Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hadrianuska

0 bejegyzést írt és 208 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Michael Knight Védelmi pénz 2011.12.16 20:02:00
Lázár János mai produkciója egészen egyszerűen a legbunkóbb, kisstílű gengszterizmus. Maholnap védelmi pénz formájában akarja elszedni az IMF-től azt a néhány milliárd eurós összeget...Lázár polgártárs mai produkciójára egészen egyszerűen nem találok szavakat. Ugyanis nem…..
Hadrianuska 2011.12.16 23:06:23
@legeslegujabbkor: "Mi vagyunk a világ közepe, és legalább 50 millióan vagyunk,"

-Igen, valóban mi vagyunk a világ közepe. Ide hordta össze a szél az összes szemetet..
Mondhatnám, hogy Orbán Viktor rárontott nemzetére. Meg azt is, a mostani helyzet kísértetiesen hasonlít Kádár XIII. Kongresszuson mondott beszédéhez, miszerint "Magyarországon történelmileg úgy alakult, hogy egypártrendszer van." De nem mondom, mert Kedves Vezetőnk…..
Hadrianuska 2011.12.16 22:46:16
@jozsoj73: Nem mered leírni, hogy cigány? Még, hogy délnorvég...
Fideszfigyelő Orbán nem elmebeteg 2011.12.05 22:49:00
Ki korán kel, Orbánt hallgathat a magyar kormányzati rádióban. Jóbarátom, aki pszichológiával is foglalkozik, azt mondta, kincset talált. Olyan mondatokat, amik arra utalnak, hogy a miniszterelnök elvesztette a valóságérzékelését. Merthogy ember komolyan nem mondhat olyat, hogy…..
Nem lehet könnyű politikusnak és népszerűnek lenni egyszerre, de van néhány politikus, aki erre akaratlanul is rájátszik, és mindent megtesz, hogy népszerűtlen legyen. Kik lehetnek ők, és ki ezek közül a legellenszenvesebb? Összeállítottam egy listát,melyen nemcsak fideszes, de…..
Új passzus kerülhet a Nemzeti Köznevelés törvénytervezetébe egy KDNP-s indítvány nyomán.  „Tényleg nem értem, miért ne lehetne testi fenyítésnek vagy kínzásnak alávetni a gyerekeket, ezt már Szent László királyunk is belátta” - indokolta az előterjesztést…..
Michael Knight Bőr, az van... 2011.11.24 21:36:00
A siker láthatatlan - jelentette ki a minap az Unortodox Közgazdaságtan Lánglelkű Apostola. És ezúttal kivételesen tényleg egyet kell értsünk vele: valóban láthatatlan. Éppen, mint a császár új ruhája.Van az a pont, amikor már a szómágia sem megy. Amikor már a Fidesz B-közép…..
Hadrianuska 2011.11.25 11:42:09
@Kivlov: Igen, köszönöm!
  Támadás érte az újbudai Fidesz-iroda két idős munkatársát, egy harminc körüli férfi esett nekik ököllel, egyikük súlyos, másikuk könnyebb sérüléseket szenvedett. A támadó elmenekült, keresik. Sajnos nem példa nélküli az eset, minden párt aktivistáit értek már…..
Lázár János eltörölné a súlyosan-halmozottan fogyatékos gyerekek osztályaiban a minimális óraszámokra vonatkozó előírást. A Fidesz frakcióvezetője nem segélyeket vagy kiváltságokat vonna vissza, hanem gyerekek elemi oktatási jogait sodorja veszélybe...
Van az a pont amikor már  a hazugság cáfolatának a cáfolatát magyarázza a kormány. A diadalmenet tovább folytatódik, a kormány annyira jó, hogy már elértük, segítséget kérhetünk az IMF-től. Tisztázzuk: Ebben a helyzetben, amibe kerültünk, az ország jövőjét tekintve…..
Csodálatos NGM-közlemény: Bevezetés: "Az elmúlt másfél évben Magyarország gazdaságát megújítottuk. A megújulás időszakában az volt a lényeg, hogy szabad kezünk legyen és a magyar érdekek szerint rendezzük be Magyarországot. Ehhez távol kellett tartanunk magunkat…..
Hadrianuska 2011.11.17 22:26:05
@ketroot: "Olvasom itt a sok kárörvendő marhát.Csak az a baj,hogy senki sem ír arról amiről a cikk szó.lEz nem IMF hitel.Itt nem vesz fel az állam egy fillért sem.A valutaalapnak sincs semmilyen elvárása cserébe.Ja és nem szól bele a gazdaságpolitikába,mivel nem ad pénzt.
A fidesz azt mondta már az elején és azóta is,nem engedi,hogy az IMF szabja meg a gazdasági lépéseket.Ilyen most nincs,pénzt nem vesznek fel.Miről is beszéltek??
Azt írjátok az MSZP-nek 6 év kellett,hogy csődbe vigye az országot a fidesznek elég volt másfél.Ezzel az a baj,hogy nem múlt még el amit az MSZP okozott és még vagy 20 évig nem is fog a sok hitel miatt.
De legyen igazatok.Legyen új választás!!
Eredmény fidesz kormány 2012-2016-ig mert ugye nem kérdés,hogy ki nyerne.Sok idióta troll nagy a kárörvendés de még ehhez is hülyék vagytok mert nem értitek miről van szó."

Nem kéne már aludnod, te kis taknyos? Holnap iskola, ott meg bevered a fejed a padba, ha elalszol és még hülyébb leszel.
Hadrianuska 2011.11.17 22:37:58
@Bathory: Nem tudom miről beszélsz, ne haragudj! Olvasd el légyszi még egyszer, amit írtam..
Hadrianuska 2011.11.17 22:40:40
@zero: Te is olvasd el légyszi még egyszer, amit írtam. Én az alsó két sort jegyzem.(:
A Hatodik Elem Szélvész 2011.11.11 00:00:00
A hazai szélerőművek tragikomédiájaPár napja új szerkesztőtársunk megajándékozott minket egy érdekes eszmefuttatással. Az energia egyre inkább olyan témának számít a közéletben (a politikai vitáktól a kocsmai beszélgetésekig), ami nemcsak érdekli az embereket, hanem szépen…..
Hadrianuska 2011.11.11 23:41:09
@Crystah Mastah: Elhiszem neked!(:
Hadrianuska 2011.11.11 23:45:15
@szobatars: Bocsi, lemaradtam! Milyen akkumulátorokról van szó? Ilyenek ott nincsenek, hálózatra táplálnak direkt módon.
Hadrianuska 2011.11.11 23:51:52
@felfújta a szél: "A madarakat illetően is van benne pár ijesztő adat, hogy csak egyet emeljek ki közülük: egyedül az Altamont Pass szélfarmon 10 ezer védett ragadozómadár pusztulását dokumentálták"

Ja, amit éjszaka ködben hordtak össze a zöld aktivisták!(:
Tudtommal nem minden ragadozó madár védett. A nem védettekhez hozzáadva a tízezer VÉDETTet, az mekkora területet igényel? Csak azért kérdem, mert egy ragadozó madárnak jó néhány négyzetkilóméter a territóriuma! Szép nagy, több magyarországnyi kis erőműpark lehet..
Egyszer volt, hol nem volt, az Üveghegyen az ánizslikőrös és Metaxás üvegeken is túl, élt egyszer egy miniszterelnök. Aki egyik reggel halántékán dagadó erekkel úgy ébredt, ő biza egy napig most Orbán Viktor lesz. Mert Zeusz szakállából hulló korpára legyen mondva, megélte…..
Hadrianuska 2011.11.03 10:10:10
@kovi1970: "@a szív fészkei: Hát pedig az orbán ujjacskáit elég nehéz lesz majd lefejteni a kormányról... "

A hullamerevség miatti görcsös állapot miatt gondolod?
-Ne izgulj cimbora, megoldjuk! (:
Varánusz Fotelnácik háborúja 2011.11.01 05:36:00
Szerencse, hogy van nekünk ez a csurkapistánk. Igen kedves Feleim, szerencse, mert kiragadott a négynapos punnyadásból, amikor az ember egyéb bokros teendői mellett hajlamos azzal tölteni az idejét, hogy a köldökszösz felgyűlésének analógiáját tanulmányozza. Jó is ilyenkor egy…..
Hadrianuska 2011.11.02 08:00:33
@yoda-jedi: Vagy.. Én sem kívánok a grazi pszicho-szökevénynek semmi rosszat, csak csupa jót! Legyen egy nagyon szép száz szobás kastélya!
Mindegyik szobályában töltsön el néhány hetet, mélylázas állapotban!
Eldőlt, hogy Selmeczi Gabriella lesz a Fidesz szóvivője, írja értesüléseire hivatkozva a Magyar Nemzet. A lapnak egy kormánypárti politikus azt mondta, hogy az ősszel esedékes kétharmados döntések miatt esetleg felmerülő, párton belüli "széthúzó szólamokat"…..
Hadrianuska 2011.09.17 15:25:04
Gréczyblog A Gyurcsány-fóbia 2011.09.05 05:57:00
Most már teljesen egyértelmű, hogy ott kezdődött minden. Igen, a 2006-os tévévitán, amikor Orbán Viktor kitámolygott a stúdióból és tökéletesen tisztában volt vele: itt ma péppé verte az a nyurga, szemüveges pasas, akiről már 1989-ben megmondta a Fekete Doboznak, hogy az…..
Az Origo által szépen feldolgozott WikiLeaks anyagban van egy kifejezetten érdekes, a kávéházi sztorizáson messze túlmutató mondat. Orbán Viktor az amerikai nagykövetség munkatársaival folytatott beszélgetés során pártja egyik vezető politikusának hibájaként rótta fel, hogy…..
Hadrianuska 2011.09.05 09:24:15
@Fino: "Jelenleg az Ő kezében van a legjobb helyen az ország helyzetének javulásának, érdemben való változtatásának programja.
Lehet, hogy hatalom szerető, meg alacsony, meg nagy arca van, de nincs nála jobb.
Ez nem szeretem kérdése, hanem bizalom. Az idő igazolni fogja őt!!!! "

- Ez nagyon úgy hangzik, mint ha ő maga személyesen mondta volna neked.
Mandiner blog A szotyielnök 2011.08.22 10:31:00
  „A hatalmi ágakhoz mindig kötődnöm kell, elismerni a tevékenységüket és adott esetben meglátogatnom őket” (Schmitt Pál az MTV-nek)   Mi úgy szocializálódtunk, hogy egy közjogi méltóságnak, egy köztársasági elnöki tisztségnek kijár a tisztelet.…..
Soha többé Horvátország! – olvasni különböző fórumokon Szlovákiában és Csehországban.  Elsősorban a horvát határőrök, vámosok túlkapásaira panaszkodnak a turisták, de érkezett panasz a magyar vámosok munkájára is. Meztelenre vetkőztetésről, orális…..
Hadrianuska 2011.08.05 11:04:51
@Anti Anyag: "Innen már nem nehéz eljutni odáig, hogy a nagy-magyar matricás autós szlávokat oktat. Felesleges is lenne, hiszen maga a matrica az "oktatóanyag". "

- Ha Viktátorunk ígéretével ellentétben, az adóbevallásunk nem is fér el egy sör alátéten, Szlovákia története szellősen is odabiggyeszthető!
Míg, mondjuk a miénk egy kisebb házi könyvtárat is megtöltene. Egyik félnek sem kéne gyűlölködni, szépen megférünk egymás mellett, így a félelmüknek sem lenne alapja.Az alapnorma, hogy mosolyogni a másikra, segíteni, ha kell és nincs semmi gond.
Még mielőtt a fideszes elvtársak felkeresik a nekik fenntartott, számukra ingyenes ellátást biztosító kormányzati luxuskórházat egy gyors kivizsgálásra, azért csak felvetném, hogy sajnálnám, ha a fülkeforradalmi kormány vezetőjét rabláncon mutogatná a…..
Hadrianuska 2011.07.20 09:11:39
@Bona Fides:
"Éppen a fűtés és az élelmiszer miatt fogok egy eldugott vidéki faluba költözni nyugdíjas koromban.
Szerintem komolyabb mennyiségű állatot nem érdemes tartani, mert a takarmány megtermelése komoly gazdálkodást igényel, megvenni meg drága. Egy hónapban négy-öt csirkét még nyugdíjból is meg lehet venni.
Kecskét kell tartani, akkor van tej és nem használ áramot a fűnyíró, meg két-három tyúk is elfér a tojás reményében."

-Nagyon szomorú nyugdíjas éveid lesznek, ha azt hiszed, hogy íly' egyszerű a falusi élet..(:
A Welt am Sonntag, konzervatív német vasárnapi lap nemcsak a közmédiában végbement tiszogatásokról írt elítélő cikket, hanem az Európai Parlament zöld frakciójának vezetőjével Daniel Cohn-Bendittel is közölt interjút az Orbán-kérdésről. Cohn-Bendit nincs jó véleménnyel a…..
Hadrianuska 2011.07.19 23:11:33
@Kalmár: Mennyivel rosszabb egy pedofil frakcióvezető, mint egy skizofrén miniszterelnök?
 Közérzeti anyagunk következik. Az MSZP miskolci tüntetése egy demokratikus ország, demokratikus megmozdulása volt. Az ellenzék Magyarország kormányának távozását követelte, mert szerintük minden eredendő rossznak Orbán Viktor az oka. Nincs ebben semmi különös, mit is…..
Hadrianuska 2011.06.23 22:08:02
@laci_52: "Az még odébb van, hogy Orbán elveszítse a 2014-es választást. Kivel szemben? Csak nem a Mesterházy gondolja azt, hogy miniszterelnök lesz?

-Olyan ő is lenne, mint az Orbáncoskirály..
Hadrianuska 2011.06.23 22:19:59
@Scagnetti: Tökéletesen igazad van! Csak úgy az összehasonlítás kedvéért. Egyik kutya, másik eb..(:
Ami pedig 2014-et illeti, úgyis én nyerek.(:
Hadrianuska 2011.06.24 12:08:27
@popocatepetl: Inkább, mint egy hozzád hasonló szánalmas értelmiségi..
Szombat óta nézegetem ezt az interjút. Pontosabban szombat óta nézegetem és várom, hogy valaki megcáfolja, hevesen leanyázza, bullshitnek, vagy akár szocialista összeesküvésnek minősíti. Az nem lehet, hogy Magyarország kormányfőjén kiütközzön a jel, és skarlát betűként…..
Hadrianuska 2011.06.13 22:27:14
@angyalföldi partizán: Ne komolytalankodjunk kérem!(:
Hadrianuska 2011.06.13 22:40:33
@Lucernaböde: Az összes tizenakárhány idézetet, amit bemásoltál, elmondhatta volna akár Orbán is..
Hadrianuska 2011.06.13 22:47:55
@Lucernaböde: Ha valaki igazán sötét ezen az oldalon, az te vagy. Hurvinyek úgy értette és magam is,hogy mondta ezeket Viktátor is, csak azokat kellett volna bemásolnod. Dereng?