi Kodály Központ, minden indoklás nélkül lemondta az Alföldi Róbert főszereplésével jegyzett Igenis, miniszterelnök úr c. színdarabot. Pedig már zajlott a pénztárakban és az interneten a jegyárusítás.Pécsett, 2010…..
Bognár L 2018.04.21 15:46:12
@midnightcoder2: A tarisznyában manapság laptop lapul, és a hozzád hasonlóan webre éhes polgárok ezrei el is olvassák azt, amit azon bepötyögnek! És lám, te se sz@rtad le, gyors hozzászólásban próbáltad semlegesíteni a történetet. Nem jött össze.
Ki vagyok én? Ha Ön beiratkozik egy továbbképzésre, teljesen életszerű, hogy egy kérdőív első oldalán megkérdezik az Ön nevét, címét, elérhetőségeit.A kérdőívvel Önnek nem is lesz semmi problémája, hiszen teljesen hivatalos, az első oldalon csupa fontos és megbízható címer, logó fogadja, íme:..
Bognár L 2018.04.15 00:21:03
@Európai téridő: könnyítésként: EFOP
Bognár L 2018.04.15 08:23:25
@Tisztességes Természettudomány: Ha ez így van, akkor vajon a fordító vagy a fordítást megrendelő a "marginalizálódott személy"? Vajon a menekült miért lesz a kormánypropagandában gyilkossá nemesített migráns?
Bognár L 2018.04.15 10:20:44
@Tenkes Kapitánya:
Önkéntes kérdőív a hozzászólók részére:
- Ön
a.) gazdasági előnyök miatt jött ebbe az országba?
b.) gazdasági előnyök miatt megy el ebből az országból?
c.) egy háborúban meg akarták ölni és ez elől menekült a családjával ide?
d.) vagy bajt okozó migránsként jött öregasszonyokat megerőszakolni?

A lényeget tekintve, mint marginalizálódott személynek, ilyen problémáim vannak!
Félreértések elkerülése végett, nem a programot megvalósító szervezettel, nem a programmal, hanem ezzel a kettes számú oldallal van a baj!
Gerillamarketing Csata után 2018.04.10 11:45:14
Érdekek Ami a Fidesz részéről ebben a hosszú kampányban történt, az európai értékrendű ember számára utálatos és elfogadhatatlan! Mottó: „A hírek az actiumi csata kimenetelérőligazán váratlanul jöttek.De új okmányt fogalmazni ezért fölösleges.Csak a nevet kell átalakítani. Ehelyettott az utolsó…..
Bognár L 2018.04.10 23:27:43
@Gleccsertetű:
Kedves Gleccsertetű Úr!
Európai kultúra alatt nem egy-egy kiragadott pillanatot, gaztettet, dicsőséges pillanatot értünk, hanem a görög történelemtől az Unióig tartó teljes időszakot.
És tisztelettel arra kérem Gleccsertetű urat és barátait, hogy a fasiszta eszméket-módszereket ne relativizálják, legalábbis az én felületemen ne.
Egyebekben megjegyezném, hogy a történelem nagyon szép tudomány, tanulmányozása dicséretes időtöltés volna.
Kampány hajrá Most, hogy a hírek szerint Budapesten már nem csak jobbhorgok és balegyenesek, de fegyverek is előkerültek az éjszakai plakátháború során, igazán nevezhetjük élesnek a politikai küzdelmet a kampány finisében.Ám a gerillamarketing blog mégsem a tűzfegyverekben hisz, hanem az érvekben…..
Szelet vetettek - vihart aratnak?         Kép forrása: LMP Facebook Alaposan beintenek a beintőnek Az LMP máris beintett Karácsony Gergelynek - adja hírül az Index, s mutatja is Ungár Péter facebook fiókját, ahol megtörtént az a bizonyos beintés, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje…..
Bognár L 2018.04.04 20:01:39
@Tom-Tom90: A demokrácia egy olyan játék is, ahol a velejéig korrupt hatalmat a demokratikus pártok elzavarják!
Bognár L 2018.04.05 19:52:20
@bellarand: @szekertabor:
Ne csináljatok Krisztusból bohócot - a magyar politikatörténet tele van koalíciós kormányokkal. Ha csak a legutóbbi időket nézzük, akkor is ezt látjuk. Vagy amíg két fordulós volt a választás, láthattuk a különböző pártok visszalépéseit, összedolgozását.
A kedves hozzászólók egy része a politikai mondanivalójának oltárán vajon miért áldozza fel a tényeket?
Energetikai tanúsítvány, bizony Amikor először pillantottam olyan domain névre, amely a .biz kiterjesztéssel jelentkezett, erősen elcsodálkoztam: ez vajon melyik ország „felségjele” lehet, miféle kifacsart, esetleg bili-buli megoldás lehet a számítástechnika mélyéről.Még az a tréfa is eszembe…..
Gerillamarketing Blog és SEO 2018.03.28 12:04:12
Blog-e a Médianapló, blogger-e, aki írja? Mielőtt a blog és a SEO (keresőoptimalizálás) kapcsolatára rápillantanánk, mintegy előzményként egy minapi érdekes vita emlékét hadd villantsam föl.Az általam tisztelt Zöldi László, a Médianapló bloggere (?), publicistája (?), kijelentette, hogy ő nem…..