Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Huckhun

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Centrumról már sokat hallhattunk, itt is meg a Homáron is rendszeres vendég ez a kedves parkolási társaság. Rómeó is velük szívta meg. Esetleg ha valaki tudja, hogy melyik parkolós cég szünetelteti az ellenőrzést a havazás miatt, az írja meg kommentben, hogy fölöslegesen senki…..
Sziasztok!   A BKV sztrájk kapcsán szeretnék megosztani veletek pár gondolatot.Sokan vagyunk Magyarországon, akiknek hosszú évek óta nem emelkedik a fizetése (sőt), ugyanakkor az árak, (és a bérletek ára is) nő. A BKV-s munkavállalók jövedelme ugyanakkor minden évben emelve…..
Huckhun 2010.01.13 09:45:42
@Strici: Baj, ha én örülnék ekkora fizetésnek?
Laci leveléből jól látszik, hogy nem mindig történnek a valóságban úgy a dolgok, mint ahogyan azt elképzeljük. Csak az adott helyzetben derül ki, hogy reagálunk. Persze biztos lesz most is olyan, aki szerint hülye a posztoló, mert a földbe gyökerezett a lába ahelyett, hogy elugrott…..
Magyaridióta Geréb, az áruló 2009.11.27 19:54:00
Gyermektelen férfi lévén többszörösen sem tudom átérezni a gyermeket akarók, a gyermeket várók lelkiállapotát, érzéseit. Régi elvem, hogy akinek nincs gyereke, az gyerekkérdésben kussoljon.Az idiotizmus tárgykörében mégis példaértékűnek tartom Geréb Ágnes esetét, több…..
Huckhun 2009.12.04 19:00:42
@idelle2: Igen! A barátom (felesége) otthon szült (egy albérletben) és mai napig emlegetik, hogy kapta el a srác a WC ! felett a gyereket, mert a csaj már nem tudott beleülni a kádba. A meghitt fajansz! Egyébként mindezek ellenére, egészséges a gyerek:) Nekem valahogy mégis jobb volt, hogy az orvos a miután a napi műszakból hazament, és az első telefonra 23 órakor autózott a kórházba a gyerekem születését vigyázni.
ICA tovább gondolkodott a Geréb-jóslaton, miután a róla szóló cikkre számos komment érkezett.  A két szerkesztő fogalmazta meg a hozzászólások olvastán a gondolatait. Köszönjük az olvasók figyelmét és a kommenetket. Mondataik olykor egyeznek, máskor…..
Huckhun 2009.12.04 18:28:31
@hvuk: Köszönöm, jól elmondtad, az én megérzéseim!
Huckhun 2009.12.04 18:32:03
@bodnarcsalad: A haldokló nyűg - bocs. Igazad van a többiben is.
Üdv mindenkinek!   Nekem is van vicces tapasztalatom hozzánemértő de nagyonjólnézekki „HR”-es kisasszonnyal.   Néhány évvel ezelőtt XY nagyvállalat pénzemberével kerültem üzleti kapcsolatba. Igen gyümölcsöző üzletet ütöttünk nyélbe, néhány kreatív…..
Huckhun 2009.10.21 17:45:41
@Nandi29: Valamit megéreztél! Nekem is a "pályázd meg" nem tetszik. Miért? Ha felelős egy vezető és magának munkatársat akar, akkor miért kell pályázni? Aztán meg pályázat ide vagy oda, de mégis felveszi. Ott valami nem lesz tiszta. ilyen fölösleges köröket csak akkor futnak, ha valami büdös.
Nem tudom, mennyire szól D mentségére az, hogy elismerte, hogy hibázott, amikor nem vette észre a nagy kerek piros táblát fehér vonallal a közepén, mert ahogy az írásából kivettem, a szemből jövő elengedése után ő folytatni szándékozott volna az útját az illegális irányba.…..
Huckhun 2009.10.15 13:35:49
@pengusz: Hi:)Nálam bizony sokszor elszakad a cérna, mert nap mint nap jön velem szembe egyirányú utcában DIREKT bringás, de még autós is. (pl. Csepelen a Kaisers előtt IS)Amúgy tényleg jobb lenne higgadtan. Van még mit fejlődnöm.
Belsőség Bőrös srácok 2009.10.12 16:31:09
Nem nehéz kitalálni, hogy ez a fotó nem ma készült. Bizony, 180 fokot fordult a világ, a múlt héten csütörtökön még így jött a brancs fele ebédelni a Házisárkányba. A háttérben Randy Csikós Mamola legfrissebb szerzeményén a Honda Super Cub-on, az előtérben a Safety First…..
Huckhun 2009.10.13 10:34:27
@gnme:
Kétszáznál nem is látod a szerencsétlent, aki törik miattad egy vészfékezés után.
Sokadjára ír nekünk A megértés nagykövete és ha ő ír, akkor lehet rá számítani, hogy valakiről vagy nyál, vagy vér fog folyni, mert a szelíd, törékeny női test egy sakált takar, aki általában autót vezetve teszi helyre a többi közlekedőt. Ezúttal viszont ő volt a kisebb,…..
Huckhun 2009.10.06 19:53:03
@metal: Igen, ha önmagunk helyes viselkedésére figyelünk, egyre kevesebb helytelent teszünk. Mielőtt elszállnék a budhista nirvánába, nekem az elmúlt évek fejlődése, hogy a zebrát úgy közelítem meg, hogy meg tudjak állni, és meg is állok, ha kell.
Mostanában hanyagoltam az izgalmasabb kommentek publikálását, ma mégis egy hozzászólás következik Saffranektől, aki belefáradt a hazai áldatlan állapotokba és külföldön próbálna szerencsét.8 éve vagyok a szakmámban, értek hozzá - DTP operátor vagyok (kiadványszerkesztő).…..
w Akinek nem jut kapanyél 2009.09.23 05:30:00
Legyen a minimálbér mostantól nyolcvanezer forint. Ezzel a követeléssel indul csatába a munkavállalói oldal, míg a kék sarokban a munkáltatók nagyjából azon az állásponton vannak, hogy menjetek már anyátokba ezzel. OÉT-ülés lesz ugyanis pénteken, vagyis összeül az Országos…..
Mindig irigyeltem a tizenkilencedik századi regények hőseit, ahogyan felhúzzák a láncos, duplafedeles arany zsebórákat, felöltik a vadonatúj selyemmel bélelt frakkokat, majd kifürödve és illatosan Rastignacként vagy éppen Vronszkijként belevetik magukat a párizsi, illetve az…..
Huckhun 2009.09.21 12:32:27
@Fitz: Bocs, h. megszólítalak, de én a Totálcar-t azért olvasom, hogy melyik használt autót/motort vegyem meg, melyik az, amelyik kiszolgál és nem a fogamat szívom majd. Amúgy pl. a fröccs-ös tesztet (bubisvíz) is szívesen olvastam, bár az nem befolyásolt semmiben. Üdv!
w Aki nem lép egyszerre 2009.09.17 05:00:00
Ez terjengős lesz. Print változat itt. Sötétség újra. De én már tudom, hogy húsz évszázad érzéketlen álma szörnyet fogan s az bölcsőt követel. Hát nem dúvad, ki időt szimatolva születni cammog Betlehem felé? Yeats: A Második Eljövetel  Miért nem vagyok jobboldali?…..