Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krix11

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „Jajj gyerekem, hát hagyjál mán engem ezekkel a léha dolgokkal, annyi értelme sincs, mint a fába faragott pinának” – mondta nemrégiben idős, tapasztalt, 80 év fölött is szkanderbajnok, mindennapjait vadakat terelő juhászként élő ismerősünk, akinek…..
A június 4-i Barátok közt második része elindult ugyan az RTL Klubon, de egy perc után félbeszakadt, és a csatorna az újabb reklámok után a Helyszínelők-et küldte képernyőre. A hiányzó epizódot június 7-én, a Fókusz helyén pótolják. 21:10 körül a Barátok közt…..
Összefogott a hazai művészvilág Stohl Buckó megmentésére. A katasztrófaturisták mellett állítólag az ertéeles kollégák is ott ülnek estéről estére a Nemzeti Színházban Buci Maci előadásain szolidaritásukat kifejezve. Alföldi Róbert nyilatkozata szerint minden Stohl…..
krix11 2010.05.24 12:08:46
@phaidros: szerintem ha valaki büntetlen előéletű, akkor nem annyira vágynak rá a szakmájában, szóval, ahogy más is "így jár", neki is bőven jó büntetés lenne. Egyből megtanulná, hogy mit mikor hogyan, mert nem lenne ideje, pénze, kedve dorbézolni és még kocsiba is ülni, ha rendes munkát kéne végeznie.
krix11 2010.05.24 12:10:32
"Barrichello a listánkon volt, csak nagyon igyekeztünk, és elkallódott az ügye” – árulta el az egyik monacói versenybíró, miért nem büntették meg a brazilt a kormánydobálás miatt. Paul Gutjahr elmondta, Michael Schumacher előzéséről kellett mielőbb dönteniük,…..
A The Times hozta a sztorit a múlt héten, brit orvosok megállapították, hogy a Ferrarikra festett, Marlboro-logót helyettesítő vonalkód tudat alatt hirdeti a terméket. Az EU-ban tilos a dohánygyártmányok reklámozása, ezért felszólították a Ferrarit, távolítsa el a vonalkódot a…..
krix11 2010.05.09 11:44:34
@peetmaster:

börtön???

Te tényleg nem vagy normális. Megint csak azt tudom mondani, hogy a 80 kg feletti férfiakat, a 60 feletti nőket, az alakoholistákat, a drogosokat és még sorolhatnám is börtönbe kéne zárni. De tudod mit? Önként bevonulok, így legalább nem kell megfeszítve melóznom nap mint nap egy olyan fizetésért, amiből a hónap végére nem marad semmi, lesz ingyen tv, internet, és még a cigihez is hozzájutok! Ja és mindezt a TE adódóból. Szóval jó ötlet, köszi.
krix11 2010.05.09 14:37:43
@tchibu:

Nekem nincs lelkiismeretfurdalásom, viszont nem értem mit oldana meg, ha a dohányos, de hasznos tagait a társadalomnak kivonnánk a foralomból. ha börtönbe zárjuk, akkor a többin, amúgy is kevésnek kell eltartani őket is, ha lelőjük, akkor végleg többet kell termelni a többinek. Szóval baromságokat ne mondjunk már, mert picit idegesítő, és mint már mondták páran, ennyi erővel állítsuk le az összes gyárat, szüntessünk meg mindent, amit energiát használ stb, stb. Amennyi kárt én teszek a dohányzásommal a buszmegállóban az közel sem jelent már semmit ahhoz képest, amit beszívtál az utcán, amíg a buszmegállóba értél. Ami pedig az alkoholistákat és kövéreket illeti, igenis ártanak. Lásd pl Stohl András és a többi ökör, vagy aki agyonveri a családját, eljátsza a fizetését. Lehet, hogy neked nem ártanak, de másnak igen, és ha ezt leszarod, akkor egész "a dohányzás másnak is árt" duma csak egy álszent baromság marad. A kövér emberek pedig undorítóak, a saját egészségük ellen tesznek, és nekem azzal ártanak, hogy rohadt büdösek a buszon, nem férek el tőlük és hányingerem támad még a látványukra is. A te gondolkodásoddal én ugyanúgy mondhatom, hogy lőjük akkor le őket is. Az a baj a men dohányzókkal, hogy az amúgy logikus érveik azzal veszítik el a lényegüket, amilyen hülye példákkal próbálják alátámasztani. A börtönös, meg lövöldözős megoldásokkal pedig szintén bebizonyosodik, hogy normális gondolkodás híján vagytok.
Még egy gondolat a gyárakra: olvastam, hogy van, aki szerint ezek kellenek, akárcsak az autók. Persze, mert ebbe születtünk, mára a civilizáció részévé váltak, de az, hogy kell erős túlzás. Az autóra csak egy példa: mi volt a baj a lovaskocsival? Ja, hogy ez a sok rossz dolog kényelmessé teszi az életet? Akkor meg tessék elviselni a negatív következményeit. Ja, és menjetek reklamálni valakihez azért is, mert már se tavasz, se ősz nincs, csak azt találjátok ki, hogy kinek a hibája.De nehogy már a dohányzás legyen a világ legnagyobb bűne, mert röhögőgörcsöt kapok. (És itt eszembe jutott még kövérséghez valami: a falánkság a 7 főbűn egyike, nem elgondolkodtató?)
Újra terítéken a korkülönbség kérdése, valamint a „két tűz között”- kapcsolatok bonyolult lelki motívuma. A lány azt hitte, terhes - aggodalmát meg is osztotta párjával, aki meglepően jól fogadta a hírt. Később kiderül, hogy a gyerek vaklárma volt. Aztán…..
A szolgáltatók még mindig az adatforgalmi díjjal terelik a mobil internetbe belekóstoló felhasználókat a normális bevételt termelő 5GB-os előfizetés felé, de még mindig van, aki meglepődik ezen. Hun Quijote 1GB-os csomagjára böngészett rá még fél gigát, amit a Vodafone 18000…..
krix11 2009.09.17 09:09:28
Sziasztok, nekem is 1GB-os netem van, szintén a Vodafone-nál, és kb hasonló cipőben járok. Csak nekem 12 000 Ft-os számla jött az akkor még 1500 Ft helyett. És elolvastam mindent, amit kell és tudom, hogy fizetni kell a plussz forgalomért és nem tartom magam balféknek. De a korlátot egyszercsak elértem, majd a hívásrészletezőn az szerepelt, hogy egyszer csak 20:56-kor leugrott 600 mega, amiről fingom sincs, hogy mi, és mennyi idő alatt jött le, és miért? Viszont ki kell fizetnem, hiába kértem a Vodafone-t, hogy magyarázza már meg mi az, a részletezőn a megnevezés annyi, hogy internet. Hát kérdem én, mobilinternet esetén mi a nyavalya lehetne még? De mondjuk bármi más többet mondana. Na mindegy. Az abszolót poén, hogy kétszer is közölték velem, hogy minden 10 kb 0,3 Ft-ba kerül. Ebből nekem kijött, hogy a vodafone szoftvere által mutatott 160 megás túllépésem 5033 Ft-ba kerül. Ha ehhez hozzáadjuk, hogy tartoztam 2 x 1 500 Ft-tal, mert nem sikerült kézbesíteni a számlát, akkor sem jön ki nekem 12000 Ft.... Úgyhogy a lúzer júzerről ennyit. Nem balfaszság, ha a szolgáltató lényegében azt számláz, amit akar és aztán képtelen megválaszolni a kérdéseket. Ja és két levelükben is közölték, hogy a szoftver, amin én az aktuális adatforgalmamat látom, hozzávetőlegesen jó értéket mutat. Tegnap felhívtak telefonon, és közölték, hogy egyébként azt nem szabad figyelembe venni, mert hozzávetőlegesen sem mutat megközelítő értékeket sem! Asszem erre már nem tudtam mit mondani. Viszont megígértem nekik, hogy ha már voltak ilyen kedvesek és felhívtak, akkor befizetem azt az összeget, amivel baromira nem értek egyet, de ma meggondoltam magam, mivel még mindig nem tudom, mi az és miért annyi. Ennyit a vodafone-ról.