Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaborab

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Tóth Zoltán, Hypnotic.hu Honnan tudod, hogy a Hangyász van kész, nem a tulaj? Az autós projekt nem olyan triviálisan egyszerű ám, mint megmászni a Himaláját. Ott egyszerre csak elfogy fölfelé a hegy, és amikor a semmibe lendíted a csákányt, tudod, hogy megjöttél. Nem így a motorsportban. Ha…..
Nem tartozom a motort divatból használók közé. Nekem sose lesz Wesco-csizmám, dióhéj-bukóm, hínárom a kormányon. Én a motorozást a praktikusságért, a döntögetésért, a kabrió-plusz feelingért és a közvetlen gépi élményért szeretem, pont letojom, mit gondolnak rólam…..
„Aki jót tehetne, de nem teszi, bűne az annak." Lukács 12:47 A történetet nagyjából megismerhetik, ha megnézik a videót, de ide kikívánkozik azért belőlem az, ami talán kimaradt belőle. Mikor Papp Tibivel nekifeküdtünk és elkezdtük intézni Zoli születésnapi…..
Vettem egy autót. Nem nagyot, nem kicsit. Szóval az történt, hogy a suli végeztével, még júniusban odahívtam Bálint fiamat, megbeszélni, mi lesz a nyáron. Elvégezte az első osztályt, jól olvas, én pont ebben a koromban rágtam át magam az első könyvemen, a Frakk a macskák…..
Volt olyan nap, hogy tíz levelet is kaptam. Olvasók, barátok és motorosok érdeklődtek, hogy mi van Kunióval, a motorja nélkül maradt japán világutazóval. Volt, aki ezer, volt, aki ötvenezer forintot ajánlott fel, és akadtak, akik szállással tették volna könnyebbé magyarországi…..
  Még közel sincs vége az idei MotoGP szezonnak, mi több, az igazi tűzijáték még csak most kezdődik. A világbajnoki címeket ugyan lassan borítékolhatjuk az illetékeseknek, azonban az érmekért még keményeket fognak meccselni.   Egy kis játékra invitálom az olvasókat.…..
gaborab 2010.09.07 12:55:43
Ide parkolta le a motort. Nem hitte volna, hogy a zárt ajtó mögül elviszik   „Imádkozom ezért a gyerekért, de engedje meg, hogy őszinte legyek” – hadonászott a rácsok mögül a szomszéd. „Nyolcvanéves vagyok, az igaz, de szabadszájú – sajnálom ezt a…..
Eddig még egyszer sem gondolkodtam el rajta, hogy 120 km/h-nál le kéne hajtanom a sisakrostélyt. Az elhatározás már korábban megszületett, csak a kivitelezés volt homályos. Kellett egy jármű, ami városban gyors, nem bubog, viszont százharminccal megy az autópályán,…..
A képen Dr. Peter Gasser veszi át az elmúlt 35 év első hivatalosan engedélyezett szállítmányát...
450 ló, csatakos nadrág, fejhangú vihogás. Bár tudnám, hogy a rettegés vagy a vételár ilyen eszeveszett vicces. Vélemények az azonos című írásunkról...
Kerékagy Árvízibicikli 2010.06.22 14:22:00
Érdekes biciklit épített a kínai Li Weiguo: a hátsó kerék küllőit lapátokra cserélte, így egy vízimalomhoz hasonlít, a bicikli két oldalára pedig négy-négy méretes műanyag palackot, vagy talán inkább hordót erősített. Ezzel azt érte el, hogy a furcsa eszközt…..
de Sade márki Interlude 2. 2010.05.18 19:45:00
Aki visszaköszön nekem, az nem lehet valami jellemes élőlény. Mi a jobb: emberek vagy nők között lenni? Az sem véletlen, hogy nem az indiánok találták fel az orosz rulettet. Próbálták volna íjjal-nyíllal. Minden egyes találmány csak a következő szükségletet készíti elő.…..
 Nem tudom másnak a motor mit jelent, mert én még soha nem voltam más, azonban számomra sem mindig ugyanazt jelentette. Volt, amikor az egyik legjobban áhított tárgy volt a szobám ajtajának belső felére kiragasztott Honda CB, bármit megadtam volna érte. Volt, amikor szimplán egy…..
gaborab 2010.04.13 12:27:53
  Szombat délután sétálgatok Budapesten külföldi vendégeimmel, relax van, mutogatom a várost, parliament on the right side, freedom statue on the left side, erre min akad meg a szemem? Egy fekete háromkerekű izén. Egyből téptem is ki a fényképezőgépet szegény barátom…..
From: Halász Péter Date: 2009/10/11 Subject: Petya a suliból To: Hegedűs Dezső Szevasz Dezs! Márvagy egy hónapja jelöltelek iwiwen! Tudod, a Halász Peti vagyok általánosból! Márvagy 1000 éve nem találkoztunk, pedig suliban jóba voltunk! Mivan Veled, mijót csinálsz? Lesz valamikor…..
A Victoria's Secret tervezői valószínűleg nagyon megsértődnének, ha megtudnák, hogy elsőre nem érettem mi a nagy újdonság abban, hogy valaki csak bugyit vesz a strandra és felsőt nem. Ezt hívják monokinizésnek, gondoltam én. Úgy néz ki azonban, hogy dilettáns vagyok, mivel ennek…..
 Nosztalgikus, C-64-es, bátor. Sokkal több magyarázat nem is kell, a reklám mindent elmond. Az MSI-nek pedig egy hatalmas gratula. Via Sixx via Fark.com..
gaborab 2009.12.21 10:16:51
Gyerekek, jön a kánaán. Januártól előre osonhatunk, Ikarusnak képzelhetjük az ETZ-nket, a biztosítók üdítő árban biztosítják nekünk a több milliós motorokat is.Azt gondoltam: túl szép hogy igaz legyen.Nos, íme az első adag a sz@ros-szendvicsből: ha a műszakin bármilyen…..