Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A&B

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Örömteli, öreg budi 2014.07.27 06:49:19
Lassan csiszolódik-csiszolódik, nem kerget a tatár, ráérünk Ez a poszt nem akar rábeszélni az öregautózásra. Ne tedd, ne csináld, sokkal okosabban is eltöltheted az idődet, sokkal hasznosabban, tényleg. Ha eddig nem kezdted el, most már ne vágj bele, mert az autózásnak sajnos…..
Természetesen hiába minden, hiába büntették nevetséges 80 millió forintra az akciós kiadványaiban örök idők óta, tudatosan és cinikusan hazudozó Tescót, Auchant és Corát, a helyzet szemernyit sem változott. Most éppen a karácsony előtti Lego-akcióban hazudnak: olyan cikket…..
Zoltán szomorúan konstatálta, hogy az olcsó tintasugaras gépeket azonnali eldobásra gyártják, és mint ilyenek, a szerviz sem kezd velük semmit, azon felül, hogy hozat egy cseregépet a világ végéről:Ez év márciusban befektettem egy canon pixma mp160-as multifunkciós készülékre.…..
comment:com Disz iz trén sztáp 2007.11.07 18:34:00
Gyönyörű mondatokkal magyarázkodott a bécsi gyorson a magyar kaller, most loptuk le az RTL Klubról, hátha valaki nem látta/hallotta: "Disz iz trén sztrájk. Két óra. Sztáp. Hángör. Sztrájk. Jesz, disziz trén. Megáll." Parádés, nem csoda, hogy a kamerázott külföldiek…..
A&B 2007.11.07 19:51:05
Hogy miért kellett a zseniálisan mogorva Doktor House helyett a New York-i ingatlanügynöknek öltözött Frei Tamást bámulnunk szerda este? Talán, csak nem kirúgták a Tv2-től a nagy létszámleépítésben Gregory House-t is? Nem erről szó sincs, megkérdeztük, jövő héten már…..
T.G.-nek nem is kellett különösebben éles szemű detektívnek lennie, hogy leleplezze a keszthelyi Hunnia Kft.-t. A furmányos virslisek ugyan jó nagy pótmatricán tudatják a fogyasztókkal, hogy a cuccban nincsen E412, de tőle egy tanyasibaromfi-pihényire ott a kötelező címke az…..