Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janó01

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már régóta gondolkodom, hogy ha egy igazi álombandát kéne összeállítanom, az egyes hangszereken kik játszanának. Ebbe az álmodozásba most titeket is szeretnélek bevonni. Az elkövetkező napokban az egyes zenekari tagokra (énekes, gitáros, basszusgitáros, dobos, billentyűs,…..
janó01 2009.08.04 08:37:49
janó01 2009.08.04 08:42:57
Nem állítok semmi, csak kérdezek.Ugye nem csak én olvastam a mai sajtóban, hogy megrendült Kocsis vezérigazgató pozíciója?Ugye nem csak nekem tűnt fel, hogy ez a Kocsis évek óta kiemelt cégek vezérigazgatója, Paksi Atomerőmű, MÁV Start, MVM, BKV?Ugye másban is felmerült, hogy ez…..
Simor elvtárs egy igazi átlagember, hiszen ő szerintem nem nagyon érintkezik társadaliag olyan emberekkel, akiknek nincs offshore cége. Az ugyanis nem menő, sőt vérciki, az offshore-talanság maga a nyomor, az olyannak középkategóriás autója van csak (5 éves) és nem a maldívra jár…..
Jó reggelt, dagadó pártkasszát mindenkinek! Csak emlékeztetnénk a kevésbé tájékozott fogyasztókat, hogy mától - közgazdaságilag természetesen semmivel sem alátámasztható módon - átlagosan 30 százalékkal nőnek a parkolási díjak a fővárosban. Előző mondatunk persze…..
janó01 2009.06.02 10:19:55
@Tsabi: Ferihegy 2-őn 3/4 óra 860 HUF !!b@meg!
Az MVM képviseletében eljáró ügyvédi iroda csütörtökön büntető feljelentést tett a Nemzeti Nyomozó Irodánál az MVM korábbi vezetésének időszakában kötött kétes ügyletek miatt. Az MVM-nél több milliárd forint aggályos pénzmozgást tárt fel a belső vizsgálat, a Kocsis…..
Tardai történetek Húsz 2009.02.25 06:00:00
A sörözős Peti eredetileg asztalos. A faterja is az. Ráadásul a nevük is frankón Asztalos, baszod. Egy időben az öreg folyton intarziákat csinált, ilyen faszom tulipánokat, meg a tardai tanács épületét stilizálva, sőt Budapesti Honvéd címert, mert katona korában hikomatosként…..
w Száz lépés magány 2009.02.06 05:40:00
Már csak tízet kell aludni a Gyurcsány-kormány új programjáig. Izgi. Szürkének tűnnek a hónapok, amik új kormányprogram nélkül telnek, épp ideje már. Annyi biztos, hogy a szocialisták képesek a tanulásra. Úgy, ahogy a legszerényebb képességű gyerekek: ha évekig…..
janó01 2009.02.06 08:48:19
Nekem ne dumálj b@meg önrészről meg öngondoskodásról.A "rendszerváltás " óta nevelek 2 gyereket(1 főiskolás,1 a 2. dipl.szerzi és dolgozik), egy percet sem hagytam ki az adó és járulékfizetésből, az elmúlt évben 1,1 millió Ft szja-t fizettem ebből tudható a többi járulék is, tőlünk csak elvettek a kormányok az önkéntes+magán nyugdíjp.-kon 1 millcsit buktam, és sorolhatnám még............ Szerinted kiket fognak megint (megrefolmálni)megszorítani?A következő kormányülésen megint jól belénk rúgnak.
Üdv!
autózz! Vakon vezetünk 2008.12.11 08:18:00
Ahogy közeledik a karácsony, egyre hamarabb sötétedik délután, reggel pedig mindig kicsit később bukkan fel a nap. DSZI azon akadt ki, hogy folyton elvakítják a szembe jövők, akár több másodpercre. Az meg kifejezetten veszélyes lehet, ha például pont egy ilyen után érünk utol…..
Nem titkolja Pokember, hogy ő sem szent és követett el hibákat, főleg, amikor eldurrant az agya a nyomulós motoros miatt. Nem titkolja a saját hülyeségét sem, de a nagy kérdés az, hogy ezért a kommentelők nem négyelik-e fel, mert kevesebbért is kaptak már vérszemet. Régi…..
Erről szól ez a blog: Chrisjazzingup bekommentelte, hogy Flaminit visszahívták a keretbe, mert Vieirának kisebb sérülése van (bal combja), nem is játszott a barátságos felhozó meccseken, és én már nézem is a híreket, és tényleg. Ez az európai értelemben vett szurkolói csoport,…..
janó01 2008.06.02 13:55:53
Te mi a f@t kajolsz a csigazabálókon?

Akkor inkább már a digók!

Üdv!Janó
killtheradical Kire szavaznék? 2008.05.19 10:58:00
Van egy nagyon takaros kis elgondolás, hogy aszongya, "több maradjon az emberek zsebében!". Ez jó, maradjon. Hogy hogyan? Csökkentsünk adót! Na ne már. Elavult, drága, pazarló struktúrák adótartamát csökkentsük? Ha a fogyasztást csökkentjük, azonos kinyert paraméterek mellett,…..
A brit kocsmakulturális körutunkat feldolgozó sorozatunk jelen darabját az ale-ek derékhadának, a kategóriájukban nem kiemelkedő, de korrekt söröknek szenteljük.   Marston's Pedigree A III. brit sörtúránk első söre volt, így természetesen jólesett, de ez sem befolyásolta…..
Stuttgartban többek közt az a szép, hogy még Budánál is neccesebb domborzati körülmények közé épült (leginkább Miskolc hasonlít az elhelyezkedésére), mégsem a büdösbuszban találták meg az ideális tömegközlekedési eszközt. Ezért történhet meg, hogy az ember 260 méteres…..
1. Arra, hogy meg legyen magyarázva, meg bizonygatva az, amit magamtól is kurvára tudok, nevezetesen, hogy kibaszottul jár nekem a normál egészségügyi cucc, mert fizetek érte járulékokat rendesen, na arra egy nyamvadt rúpót sem kéne költeni megint csak az enyémből (is)!És nem…..
janó01 2007.12.07 09:54:40
Hadd kezdjem egy pár napos, személyes emlékkel: megyek le Újpest Központnál a metróba, a jegykezelő készüléktől két méterre álló ellenőr végignézi, ahogy lyukasztok. Haladás közben mutatom a jegyet, sietnék le, mert hallani, hogy indulóban a metró, amikor a fickó kéjes…..
Hülyeországban napról napra alább pozicionálják a tévéműsorokat, most éppen a Mokkát. Semmitmondó arculat, kőgáz műsorvezetők, szar időpont és gyenge témák, köszönjük. Tegye fel a kezét az, aki nem kap hányingert Stohlbuci reggeli szerencsétlenkedéseitől és az RTL…..
 Rájár a rúd a rendőrségre mostanság. A Budapesti Nyomozó Ügyészség nem vonja kétségbe a 21 éves Zsanett állítását, akit rendőregyenruhások erőszakoltak meg május elején, írta Anyánk, az Index. A Hooligans gitárosának barátnője azonnal feljelentést tett. Az első…..