Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagybela2

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az a street art, amikor a vicceskedő fiatalok otthon agyalnak, hogy miként tudnának egy matricával, felfújt mintával vagy plakáttal elgondolkodtató művészi objektummá alakítani valami utcasarkot. De az igazi street art nem ilyen izzadságszagú, egyetemi előadásokon kiérlelt…..
nagybela2 2011.05.26 13:38:28
Képzeljétek el azt, hogy épp az iPhone-otokon beszéltek, erre odajön egy idősebb férfi és a gyereke, kezében szintén egy iPhone-nal, és elkezdenek szisztematikusan verni. Gondolom ti is kíváncsiak lennétek, hogy mi történik.Az 52 éves, egyesült államokbeli baseball-játékvezető,…..
nagybela2 2011.05.26 13:36:47
Tisztelt blog! A gyermekem a múlt héten az iskolájával kötelező fogászati szűrésen volt. Egy évben azt hiszem, kétszer mennek az osztályával. Mivel korábban elég sok rosszat mesélt róla a fiam, ezért kb. fél éve saját fogorvoshoz visszük. Az orvossal abban maradtunk, hogy…..
nagybela2 2011.04.08 08:53:41
...akkor mindenképpen érdemes félreállni egy pihenőhelyen és megpróbálni kideríteni, vajon mi történhetett. Lehet, csak egy gallyat húzunk magunk után, rosszabb esetben a vonóhorog szakadt le vagy a tetőcsomagtartó. Ezeket jó eséllyel észrevesszük. Fene tudja, mennyire…..
nagybela2 2011.03.30 21:53:25
Gabi történetéből kiderül, miért nem adunk fel romlandó terméket postán. Pedig még ünnepnap sem volt, csak egy hétvége csusszant a logisztikai központba érkezés és a kiszállítás között, de ennyi idő alatt a fagyasztott dög rothadásnak indult:Az én édes jó anyám egy…..
nagybela2 2011.03.30 20:36:32
@ColT: esetleg nem írországi malachusi, sem tászeres csirke volt benne.

Sajnos az időzítése rossz lehetett ennek az olcsó küldési módnak...
Bár részletes biográfiát nem eresztett bőlére, alkotásai láttán Terry Rodgers valószínűleg, sokak álmát megvalósítva, hobbijának, szenvedélyének él, gondolom nem is rosszul. Hosszú évek óta nem nagyon fest/fotóz/filmez mást, mint erotikus partikat, illetve azok elejét, vagy…..
nagybela2 2011.03.28 23:00:06
Pákó annyira ostoba, hogy már a saját országának sem kell. Fekete most olyan országot keres, aminek a történelmében nincsenek ékezetek. Miután Fekete Pákónak nem sikerült megszereznie a magyar állampolgárságot, Nigéria magyarországi nagykövete jegyzékben közölte a magyar…..
nagybela2 2011.03.28 22:56:13
Szilasligetnél tűnt el a Volánbusz járata vasárnap hajnali két órakor. A szemtanúk csak egy villanást láttak. Szakértők szerint a Gödöllőről Budapestre tartó járat az abroncsok rossz állapota miatt sodródhatott bele egy féreglyukba, ami az óraátállításkor keletkezett.…..
Idén nyáron nem mehetünk el a romantikus darabok és a csipkés ruhák trendjét kiegészítő lófarok mellett sem.Lássuk, melyik az öt legmenőbb módja ennek a klasszikus hajviseletnek most tavasszal és nyáron:1. NYAKSZIRTEN ÖSSZEFOGOTT COPF2. FEJTETŐN ÖSSZEFOGOTT COPF3. KÓCOS COPF4.…..
Pococurante nickű olvasónk egy egész sorozatot ígért. Köszönjük a posztot és várjuk a vitriolos tollú olvasó-szerző további írásait.“  Hülyék az életemben Első rész Nem hiszek a normálisban, de nem azért, mert valami nihilista-nonkomformista tizenéves vagyok,…..
Modorosblog Búvalbaszott nemzetem 2011.03.15 08:08:00
Sírva vigad a magyar. Ez van, sajnos ilyen egy búvalbaszott nemzet vagyunk mi. Létezik persze az a legendás mélyszláv bánat is, az az igazi keserűség - de hát azok mégis többnyire fiatal, győztes, szerencsésebb nemzetek. Ha össznemzeti érdekről van szó, azonnal összezárnak. Itt…..
nagybela2 2011.03.15 20:06:06
Bejelentkezett az elvonóra Charlie Sheen. A színész még a múlt héten került kórházba egy monstre, két napig tartó házibuli után - a hivatalos indoklás szerint rekeszizomsérvvel, de a kórházból való kiengedése után való rehabra beiratkozás némiképp mást sejtet.…..
2010. október 8-án (pénteken) 18 óra után pár perccel, beszélgetés közben, váratlanul, minden előzmény nélkül rosszul lett a férjem, elvesztette az eszméletét. Azonnal hívtam az ügyeletes orvost, elmondtam a tüneteket és telefonálás előtt és után próbáltam újraéleszteni…..
nagybela2 2011.01.27 11:37:03
@TamásD:
2. és 3. bajusz közül hiányzik legalább egy, a kórházi "ápolás/kezelés"-t illően megemlítve.

A többi bajusz pedig olyan száraz és érzéketlen mint maga a leírt tortúra.

Egyébként pedig:
Ez az esetleírás valós lehet, biztos léteznek ilyen helyek, van életben maradt ismerősöm, de szerencsére láttam már jobbat is.

De az isten szerelmére orvosok:
Ha leállt a szíve, akkor nem azzal van a baj elsősorban?!?!
De egy kihordott belső gyulladás is belefér a magyarázatba. Vérkép??

Ezúton üdvözlöm a tüneti kezeléstől is tartózkodó medikusokat.
A Russia Today tévécsatorna mindent eszközt megragad a tegnapi repülőtéri terrorakcióval kapcsolatban: egy műsorukban a Modern Warfare 2 emlékezetes "No Russian" pályáját hozták összefüggésbe a véres valósággal. Azoknak, akiknek első hallásra nem tiszta, hogy kerül…..
Barcelona előtt kétszáz kilométerrel tragikus hirtelenséggel megszűnt a fehér Charade hajtása. Egyszer csak felpörgött a motor, és eltűnt a nyomaték. Először a váltóra gyanakodtunk, mert már reggel óta volt némi olajcsöpögésünk, de úgy tűnik, a kuplung lesz az. Hajnali…..
Kezdeményezésünk - úgy látszik - mgmozgatta az országot, autóst, motorost egyaránt. Innentől kezdve nincs megállás, ezt végig kell és végig is fogjuk csinálni. Ha kell vért szívunk, ha kell intézünk, de nem adjuk fel. Most, hogy az X-edik nagyhatalom, a média is felkapta az…..
nagybela2 2011.01.07 22:15:12
@B45524D N3K1: Engedni kell a másik felet is érveket találni, könnyebben áll át.
A szezon legszexibb divatirányzata az átlátszó, áttetsző anyagokból varrt ruhákról, szoknyákról és felsőkről szól. Sifon, tüll, muszlin és csipke - mindegyik textília beleillik a trendbe, amely minden divatszínt magában foglal, hiszen nem csak feketében és fehérben mutat…..
   A Totalcar tíz év működés után jutott el oda, hogy népi kezdeményezést indítson. A népi kezdeményezés annyiban más, mint a népszavazás, hogy kevesebb aláírás kell hozzá (ötvenezer), és semmire sem kötelezi a Parlamentet, csak mintegy jelzi a nép igényét…..
nagybela2 2011.01.05 22:43:00
@velo: Támogatom.

De azt is, hogy a B kat ne legyen alapból jó az 50ccm-re sem.
Mindenképp kelljen rutin és forgalmi vizsga is a 125ccm motorhoz is és az 50ccm motorhoz is. A külön KRESZ vizsgától, a _kötelezően megvásárlandó_ "oktatások"-tól viszont eltekintenék. Azonban motoros-technikai oktatást javasolok mindenki számára.

Mondom ezt úgy, hogy sokat motoroztam 50ccm-en -mondjuk úgy régebben-, de a tavaly letett A kategóriámhoz meg kellett tanulnom _motorozni_. Azaz ha nagyobb súlyú az a 125ccm-es motor, akkor ne legyen elég a biciklis tapsztalat.
Szigetet venni több mint jól hangzik, hiszen hol lehetne fesztelenebbül bikinicsík-mentesre barnulni, mint ott, ahol tíz kilométeres körzetben a vidáman ugrándozó delfinek a legfejlettebb emlősök. Téved azonban, aki a zömében erősen B-kategóriás filmekből arra következtet, hogy a…..
Rájöttem! Hatalom 2011.01.05 15:00:00
A hatalom megszerzése minden ember veleszületett vágya, de valós lépéseket tenni a birtoklásáért, csak keveseknek van mersze. Rengeteg 'okos' ember, rengeteg 'okosságot' írt már össze a témában, mégis kevés használható információt lehet összeszedni erről. Pedig a hatalom…..
Olvasom az újságban, hogy a bankrun2010.com azt tervezi, hogy megingatja a jelenlegi vezetést. Itthon, Európában és a világon. Mégpedig úgy, hogy a jelenlegi rendszer egyik alapkövét próbálja meg térdre kényszeríteni egy jól irányzott horogütéssel. S mindezt úgy tudjuk az…..
nagybela2 2010.12.01 10:01:56
Nem tudom, hogy ti már láttatok-e közelről igazán agyonplasztikázott nőt élőben, nem pedig fotókon. És persze nem egy mellműtétre gondolok, hanem arcplasztikára. Arra, amikor az orr természetellenesen elvékonyodott, van két fura pukli az arccsonton (a feltöltés miatt) és…..
testmódosítás Puncipillangó 2010.11.30 10:17:00
Egy komplett műalkotást láthatunk a képen, ahol a pillangónak néhány piercinggel adnak még nagyobb hatást!Köszi a képet Haverina!..
nagybela2 2010.12.01 03:11:54