Regisztráció Blogot indítok
Adatok
énnemtudom!

5 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Biztos vagyok benne, hogy Mikszáth Kálmánra még visszatérünk blogunkban, most csak sűrű bocsánatkérések közepette használjuk ki híres regényének népszerűségét és forgatjuk át annak címét.   A népnek, az istenadta népnek elege van a…..
FEHÉRGYARMAT Olvasgatok 2010.02.07 12:47:00
Olvasgatok, de nem tiszta előttem sem, hogy miért érdekel mások hülyesége véleménye, ha az pártlapban, vagy szórólapon jelenik meg. Kezembe került az ELSŐ! A Jobbik kiadásában megjelent Szebb Jövő elnevezésű hogy is nevezzem? lap.   Mint olvasható, Sz-Sz-B megyei…..
énnemtudom! 2010.03.24 22:12:22
@gersgorin: Gyere gyakrabban erre szégyenkezni tündérem!
Ha akarod, elárulhatod, hogy mi bántotta önérzeted! Csak nem a mentelmi jog???
Ha igen, akkor itt van neked még egy írás, az index.hu-ról:

Majdnem kerékbilincset kapott Morvai Krisztina a pesti belvárosban, de épp autójához ért, amikor a közterületesek akcióba léptek. A Jobbik államfőjelöltje mentelmi jogára hivatkozva próbálta elkerülni a hétezres helyszíni bírság kifizetését.

A József nádor téren tiltott helyen és behajtási engedély nélkül parkolt szerda délután a Jobbik államfőjelöltje. ...A közterületesek éppen kerékbilincset raktak a kocsira, amikor Morvai visszatért.

A politikusnő ekkor kisebb csődületet okozott a téren, mert hangos szóváltásba keveredett a parkoló őrökkel. Az eset egyik tanúja szerint a jobbikos politikus nem akarta kifizetni a kerékbilincselésért kiszabható helyszíni bírságot.

A tanú szerint Morvai először azt mondta, hogy siet, majd pedig mentelmi jogára hivatkozva akart kibújni a büntetés alól.
énnemtudom! 2010.03.25 16:36:06
 HAZAÁRULÓ! Monnyon le…!   Nehéz elkezdeni. Nehéz azért is, mert lassan azt sem tudom, hogyan kell szólítani ezt a nagyformátumú politikust, másrészt csodálkozom, hogy a honi sajtó nem ugrott rá kellő súllyal egy ilyen levélre.  A Tamás. A Deutsch Tamás.…..
 Nyílt levél Dr. Tilki Attilának!   Tisztelt Képviselő Úr!Tisztelt Polgármester Úr! Tisztelt Kistérségi Elnök Úr! Tisztelt Megyei Pártelnök Úr! Tisztelt Megyei Közgyűlési tag!Tisztelt Parlamenti Önkormányzati és Területfejlesztési bizottsági tag!Tisztelt…..
    Tisztelt Gacsályi Ferenc Úr!   Ön, mint Fehérgyarmat Városfejlesztési, Környezetvédelmi és „Múszaki” Bizottságának Elnöke a következő levelet küldte ki saját aláírásával:   Meghívó   A Városfejlesztési, Környezetvédelmi és…..
Artaban blog Olvasgatok 2010.02.07 12:39:00
 Olvasgatok, de nem tiszta előttem sem, hogy miért érdekel mások hülyesége véleménye, ha az pártlapban, vagy szórólapon jelenik meg. Kezembe került az ELSŐ! A Jobbik kiadásában megjelent Szebb Jövő elnevezésű hogy is nevezzem? lap.   Mint olvasható, Sz-Sz-B megyei…..
énnemtudom! 2010.02.19 20:15:50
@Petya21:
Már az általános iskola alsó tagozatán illik közel kerülni az értő olvasáshoz. Neked ez a mai napig nem sikerült.
A hozzászólásod több, mint fele, magyaráz valamit, amiről szó sem volt. Nem bántalak. Nem értetted, így csak saját gondolataidra, zsigeri indulataidra tudtál "válaszolni". Utána a szokásos stilisztikai fordulattal nekimész Gyurcsány F.-nek. Mint a primitív állat a vörös posztónak. Úgy látszik, ha elfogytak a magadfajtáknál az érvek, akkor mindig maradt még két ász: 1. igazam van. 2. Gyurcsány.
Más, bár ezt neked nehéz lesz felfogni. Ha tudomásod van egy bűncselekményről, akkor saját nevedben azonnal tessék feljelenteni az MSZP-s tolvajokat! Természetesen akkor bizonyítékokkal együtt, és csak tökösen. Vagy az akol melegében, névtelenül könnyebb? Vagy inkább a "patakvér"? Az attól is egyszerűbb. Nem?

A szebb jövő tényleg ránk férne. Mindannyiunkra! De a nemzeti szocializmus nélkül.

ui: ha már Morvai Krisztinát említetted: fogadd meg a nekem szánt tanácsodat! Járj utána, keresd és nézd meg a videót. Azt a videót, ahol az úrhölgy az európai parlamentben szégyent hozott a magyar névre. Nézd meg, hogy európa műveltebb felén mekkora megdöbbenést keltett a stilusa, amivel próbálkozott...ELHÚZÓDTAK TŐLE A MELLETTE ÜLŐK, szégyenkezve.
Biztosan csak belemagyarázom. Igaz?
énnemtudom! 2010.02.19 21:00:11
@Kopogtató:

Lehet, igazad van.

Ha tudná, hogy vannak még jó néhányan, akik szívesebben vitatkoznának vele?

Aranykopjások Egyesülete,
Magyar Nemzeti Arcvonal,
Nemzeti Őrsereg,
Kurucz Szövetség
Őrző Magyar Gárda Mozgalom,
Pax Hungarica Mozgalom,
Székely Pajzs,
Új Magyar Gárda Mozgalom.