Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trójai

0 bejegyzést írt és 2221 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van abban valami szánnivalóan nevetséges, ahogy bankkártya-kibocsátók, bankok, fintech cégek átlag negyedévente jól leteremtik a derék magyar lakosságot, amiért nem állnak át még többen az elektronikus bankolásra készpénzhasználat helyett. Ezt az átlagember-csesztetést vagy tudományos cikknek…..
Trójai 2018.06.06 07:11:59
@Online Távmunkás: Nem butaság, olvastam erről, de vannak youtube videók ebben a témában (is), még magyarul is. Csak arra akartam rávilágítani, hogy kár azon vitatkozni, hogy hol van pocsolya az utcán (hiba a rendszerben) ha szivárog a gátfal és bármikor elönthet mindent a víz. Pláne ha nem csak a városra értendő, hanem az egész világra. www.youtube.com/watch?v=LOO8Qw-VAf4 vagy pl ez mégjobb www.youtube.com/watch?v=CvhD9rwaSqE
A rendszer direkt úgy lett kialakítva, hogy az emberiség igen kis része irányít és modernkori rabszoglaságban tartja az emberiség egyik felét (nyugat) a társadalom másik felét pedig nyílt rabaszolgaságban. (India, Afrika, Kína) De "amíg a zene szól, mindenki táncol" szóval addig tartják életben ezt a fenntarthatatlan kizsákmányoló rendszert, ameddig csak lehetséges. Ez a rendszer emberellenes, szennyezi a földet, nem tisztel semmit és senkit. Aki gondolkodik, az potenciálisan már nem is jelent veszélyt, annyi ilyen teória "összeesküvés elmélet" van mint égen a csillag, tele velük a világháló. Szóval vagy bolondnak néznek, vagy kinevetnek, de leginkább ügyet sem vetnek arra hogy mit mondasz: állj meg, gondolkodj! www.youtube.com/watch?v=v9fMw5EkRTc
De ehhez mérten persze rugózhatunk azon hogy mivel fizessünk, a hatalom nem a bankóban van, ha itt összeomlás lesz, ahogy a posztoló írja, mert bizony a pénzt sem lehet megenni, nem csak a bankkártyákat nem. Föld kell, napelem, fúrt kút, víztisztító berendezések, önellátás. Nem pedig hülye módjára vásárolni a 4 karton palackos ásványvizet minden héten, ha víztisztító berendezés is van.
Egészen elképesztő sztori tegnapról. Ami csak a levélíróval való levelezésből derült ki: a Keletiben szállt fel, a jegye Kelenföldtől szólt, mert van BKK-bérlete (csatolta is, érvényes). Egyből jött a kalauz, aki inkább hitt a kütyüjének, mint bármi másnak, többek közt a…..
A Bors mai száma szerint milliókat kereshet Alföldi Róbert a körülötte lévő felhajtáson és az István a király körüli botrányon. Az alig egy hete, róla megjelent könyv ugyanis rögtön a toplisták élére ugrott, majd az összes példányt pár nap alatt elkapkodták. Büchler…..
Itt az ősz, hiába pasztellszínűek még a delek, ha a hideg estéken a tél már ott áll az ablakoknál, és úgy bámul be, mint valami b-osztályú horrorfilm sorozatgyilkosa. Nem elég ide a távfűtés, egy egész ország húzódik közelebb a tévékhez, hogy melegedjen. Hogy meséljenek…..
Trójai 2013.09.10 14:42:51
@Emmanuel Goldstein:

"mund a ház körűl"

körül, rövid ü
Trójai 2013.09.10 14:44:22
@Emmanuel Goldstein:

"ez a szar a bloghun, sose tod kivel trécselsz. lehet egy panelban üldögélő nyolcvanas nyugger bölcsészprof, vagy egy huszas juppi drága autóval, újépítésű pentháusz nyugágyából, esetleg egy tizenéves pattanásos kamasz az ózdi hétesről :)"

Te tényleg nem tudsz személyeskedés nélkül vitatkozni és álláspontot ütköztetni?
Trójai 2013.09.10 17:14:53
@Emmanuel Goldstein:

Gratulálok a megnyilvánulásodhoz.
Talán hitelesebb lenne tőled a hülyézés, ha menne hozzá a helyesírás is. :)
/Németh Dániel Hello szomszéd című fotója természetesen csak illusztráció/ Vannak szemét tulajok, akikről már a feltételek maghatározásakor láthatod, hogy mire számíthatsz. Vannak, akiket csak lakva ismersz meg és vannak akik csak távozáskor vágják meg az embert. Zoli…..
Augusztus közepén lesz két éves a Határátkelő, nemrégiben volt egy éve, hogy itt vagyunk az Indexen, és e két dolog egyenként is számvetésre késztetett a blog jelenével és jövőjével kapcsolatban. A számvetés eredménye egyfelől az, hogy örvendetesen nagy a közösség, sok a…..
Hegedűs Petra modell karrierjét már egy ideje nyomon követem. Tiszta, ártatlan, gyermekded külsejét különösen megnyerőnek és felettébb inspirálónak tartom. Petra sikert sikerre halmoz, hazai és nemzetközi vonalon egyaránt, karrierjét érdemes a jövőben is figyelemmel…..
Trójai 2013.06.24 00:09:53
Előfordul az, hogy nem úgy alakulnak az ember dolgai, ahogyan eltervezik, de néha a legkülönösebb helyzetekben találkozunk jóindulattal, például egy ghánai családnál. Stevee tíz hónapja él Angliában, és most jutott el oda, hogy úgy érzi, lassan elindult valami, ami jó irányba…..
Trójai 2013.06.17 20:24:46
@justStevee: ki mondta hogy elolvastam?
Trójai 2013.06.17 20:42:28
@justStevee: te vagy ma a megmondoember?
Tavaly konkrét térképrészlettel támadtak be weboldalakat, hogy évekkel korábban állítólagosan lelopott képeket fizessenek meg (bár azért alkudni lehetett). Úgy látszik volt ember, aki fizetett a Huber Maps Kft-nek bemondásra, mert idén már csak a számlát küldik, hátha valaki…..
Trójai 2013.04.05 10:06:36
@atpijkamo: "Gondolod, hogy ücsörgött a hujbermapskájefté a hokkedlin, nna, kit kéne ma megszivatni, találta a telefonkönyvben a homárfant, na írjunk neki egy kamuszámlát? Tényleg ezt gondolod? "

Igen, azt gondolom hogy vannak csalók, akik pénzt akarnak kicsalni másoktól. Te nem gondolod hogy vannak ilyenek? Akkor eléggé csökkent az értelmi képességed, már bocs..
Bár a nagy-britanniai munkavállalásról már jó néhányszor esett szó, álljon itt egy kis összefoglaló, hogy mit is javasol a hivatal, a határőrizeti szerv, vagyis a UK Border Agency. Megpróbáltam összeszedni a legfontosabbakat, a teljesség igénye nélkül – úgyhogy a…..
Trójai 2013.03.16 01:17:52
Trójai 2013.03.31 14:22:55
...
Péter találta a Hermina Bau vagány ingatlanhirdetését: ..
A MÁV-nak sikerült elérnie, hogy évtizedek stabilan posztszocialista minőségű szolgáltatása mellett újabb kellemetlenséggel tesztelje kitartó ügyfelei türelmét: Megérkezett a válasz a MÁV-tól a kérdésemre, miszerint milyen megfontolásból szüntették meg a retúr jegy…..
Trójai 2013.02.27 10:01:30
Mai szerzőnk Amerikában született magyar szülőktől, immár hatodik éve él Magyarországon. Arra gondoltam, nem minden tanulság nélkül való végigolvasni (és megbeszélni) Chris írását. „Pár blogbejegyzést már olvastam, és tudom, hogy az én esetem más, de szeretném…..
Trójai 2013.02.05 02:27:56
@spangola: és nem gondoltál arra te nagy ész, hogy a penészes kenyér helyett fél kiló kenyeret vegyél inkább? és később, amikor elfogyott, újabb, friss fél kilót?
jézusom, ennyire hülye nem lehetsz
Tibiéknek meggyűlt a bajuk az Euronicssal, amikor a sértetlen csomagolásból előbújó horpadt gáztűzhelyet 3 napon belül cserélni akarták. Először a kiterjesztett garancia miatt nem volt számla, később, mivel maguk intézték a szállítást, az üzlet erre hivatkozva utasította el…..
Trójai 2013.01.17 15:11:58
@ColT: az természetes hogy legyen hibátlan a termék, viszont felrobbanni akkor sem fog...ez több mint erős költői túlzás...
Tényleg van, aki még ugrik a 0 forintos telefonra? Biztos nincs hozzá 2 év hűség? Csaba mamája szerzett egy készüléket karácsony előtt, amit nem lehetett bekapcsolni. Cserélni viszont csak úgy lehetett volna, ha beviszi 200 km-rel arrébb található szervizbe. (Posta? Muhaha, csak…..
Trójai 2013.01.17 13:10:20
Tegnap az emberek ledöbbenve figyelték, ahogy az FKF emberei reggel 8-ig hagyták, hogy mindent eltorlaszoljon a hó, ma pedig döbbenten tapasztalják, hogy az elkotort hó miatt nem tudnak kimenni a lakásból. Most akkor melyik legyen? A történet meglepő módon nem a hétfői havazáshoz,…..
Johnnyék kiderítették, hogy bár hivatalosan 2014-ig támogatja a Microsoft az Office 2003 termékcsomagját, telefonon már nem szeretnének ilyesmivel foglalkozni: A minap a kollégám az irodában használt Excelével váratlan hibajelenségbe ütközött, amivel nem tudott mit kezdeni.…..
Nem elég, hogy a Tesco a vásárlókra hagyja a termékek lehúzását, még fel is jelenti őket, ha mégsem sikerül ez a művelet 100%-osan. Naiv ügyfél kosarából a legolcsóbb hús maradt ki a szórásból, ám amikor visszament, hogy kifizesse, már kipakoltatni vitték. Az ott helyben ki…..
Trójai 2013.01.11 08:47:59
Trójai 2013.01.11 08:55:43
@Rosszindulatú Vászka: 800 ft-ért ráadásul ami nem is bűncselekmény csak szabálysértés. vagy hogy.
Hogyan is ünnepelhetnénk másként a karácsonyt, mint egy röpke világkörüli úttal. Ez a röpke út három napig tart majd, és az országfelelősök vezénylik le. Ma Ausztrália (SMG), Brazília (hyppia) és Franciaország (Barbi) szokásaiba pillanthatunk be. Remélem, a készülődés, az…..
Ez a hétvége az igazán kemény. Két X-faktor adás, viszont jó hír, hogy utána vége, sokat szenvedtünk ezért a pillanatért. Kezdjük a hármas döntőt, egy kisebb riói karnevál húz át a színpadon, aminek a lényegét azóta sem tudtam megfejteni, a teljesség igénye nélkül a…..