Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egyéves Önkéntes

28 bejegyzést írt és 5936 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ah, you hate to see another tired man lay down his hand like he was giving up the holy game of poker. - Coelho    ..
A Monarchia idején épült Sirály Szálló a Balatoni vendéglátás egyik legrégebbi és a környék legfelkapottabb hotelének számított...
Egyéves Önkéntes 2015.08.02 17:13:04
Leteszteltük a korábbi listavezető halsütőket, és azt tapasztaltuk, hogy továbbra is vannak szuper helyek, amelyek generációs hagyományokat visznek tovább, de azért néha egy kis hiányérzettel álltunk fel az asztaltól. A lelkesedés többé-kevésbé megmaradt, de az alapanyag nem…..
Mindjárt vége a pontyfogás tilalmának, ezért ezeknek az úszóknak most jött el az idejük. Persze készült egy pár lúdtoll úszó is meg egy süllős-sügéres is.…..
Olvasónk igazán dicséretes elszántsággal próbált Kikol-ügyféllé válni, de nem volt könnyű helyzetben. A legjobb rész, amikor kiderül, hogy az eladó azért nem nyit ajtót, mert nem hagyhatja ott a számítógépet.  Tisztelt Homár! (És kedvenc Internetes trolljaim,…..
Egyéves Önkéntes 2015.07.07 08:26:33
@sarostehen: két esetben is tévedsz, először is de, ez itt a kommunizmus, másrészt kell nyitvatartási idő, ez nem arról szól, hogy hány óra nyitvatartásból akar megélni, ha nyolc órát vállalt, akkor nyolcat kell nyitva lennie.
Ha viszont egy órát akar nyitva lenni, akkor nem azt kell kiírni, hogy nyitva 08:00-16:00-ig, hanem azt hogy nyitva 08:00-09:00-ig és akkor senki sem fog felháborodni.
Más is találkozott ezzel a megoldással? Mi ez a jelenség? Egyszerűen a szegény Lajos közelében működő Nemzeti Trafik kapott egy selejtes szállítmányt? Vagy nyerészkedni próbál a Philip Morris, de elfelejtették lenyesni a hüvely végét, és így jól lebuktak? Esetleg egy…..
Egyéves Önkéntes 2015.06.05 12:54:20
Az utóbbi időben valami eltörhetett a szép hipszterbringákat készítő Ogre emberében, mert idén áprilisig csupa dicséretet kapott, aztán jötta a "vevőkhöz való hozzáálláson van mit javítani", meg az alábbi emberesnek mondható produkció. Lehet, hogy szabira kéne menni,…..
Egyéves Önkéntes 2015.05.28 07:33:29
Gigantikus poszt, vérlázító részekkel, amik így összességében különösen ronda hosszú árnyékot vetnek.  Az meg, hogy a vizsgáztató az oktatóval karöltve pénz kérjen a tuti eredményért fújj, de gáz! Nekem is bedobta ezt az első oktatóm annak idején, meg is buktam azon…..
Egyéves Önkéntes 2015.02.24 21:47:16
@Dávid András: szükséges az apád f.sza
Nehogymár védjed itt a korrupciót. A vizsgabiztos, az orvos, a rendőr, aki a markát tartja, az egy utolsó gazember. Aki meg ideológiát gyárt hozzá, az még nagyobb gazember.
Az ötödik íz A kvászprojekt 2011.08.09 08:46:00
Egyszer Kristóféknál voltam, negyven km helyett százat tekertem aznap, eltévedés okán, plusz két defekt, a végén meg a kutya (szegény Mása, a kutyák istene nyugossza) kiszakította a pólómat. Meg egy harmadik defektem is volt, de az már másnap másnap. Na, ekkor volt az, hogy a…..
A sztoriban sokszor felbukkanó SEO kifejezés Search Engine Optimizationt, vagyis keresőoptimalizálást jelent. Ez egy igen praktikus marketingterület. Azzal foglalkozik, hogy jól megmondja, hogyan lehet egy cég honlapját a gugli találati lista első oldalára, azon belül is minél…..
Egyéves Önkéntes 2015.02.03 15:42:38
@tavolirokon2: "Amugy valoszinuleg olcsobb kifizetni, mint pereskedni."

De valami rendkívül hülye lehetsz, ha így gondolkozol.

Nem szeretnél Lajos aranyat venni tőlem? Vagy keresőoptimalizálásra előfizetni??
Enyhe csokifüggésben élőként mondhatjuk, hogy nem nagyon, pláne akkor nem, ha ez a gyár a legendás amerikai Hershey több mint 110 éves üzeme. Megmutatjuk, hogyan is néz ki pusztulóban. A 110 éves gyár bezárásáról két éve döntött az Amerikában legendás Hershey Co., ezzel…..
Egyéves Önkéntes 2015.01.18 15:02:24
Szent Kristóf és az AAA ezúttal Pétert hagyta cserben. A legbrutálabb rész még nincs is kifejtve rendesen: a biztosítónál derült ki, hogy az eladás előtt egy hónappal a cég kivonatta a forgaglomból a járművet, amit nem tartott annyira fontos infónak, hogy megossza a vevővel. És…..
Attila 3 in 1 levele a panaszon túl egy nyálcsorgatós történetet és egy nyílt levelet is tartalmaz a bedöglött iPhone 6 kapcsán. (Igen, ez az a készülék, amit novemberben kezdtek árulni itthon, ami gyakrolatilag egy várólistára való felkerülést, nem új telót jelentett még…..
Bár alapvetően politizáló blogot írok, most szeretnék egy kis kitérőt tenni, a másik nagy szenvedélyem, az olvasás felé. Már régóta felgyülemlett bennem egy adag feszültség, méreg, a magyar kiadók felé, és gondoltam önterápiás céllal kiadom magamból. Előre közlöm,…..
Egyéves Önkéntes 2014.12.18 07:54:29
@igazságos: igi, szerintem kifejezetten menő, ha egy lakásban foglalják a helyet a könyvek

@bonfred: igen, csak amíg az MP3 esetén 100 magyarból 100 tud Metallica-t hallgatni angolul, addig ez a szám egy angol nyelvű könyv elolvasása esetén lecsökken 100-ról mondjuk 5-re, úgyhogy az idegen nyelven nem beszélő széles népréteg még sokáig fog Oravecz Nórát olvasgatni papír alapú könyvben.
Nem tudom, mi okosat mondhatnánk szegény Ákosnak, aki végtelen türelemről tanúságot téve majd féléve küzd egy Kínából rendelt csomagért, ami visszament, miután némi üzemzavar állt be a Magyar Posta kiszállítja a megrendelőnek a csomagot résznél. A TinyDeal netes híre…..
Egyéves Önkéntes 2014.12.12 20:56:53
@eszenix: nomen est omen.
Kínából k.rvasok mindent rendeltem már a faterom elektronikai biszbaszaiItól kezdve a star warsos sütiformakinyomóig (ha nem yoda alakú a karácsonyi mézeskalács, akkor a gyerek egyszerűen nem eszi meg) és minden töredékébe került, mint itthon. Egy nagyító ideszálltva 270 forint, ha postán feladom a szüleimnek 120km-re, csak a bélyeg többe kerül. Ezekkel a kínai áruházakkal egyszerűen nem lehet versenyezni.
Elképesztő hihetetlen wtf részletek az egyik legnagyobb online szállásfoglaló helyről szóló beszámolóban. Bónusz rejtély, hogy bár az olvasónk által bepanaszolt szállásadó fent van az oldalon, de nem sikerült foglalást produkálni rá, mert jövő októberig random időpontokra…..
Egyéves Önkéntes 2014.12.12 20:15:25
@sarostehen: elvileg igen, viszont ha megbuktok, akkor pár évig együtt jártok zuhanyozni a haveroddal...
Eredetileg egy másik poszt lett volna itt, de Chimie levele felülírta az eseményeket. A Telenor ugyanis egy nem túl szimpatikus húzással először aktivált egy új szolgáltatást, aztán értesítitett a népet róla, mintegy mellékesen említve, hogy, ha nem mondják le, három…..
Én nem tudom, ki, hogy van vele, de egy akciósan 23 ezres pulóver nekem ne szöszöljön, hanem énekeljen, öntisztuljon és néha lepjen meg vacsorával is! Tisztelt Tékozló Homár! Egy kis történetet osztanék meg önökkel, a Gant Outlet Man Biatorbágy üzletében vásárolt rossz…..
Egyéves Önkéntes 2014.12.03 19:47:47
@batgirl: aztán miért ne adhatnék ki érte ennyit? Nem mindenki járhat otthonkában a munkahelyén! :)
És egy Gant ne szöszöljön az ezredik mosásig. Egy Merrel bakancs ne menjen szét, csak atomtámadás esetén. Egy Spider síkabát bírja ki, ha széttép egy jeti! Egy Ájfon ne merüljön le egy hétig, amíg sorba állok az újért!
A Bors rúgta a szaros bilit az égig ma reggel azzal, hogy leírta: Koncz Zsuzsa úgy érzi, persona non grata lett a közmédiában. Mindezt az atv egyik műsorában mondta el, ahová ugyan egy koncert DVD örvén ment be, de hamar politizálni kezdett, és kicsit sérelmezte, hogy 2010 óta nem…..
Ma már semmire sem megyünk egy érettségivel. Az egy dolog, hogy a végtelenségig lebutították – és ezzel önmagam ellen is beszélek, mert éppen emiatt sikerült jól -, de úgy egymagában már nincs nagy értéke. Csak egy alap, amire építhetünk, ezért megszerezzük. Sokan, sok…..
A kiegyensúlyozottság jegyében ezúttal a DIGI-t ütjük olvasónk bunkójával. Emberileg érthető, hogy kiakad azon, hogy pont neki, hűséges mindentelőfizetőnek jár a konkrét nagy semmi az akciós kosárból, szakmailag viszont mit is udvaroljon neki a cég, ha már  évekkel…..
Én ilyen szomorú bakancsfotót még nem láttam. Pláne, hogy a kis hülye fogpiszkálóval kitámasztott talp egy Vibram, ami a világ első, kifejezetten hegymászásra kifejlesztett vulkanizált talpa a megbízhatóság és a hosszú élettartam ígéretével. Persze, lehet, hogy ez a…..
A konyha veszélyes hely. Forró víz, forró olaj, forró sütő, tényleg. De van az emberi bénázásnak az a fokozata, a józan észnek a teljes hiánya, amire már nincs mentség. Bár becsúszott az összeállításba pár pinterest fail is, de legyünk őszinték, a képen látható alkotás…..
Egyéves Önkéntes 2014.09.10 08:02:26
@Rongy Rázó: "szétfolyt és megmerevedett próbálkozás kellett hozzá, hogy magamtól is tudjam, mi mit jelent."

nálam ugyanez volt a szex terén!
Egyéves Önkéntes 2014.09.10 08:06:14
@ne vada: Kollégiumi környezetben az nem hogy tisztának, de még sterilnek is tekinthető!
1947. május 12-én a LIFE magazin a hét fotójaként egy teljes oldalt szentelt egy kezdő fotográfus, Robert Wiles megindító fotójának. A kép több szempontból is különleges – legfőképpen azért, mert közel hét évtizeddel később is a leghíresebb öngyilkosságot ábrázoló…..
Egyéves Önkéntes 2014.09.07 18:08:41
A Napi Gazdaság (a kormány csöcsein lógó Századvég alapítvány lapja) lehozott egy szenzációsnak szánt leleplezést, ami, abban a formában, ahogy ők megírták, kiválóan alkalmas volt arra, hogy a kedélyeket felborzolja és az emberek szája szélére habot képezzen (1,6 milliárd…..
Egyéves Önkéntes 2014.06.23 15:47:46
@Pécsi bölcsész: nomen est omen.